Şimdi Ara

nasıl oluyorda bir günde test kitabı bitiyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
15.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar forumda da gördüm bazen duydumda insanlar bir günde test kitabı bitiriyorlarmış nasıl oluyor bu yavvv

• CookieMonster kullanıcısına yanıt
    CookieMonster demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

Kitaba gore degisir. Okul 1.miz dun gelmedi okula kiza sordum ne yaptin dedim karekokun biyoloji deneme kitabini almis 1000 kusur soruyu oturmus bitirmis. Var yani yapanlar :)

Karekökün piyasada 1 tane biyoloji deneme seti var, ygs + lys sini çözse 50x13 ten 650 soru yapar, şu kadar çözüyorum şu kadar çalışıyorum diyenlerin çoğunun amacı sizi demoralize etmektir genelde. Kendi vicdanınızı rahatlatacak kadar çalışmanız yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusTSounD

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    valla öle diyolar yok işte bir günde ygs kitabı bitiyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: muyku

valla öle diyolar yok işte bir günde ygs kitabı bitiyormuş

Alıntıları Göster
    öyle bir şey yok iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

Alıntıları Göster
    sallıyorlar birader inanma. herkes şuan 450+ üstndeyiz diyorlar ygs lys gelsin görcez neyin ne oldugunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

Alıntıları Göster
    arkadaşım gunde 1 kitap bitirmeden barajı bile geçemezsin

bakma sen onlara 1 günde nereye bitiriyon 1 kitabı

• quote:

Orijinalden alıntı: tgy05

Alıntıları Göster
    onun bunun psikolojisi bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tgy05

Alıntıları Göster
    Öyle bir özelliğim olsa 1 gün çalışır 29 gün yatarım ne iyi olurdu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Nasıl Oluyor? 6 Ayda Derece
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charm

Öyle bir özelliğim olsa 1 gün çalışır 29 gün yatarım ne iyi olurdu

Alıntıları Göster
    ne kitabı bitirdiklerine bağlı. mesela ben heidi, cin ali serisini vs bi saatte bitirebiliyorum. onlara sormak lazım onlar hagisini bitirimiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: materyalist imam

ne kitabı bitirdiklerine bağlı. mesela ben heidi, cin ali serisini vs bi saatte bitirebiliyorum. onlara sormak lazım onlar hagisini bitirimiş.

Alıntıları Göster
    Felsefe soru bankasını bitirmiştim(Bilfen) ee tabi az sayfaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: materyalist imam

Alıntıları Göster
    kitap bitirmeyi doğru anlamak lazım. Çözebildigin soru stillerini çözmiceksin bi kitabı bitirirken. açıcaksın sayfayı ilk kez gördüğün sana zor görünen soruları çözeceksin. 1 günde 1 kitap bitirirsin böyle. Olmaz diye bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profeN`

kitap bitirmeyi doğru anlamak lazım. Çözebildigin soru stillerini çözmiceksin bi kitabı bitirirken. açıcaksın sayfayı ilk kez gördüğün sana zor görünen soruları çözeceksin. 1 günde 1 kitap bitirirsin böyle. Olmaz diye bir şey yok.

Alıntıları Göster
    1 günde bir kitabın bitemeyeceği zaten aşikar en temel kitapta bile 3000 soru bulunur bunu bitmesi imkansız kaldı ki bırak 3000'i adam gibi 500 soru çözebilene şapka çıkartırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CD572D25

1 günde bir kitabın bitemeyeceği zaten aşikar en temel kitapta bile 3000 soru bulunur bunu bitmesi imkansız kaldı ki bırak 3000'i adam gibi 500 soru çözebilene şapka çıkartırım...

Alıntıları Göster
    :D dandik bi kitapsa herkes bitirebilir ama 2 günde falan :D yani bilmiyorum onlar ne çözüyorlar ama matematiksel olarak hesaplarsak dk da bir soru çözse kitapta en az 3000 soru olsa 3000 dk ve kitap ne kadar basit olursa olsun muhakkak zor düşündürücü soruları olacaktır günde 1440 dk var bu mümkün değil yani :D :D hepsini yarımşar dkdan çözse bile bu adamın bi uyuma vakti vardır herhalde :D :D :D atıyorlar moral bozma amaçlı takılma böyle şeylere

• Kitaba gore degisir. Okul 1.miz dun gelmedi okula kiza sordum ne yaptin dedim karekokun biyoloji deneme kitabini almis 1000 kusur soruyu oturmus bitirmis. Var yani yapanlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kitaba gore degisir. Okul 1.miz dun gelmedi okula kiza sordum ne yaptin dedim karekokun biyoloji deneme kitabini almis 1000 kusur soruyu oturmus bitirmis. Var yani yapanlar :)

Karekökün piyasada 1 tane biyoloji deneme seti var, ygs + lys sini çözse 50x13 ten 650 soru yapar, şu kadar çözüyorum şu kadar çalışıyorum diyenlerin çoğunun amacı sizi demoralize etmektir genelde. Kendi vicdanınızı rahatlatacak kadar çalışmanız yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

Alıntıları Göster
    Sana şöyle bir örnek vereyim.

Lisede sayısal okudum ama hiç sevmiyordum, şuan üniversitedeyim ve dil ile ilgili bir bölümde okuyorum ama çok seviyorum. Şu an bir tane LYS-5 sınavına hazırlık için dil kitabı olsa belki ben de bitiririm kitabı. Tabi şaka yapıyorum, bitiremem yani sıkılırım ancak belki de günde 750-1000 soru çözerim. Neden? Çünkü seviyorum ve geleceğim için önemli olduğunun farkındayım.

Şimdi kendini o kişilerin yerine koy. Lisede okuduğun bölümü seviyor musun? Seviyorsan ve ilgi duyuyorsan sen de yaparsın, ama yok sevmiyorsan günde 10 tane soru bile çözemezsin...

• işte onlar 300 puanı geçemeyip noldu diye sorduğunda ''off ya kaydırma yapmışım'' diyen tipler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

1000 kusuru ben soyledim zaten acip saymadim kac soru diye :)
  • Iyi de onlar kitabı çözmüyorlar ki ! Bir tane soru çözüp geri kalan sayfaları dürüp dürüp vücutlarıyla özdeşleşdiriyorlarmış :) Yalan ağızlarına yuva yapmış bunların :)
  • quote:

bu başlık altında onlarca konu açıldı ve açılan konular içinde belkide kurulan en mantıklı cümleydi.. Tebrikler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: towin-towin-towin

quote:

bu başlık altında onlarca konu açıldı ve açılan konular içinde belkide kurulan en mantıklı cümleydi.. Tebrikler..

Alıntıları Göster
    sosyal için 1000 soruluk bir kitap bitebilir. Zaten dün bir kitap çözdüm diyen birini bul sonraki 4-5 gün daha bir şey çözmemiştir ya da ondan önce. kendimden biliyorum baktım 4-5 gündür hiçbir şey çözmemişim gaza gelip o gün bin soru çözüyorum tabi uykumdan feragat ederek. verimsiz olduğunun farkındayım zaten artık vazgeçtim yapmaktan düzenli çalışmak en iyisi. yani sen günde bin soru çözdüm diyen biri varsa her gün çözdüğünü sanma. günde ortalama 250-300 gayet iyi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.