Şimdi Ara

Nasıl Öpüşülür ? :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mezar_sirhot

Ares : kızlar dudaklarının emilmesinden zevk alırlar..erkeklerde ısırmaktan... istersn karşnda angelina jolie olsn yine dilden iğrenebilirsin...

The_VeJaR : dudaklarını ıslatmazsan dudakların kuru olur ve iki ağız arasında kayganlık olmaz.zewk vermez....öpüşme esnasında ısırma felan olursada dudağn kuruysa eğer derileri kopar iğrenç bişey olur.

1881 : senin yaşın kadar kızla seviştim

Karşımda angelina jolie olacak ve ben iğrenecem, senin miğden kaldırmıyorsa fransız öpüşme abisi, bence sen hocalık taslamaktan vazgeç, yol yakınken çıraklığa dön.
  • quote:

Ares : kızlar dudaklarının emilmesinden zevk alırlar..erkeklerde ısırmaktan... istersn karşnda angelina jolie olsn yine dilden iğrenebilirsin...

The_VeJaR : dudaklarını ıslatmazsan dudakların kuru olur ve iki ağız arasında kayganlık olmaz.zewk vermez....öpüşme esnasında ısırma felan olursada dudağn kuruysa eğer derileri kopar iğrenç bişey olur.

1881 : senin yaşın kadar kızla seviştim

1. 2 saat sana burda laf anlatsam anlamazsın diye bunu buldum al okuhttp://www.7gunsaglik.com/iyi-opusmenin-18-kurali.html
    2. sen bir kızı öperken dilini kullanmaktan iğreniyorsan öpüşme hakkında hiç bir şey bilmiyorsun demektir.Hatta kızın dilini bile emiceksin
    3. bide arkadaşın birine senın yaşın kadar kızla seviştim yazmışın mesele sevişip sevişmeme değil asıl mesele nasil seviştiğindir yeğen.
    4. kızın azına dilini sokmatan iğreniyorsun bana oral sextende iğreniyorum asla yapmam dersen (ki oral sex olmadan bir sevişme s....me düşünemiyorum ) yumruğumla öldürürüm seni

• quote:

Orijinalden alıntı: SaCylEx`

quote:

Orijinalden alıntı: ebrucumm

Erkekler öpüşmeyi bilmiyooo

Ebru sevişelim mi?

• 1,40 favorim
  • Yorumların tamamına bakmadım,söylendi mi bilmiyorum ama yazayım dedim.

Bir kere öküzlük yapmıcaksın.Ağzın hep hafif açık olacak.Öpüşme sırasında dudaklarının ıslak olması hoşuna gider kızın.Ve de öpüşme esnasında geri çekil , kaçıyormuş gibi yap yakalamaya çalışsın felan,çıldırır.Sonra kızın üst dudağını hafifce ısırmak azdırır kızı(test edildi).Sonra öpücüklerini boyuna yönelt,sonra daha aşağa ...Devamını da pm atıyım istersen

Edit:French yapmak istiyorsan dene.İlk başta sevmeyebilirler.Sonra bağımlısı oluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.Rendroy -- 15 Haziran 2010; 16:41:20 >

• bende alt dudagına yapısırım kızın ve kızın ev zevk aldıgıda senın dılını ıcıne cekmesı koparırcasına manyak oluyoo ole bole degıll elinde bos durmasın aman takvıye kuvvet o :)
  • Bu konudaki kullanıcılar: GRiN<, T N T, Ultura, pisiko__, okko, Akay KLC, bluemoon, volkanakar, The_VeJaR
    13 kayıtlı üye, 8 misafir
  • The_VeJaR : sakin ol dostum kendini ispatlamana gerek yok... farz etki biz seni playboy olarak görelim.. nolacak boyumu uzayacak? kendini kandırıyosun. ben bişey ispatlama derdinde değilim arkadaş soru sormuş cevap verdim. niye sataşıp duruyosun? sağ eline mahkum olman beyin algılarınıdamı yanlş yönlendirmeye başladı yoksa? cevap verme sakın uğraşmaya değmezsin

St.Rendroy : sana kesinlikle katılıyorum dostm... bu işi çözmüşsün sende benm gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

Ne kuş ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Android

"all systems goy goy goy" da kırılmaktan güldüm.

• dilin ağıza girmesi bazen iyi bazen kötü
  • quote:

The_VeJaR : sakin ol dostum kendini ispatlamana gerek yok... farz etki biz seni playboy olarak görelim.. nolacak boyumu uzayacak? kendini kandırıyosun. ben bişey ispatlama derdinde değilim arkadaş soru sormuş cevap verdim. niye sataşıp duruyosun? sağ eline mahkum olman beyin algılarınıdamı yanlş yönlendirmeye başladı yoksa? cevap verme sakın uğraşmaya değmezsin

St.Rendroy : sana kesinlikle katılıyorum dostm... bu işi çözmüşsün sende benm gibi :)

Bundan sonra bir şey yazmama gerek yok moruk ben yazıcaklarımı zaten yazdım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.