Şimdi Ara

Nasil unutacagiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yasadigimiz anilari, beraber yurudugumuz yollari, evini, sarilmalarimizi, dans etmelerimizi nasil unutacagim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes nasil unuttuysa öyle

• askerde unutursun diyorlar
  • "Unutmak kolay mı?" deme
    Unutursun Mihriban’ım.
    Oğlun, kızın olsun hele
    Unutursun Mihriban’ım.

Zaman erir kelep kelep
    Meyve dalında kalmaz hep
    Unutturur birçok sebep
    Unutursun Mihriban’ım.

Yıllar sinene yaslanır
    Hâtıraların paslanır.
    Bu deli gönlün uslanır...
    Unutursun Mihriban’ım.

Süt emerdin gündüz gece
    Unuttun ya, büyüyünce...
    Ha işte tıpkı öylece
    Unutursun Mihriban’ım.

Gün geçer, azalır sevgi
    Değişir her şeyin rengi.
    Bugün değil, yarın belki
    Unutursun Mihriban’ım.

Düzen böyle bu gemide
    Eskiler yiter yenide.
    Beni değil, sen seni de
    Unutursun Mihriban’ım.

Abdurrahim Karakoç
  • Yav biz ne bicim travmaları unutmaya çalışıyoruz senin derdin bir kız mı muhterem

Yenisini bul adını bile unutursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beraber oturduğunuz bank falan
    Çok basit yeni biri ile anıları tazeliyeceksin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Beraber oturduğunuz bank falan
    usta sadece bank olsa iyi. gerci her seferinde boyle oluyor sonra bir sekilde unutuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir kiza nasil sarilinir?
    12 yıl önce açıldı
    Tupun bittigini nasil anlarim?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-54CA7772D

usta sadece bank olsa iyi. gerci her seferinde boyle oluyor sonra bir sekilde unutuyorum

Alıntıları Göster
    Unuttum sanıyorsun , uzun süre aklına gelmiyor . Sonra bir gece kalabalık bir caddede yürüyorsun . Karşından yeni sevgilisi ile geliyor ve yanından geçip gidiyor . İşte o zaman anlıyorsun , yaşanan hiçbir şeyin unutulamayacağını . Anca zaman geçtikte hatırlamıyorsun ama hafızanın bir köşesinde hep var o . Ve olacak gitmeyecek hiçbir zaman . Yeni biri girsede gitmeyecek .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 4 Eylül 2019; 3:33:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Unuttum sanıyorsun , uzun süre aklına gelmiyor . Sonra bir gece kalabalık bir caddede yürüyorsun . Karşından yeni sevgilisi ile geliyor ve yanından geçip gidiyor . İşte o zaman anlıyorsun , yaşanan hiçbir şeyin unutulamayacağını . Anca zaman geçtikte hatırlamıyorsun ama hafızanın bir köşesinde hep var o . Ve olacak gitmeyecek hiçbir zaman . Yeni biri girsede gitmeyecek .

Alıntıları Göster
    Boyle olmem fuze atsaydin usta. Ya gecen ne oldu biliyormusun? Navigasyon yanlis araya soktu beni bir baktim kizin sokagi. Ha****r diye sesli bagirdim geri dondum sonra. Baskasiyla gorsem uzulurum. Ama bir daha karsilasmam herhalde is yerinden evinden her yerden uzak durmaya calisiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-54CA7772D

Boyle olmem fuze atsaydin usta. Ya gecen ne oldu biliyormusun? Navigasyon yanlis araya soktu beni bir baktim kizin sokagi. Ha****r diye sesli bagirdim geri dondum sonra. Baskasiyla gorsem uzulurum. Ama bir daha karsilasmam herhalde is yerinden evinden her yerden uzak durmaya calisiyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam karşılaşmam deme işte bak ben en alakasız yerde karşılaştım 😂 başına geliyor insanın ne kadar uzak kalmaya çalışsan da evren bir şekilde çekiyor insanları birbirine . Belkide milyonda bir ihtimal gerçekleşmez be burda da karşıma çıkmaz diyorsun ama o milyonda 1 ihtimalin o gün , o gece o saatte o dakikada gerçekleşeceği tutuyor 😂😂 bak gene sinirlerim bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 4 Eylül 2019; 12:19:50 >

• Nasil unutacagiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Beraber oturduğunuz bank falan
    yeri doldu bile hahaha

• Unutmak diye bir şey yok maalasef.

2005-2010 arası knight bağımlısıydım. Aradan 10 sene geçtiği halde o an yaşadığım şeyleri sevincimi mutluluğumu bile ara ara hatırlarım. Arasırada sırada başlamaya heveslenirim.

Aşk kadar karma karışık bir duyguyu ise unutmak imkansıza yakındır. En ufak bir detay ya da onu hatırlatacak en ufak bir kelime bile tüm benliğini sarsabilir. Bununla yaşamayı öğrenmek gerekiyor.
  • Bazen hayatta çok daha önemli sorunlar oluyor. Onu unutmak ne ki?

• hepiniz aynisiniz

• ciddiyeti olmayan C kullanıcısına yanıt
    Ömür boyu onunla mı beynini meşgul edecek? O kız başkasıyla çatır çatır öhöm sevişirken ben karşıma çıkan kişiyi değerlendirmeyip arabeske bağlayacağım. Yok öyle, neymiş "hepiniz aynısınız". Hadi oradan!

• Anılar acısıyla da tatlısıyla da güzeldir. Unutmak için sevmedik.

• hayat boş pompala coş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    kank her kız aynı mi? ben de yeni terkedildim ister istemez arabeske bağlıyorum ama biliyorum ki o suan catir cutur

• quote:

Orijinalden alıntı: ciddiyeti olmayan

hepiniz aynisiniz
    Karalar baglayip aglayacakmiyim onume baska kadin cikti onunla flortlesiyoruz ustelik tesadufen tanistik tamamen. Kiz terkedecek gidecek uzulsem neye yarar acisiyla tatlisiyla guzel aniydi bitti tadinda birakmak gerek. Simdi bizi terkedenler kimlerle sevisirken biz niye onlari dusunelimki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.