Şimdi Ara

Nasus build nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzuuuun zaman sonra nasus oynayım dedim ama ne build kalmış aklımda ne taktik :) Oyun uzadı da uzadı böyle bir build çıktı eleştirilerinizi alabilir miyim?

Nasus build nasıl?

• Nasusta build'ten çok farm önemlidir diye biliyorum ben . Ayrıca itemleri hangi sırada çıktığın önemli . Şayet Shurelia sıkıştırabilirdin araya. Shr + nasusun ölüm slowu çok op oluyor. Core itemler zaten . Ne diyelim iyimiş :P
  • Belki saçma görünebilir ama ben early de iyi olduğumda nasusa bir bt çıkıyorum hem bt+pasif life steal baya güçlü oluyor, hem de q ratiosu 1 damageın tümünü alıyor, o bakımdan da iyi oluyor, bt denemeni öneririm yani :D
  • muramana gereksiz zaten frozen + tri f manası yetmiyor mu? shurelia daha önemli cd +hp + mana hp reg + move . birde q %35 cd ye sahip alıyorsun farmında iyiyse zaten gigi.
  • Blood olayını bende denedım hocam önceden bayagı nasus oynardım ama 2. olarak alınabılır o item
    İlk başta Hp mp regan lazım phlios stone alıcaz.(Elisa yapın bunu sonradan 3 lvl sonra item patlar etkılerı pasıf olarak kullanılır item kaybolur.)
    Sonra Botu magıc resist yada armor yapıcaz
    Frozen gaunlet galiba o itemi alıcaz biraz daha tanky yapar bizi
    Armor yada Magic Resist bot,Frozen Gaunlet( İsmi hakkında bilgim yok unuttum :).),Frozen Heart,Warmog,Maw,Son item size kalmış isterseniz bloodthirster isterseniz bilgewater iteminin bir üstü olan eski madredin yeni versiyonunu isterseniz biraz daha tanky için guardian yapabilirsiniz
    Önemli olan nokta nasusta farmdır. Q stacklerseniz ad itemi bile almasınız oluyor. Bİrde cdr itemleri ile 2-1 saniyede vuruyosunuz. Her kestiğiniz minion size 3 atack veriyor q skilline mid gamede 200-400 olursa en az rahat penta atarsınız.
    Ultısı hp verir, Alana vurur herkezin canını azaltıp sana atack damage verir birazda hp doldurur.
    E skillin alana vurur armor kırar.
    W skilli oyunun en sağlam slow skillidir exhaust filan yalan yanında :D
    Q su zaten anlatmaya gerek bile yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xako

muramana gereksiz zaten frozen + tri f manası yetmiyor mu? shurelia daha önemli cd +hp + mana hp reg + move . birde q %35 cd ye sahip alıyorsun farmında iyiyse zaten gigi.

muramana mana için mi alınıyor sadece?

athene pasifi için ryzea ilk muramana alıyor.

(bilmiyorsan söyleyeyim: o anki mananın %3ünü, ki bu 200-300 arası değişiyor. tek hedefli saldırıların ve tek hedefli büyü hasarların fazladan büyü hasarı olarak veriyor. örn: nasus q, ezreal q, ryze q,w ve bütün düz saldırılar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesla troll

quote:

muramana gereksiz zaten frozen + tri f manası yetmiyor mu? shurelia daha önemli cd +hp + mana hp reg + move . birde q %35 cd ye sahip alıyorsun farmında iyiyse zaten gigi.

muramana mana için mi alınıyor sadece?

athene pasifi için ryzea ilk muramana alıyor.

(bilmiyorsan söyleyeyim: o anki mananın %3ünü, ki bu 200-300 arası değişiyor. tek hedefli saldırıların ve tek hedefli büyü hasarların fazladan büyü hasarı olarak veriyor. örn: nasus q, ezreal q, ryze q,w ve bütün düz saldırılar)

bi sus kardeş ya neye yaradığını biliyoruz burda ryze dan bahsetmiyoruz. gereksiz benim görüşüm dedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Draven için ticket
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben shensiz nasus oynamam beyler q stack +shen adamın yarı can yok. Ben genelde bot 3 pot sonra karsındakine göre botu tamamla ruby sonra shen sora warmog lazımsa thormail bunlar varsa zaten champ ultiyle beraber 15 sn tanklıyabiliyor. Sonra GA trinity bitiririm arada ama genelde bitmeden oyun bitiyor.
  • quote:

muramana aslında sadece mana için değil de ad getirsin diye aldım frozen+tri den gelen manayla 90 küsür ad veriyordu.geri kalan itemlar zaten tanklamak için.Tabi shurelia hem takım hem nasus için daha yararlı bir sonraki oyunumda onu denerim, teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

quote:

muramana aslında sadece mana için değil de ad getirsin diye aldım frozen+tri den gelen manayla 90 küsür ad veriyordu.geri kalan itemlar zaten tanklamak için.Tabi shurelia hem takım hem nasus için daha yararlı bir sonraki oyunumda onu denerim, teşekkürler :)

heh bahsetmek istedigim buydu . alırsın ama sadece kendin için alırsın takıma bi faydan olmaz sonuçta sen tanksın apc adc varken senin tanklaman daha onemli . dmg düşer ama tflerde kaçma ya da yakalamada çok yararlıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Unseen Predator

Nasusta build'ten çok farm önemlidir diye biliyorum ben . Ayrıca itemleri hangi sırada çıktığın önemli . Şayet Shurelia sıkıştırabilirdin araya. Shr + nasusun ölüm slowu çok op oluyor. Core itemler zaten . Ne diyelim iyimiş :P

Slow değil o stun atıyor resmen
  • iceborn gauntlet alınca frozen heart ve tf çıkmana gerek kalmıyor. o yüzden iceborn gauntlet fena değil gibi. onun dışında iceborn gauntlet çıkınca damage'in az oluyor ben o yüzden hala frozen heart + trinity force alıyorum. zaten trinitynin slow + w yetiyor. onun dışında shurelia ve black cleaver (e'den gelen armor penet ile birlikte adam 10 armor falan olur) bide guardian angel. belki black cleaver yerine daha tanky itemler kasılabilir zaten yeterince damage'in oldugu için ama cdr + armor penet op oluyor q ile true damage vurmak ayrı olur ^^
  • amaç 14 kill attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.