Şimdi Ara

Nasıl Öpüşülür ? :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben alt üst ikisine birlikte dalıyorum şahsen
  • Bizim kızlra bir kez daha Ne öpüşmeyi bilirler ne de başka şeyi! Öpsen zaten 1 kilo makyaj malzemesi yutarsın Evlenene kadar öpüşmem derler, evlendikten sonrada birkaç ay içinde 20-30 kilo alıp kendilerini salarlar, insanın içinden öpmek bile gelmez
  • Ben kızın suratını baştan aşağı yalıyorum havluyla kuruluyoruz. Salya sümük bırakmıyorum.
  • Bu konudaki kullanıcılar: PSP Go, ibrakaka, BoşDers, ` Kağan, hkn_01, Ras0, SİNEQ, Révoltant, AncHorage!, *Libertad*, tcan, _ankaraguclu_, pistachio, viper34, keten, lxDeadlyxl, zero000, babayaru_2, hederahelix, Donie, webmaster33, faho, hakan64, FarukÖzdemir, asdfg_1453, lostplanetp, ---CnR---, SHADOW_FORCE
    33 kayıtlı üye, 23 misafir
  • quote:

ha bu arada sakın dilin kızın ağzına girmesin...ya da onnki senn agzna..ozmn iğreniyosun...

O zaman işin zevki nerede, bence senin mide zayıf, dudak duğa öpüşmenin olayı fransız öpücüğünde zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

quote:

Orijinalden alıntı: mezar_sirhot

kızın beline sarıl ama çok sıkma. diğer elinlede elini tut ortam romantikleşir...sonra dudaklarını ıslat ve kıza yanaştır...asla redetmez...kızın alt dudaklarını em.. ısırırsan eğer sen zevk alırsın ama kızın hoşuna gitmez...onn ısırmasını beklersen kız zevk alır.sonra elini aşağılara indirirsin. kolay gelsin

alt dudağı kızlar emer yanlış bilgi vermee

+ dudaklarını ıslatma , yanlış bilgi vermee

• quote:

ha bu arada sakın dilin kızın ağzına girmesin...ya da onnki senn agzna..ozmn iğreniyosun...

Sakın sen işi bilmediğin için olmasın?
  • Kızı buldunuz da öpüşmesi kaldı
  • Bu konudaki kullanıcılar: taichi93, B@R!$, La Roux, ChapkiN, mert_Allen, kroto, Historia Calamitatum, Akin_tr, maswey, K®ATOS, Flovan, Delikanlı_15, AyvayıEat., redcraft, ShaDoW_17, ouz_bjk, emirk, Sultan Abdülhamid, Ersan94, Révoltant, _ankaraguclu_, pistachio, viper34, keten, lxDeadlyxl, babayaru_2, hederahelix, Donie, hakan64, lostplanetp, ---CnR---, SHADOW_FORCE
    36 kayıtlı üye, 30 misafir
  • çok komik çok güldüm
  • dil dile Değmeden nasıl öpüşülüyo diyen arkadaş, hiç öpüşmemiş galiba
  • Ares : kızlar dudaklarının emilmesinden zevk alırlar..erkeklerde ısırmaktan... istersn karşnda angelina jolie olsn yine dilden iğrenebilirsin...

The_VeJaR : dudaklarını ıslatmazsan dudakların kuru olur ve iki ağız arasında kayganlık olmaz.zewk vermez....öpüşme esnasında ısırma felan olursada dudağn kuruysa eğer derileri kopar iğrenç bişey olur.

1881 : senin yaşın kadar kızla seviştim
  • Bu konudaki kullanıcılar: Karekök., Elasmosaurus, Xcalibure, Mrtk2, øsan, !mmortal, hagiAS90, tcan, SaCylEx`, The_VeJaR, ANGEL1983, RODEOMUSTAFA, Slashs Snakepit, /Bulut\, Cincinnati Kid, Arrayta, bukaleminbreakdansı, by.weger, wto, ahmetalid
    23 kayıtlı üye, 6 misafir
  • kızın dudak yapısına bağlı eğer üst dudak çıkıntılı değilse altı emecen tabi :D
  • Erkekler öpüşmeyi bilmiyooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebrucumm

Erkekler öpüşmeyi bilmiyooo

Ebru sevişelim mi?
  • French Kissing World Record yazın gençler...
  • quote:

valla ben hep altdudak emerim şimdiye kadar hiç fiyaskoya uğramadım :D

Bıyık yoksa sorun olmaz tabi
  • quote:

1881 : senin yaşın kadar kızla seviştim

Yaşımı nereden biliyorsun ziyacım?
  • ya em işte alt dudağı hem ıslak ve yumuşak alt dudak iyidir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.