Şimdi Ara

nasıl oluyorda bir günde test kitabı bitiyorlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
16.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • okul yüzünden 200 bile çözemez hale geldik , boşu boşuna gidiyoruz okula
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimex

okul yüzünden 200 bile çözemez hale geldik , boşu boşuna gidiyoruz okula

+1
  • Kitap var, "kitapçık" var. Kolay kitap var, zor kitap var.

• Geçiniz, takma kafana boşver...
  • Formül geometri YGS LYS yaprak testi vardı, onun YGS kısmını 1 günde bitirmiştim valla oturdum bitirdim. LYS kısmını da otursam bir günde bitiririm ama şimdilik gerek yok :) dursun YGS'den sonra ona da çökeriz, zaten 32 test ygs 32 test lys'den var kitap sayılmaz pek ama yaprak test bitirmek de başarıdır, ama fizikten mesela imkanı yok bitmez..
  • Onu bile bitirmek iyi bence bende denicem :)))
  • 1 haftada ygs biyolojiyi bitirdim zamanında ama sadece biyoloji çalışarak.1 günde bir dersi bitirmek imkansız.Felsefe ve ygs tarih hariç.
  • millet tek dersten çözdüğün zaman çok rahat biytiyor çünkü bir süre sonra hızalanıyorsun fazlasıyla ama ben çoık faydalı olucağını düşünmüyorum bunun tek derse odaklanıp soru çözmek sınavda yavaşlatır bizi.
  • Bakmayın siz onlara. Bir günde adam akıllı bir kitap bitirebilenin, YGS denemelerindeki 160 soruyu 30dk.dan kısa sürede bitirmesi gerekir.

Mümkün mü? Hayır.
  • 4 saatte 1000 tane biyoloji sorusu çözülebiliyordu geçen sene. Yani bu sene çözemem heralde.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim mf3 de ilk bindeki enistem lys kimya sb yi tam 20 saatdemi ne bitirdi aralıksız

• soğutucu S kullanıcısına yanıt
    Enistem bitirdi ıspatlı lys kimya sb (ama mf3 de ilk 1k ydı)

• Sözelde 40. olmuş bir arkadaşım, lys sözel derslerinden 1000-1700 sorulu kitapları 1 günde bitiriyordu, yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.