Bizim kızlra bir kez daha Ne öpüşmeyi bilirler ne de başka şeyi! Öpsen zaten 1 kilo makyaj malzemesi yutarsın Evlenene kadar öpüşmem derler, evlendikten sonrada birkaç ay içinde 20-30 kilo alıp kendilerini salarlar, insanın içinden öpmek bile gelmez
Ben kızın suratını baştan aşağı yalıyorum havluyla kuruluyoruz. Salya sümük bırakmıyorum.
ha bu arada sakın dilin kızın ağzına girmesin...ya da onnki senn agzna..ozmn iğreniyosun...
O zaman işin zevki nerede, bence senin mide zayıf, dudak duğa öpüşmenin olayı fransız öpücüğünde zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Ras0
quote:
Orijinalden alıntı: mezar_sirhot
kızın beline sarıl ama çok sıkma. diğer elinlede elini tut ortam romantikleşir...sonra dudaklarını ıslat ve kıza yanaştır...asla redetmez...kızın alt dudaklarını em.. ısırırsan eğer sen zevk alırsın ama kızın hoşuna gitmez...onn ısırmasını beklersen kız zevk alır.sonra elini aşağılara indirirsin. kolay gelsin
alt dudağı kızlar emer yanlış bilgi vermee
+ dudaklarını ıslatma , yanlış bilgi vermee
quote:
ha bu arada sakın dilin kızın ağzına girmesin...ya da onnki senn agzna..ozmn iğreniyosun...
The_VeJaR : dudaklarını ıslatmazsan dudakların kuru olur ve iki ağız arasında kayganlık olmaz.zewk vermez....öpüşme esnasında ısırma felan olursada dudağn kuruysa eğer derileri kopar iğrenç bişey olur.