Şimdi Ara

Nasıl kız arkadaş bulabilirim ? Nerede bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
2
Favori
3.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orta ya da orta üstü bir tipim var ve 20 yaşındayım. Fizigim pek iyi olmasa da boy pos var. Giyimime dikkat ediyorum ve kendime has bir tarzım var. Şu ana kadar hiç sevgilim olmadi. Hicbir kızın dikkatini çekmedim. Çünkü hiç ortamım yok. Artık bir kız eli tutmak istiyorum. Bir sevgilim, bir ilişkim olsun istiyorum. Nasıl bulabilirim ? Nereden bulabilirim ? Sahilde yürürken bazen güzel kızlar görüyorum. Onlara rahatsızlık vermeden tanışmak istediğimi nasıl belirtebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00A01D70E -- 31 Temmuz 2020; 11:29:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guest-3FE789EC4 G kullanıcısına yanıt
    G Guest-3FE789EC4 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3FE789EC4

Eski sevgilimden örnek vereceğim. Çok özgüvenli olduğunu giyimi duruşu hatta yürüyüşü ile belli eden birisiydi ve yanında ben varken bile kızlar onunla tanışmaya çalışırdı. Yani biraz karakter meselesi sanırım. Sen kızlarla tanışmaya çalışırsın, kızlar gelip öyle tiplerle tanışmaya çalışır.

amma kafa sevdin ablacım ya eski sevgilim şöyle eski sevgilim böyleydi. numune bi olay yaşamışsın mala bağlamışsın inception yaşıyorsun. kendinde değilsin sen şu an. bizim darende de bi atasözü vardır şeftalisi bursa olanın şekeri bagdattan gelir parlayan mal tezgahta kalmaz. bi daha da her başlığa eski sevgilimle karılar tanışmaya çalışıyordu yazarsan eski sevgilin kadar rencide edicem seni bak iyice barbi evine çevirdin burayı

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz1907 -- 31 Temmuz 2020; 11:40:41 >
  • Sahibinden.com, letgo falan bu sitelere bak az kullanılmış temizini yakalarsın belki.

• ortamın olmadığını söylemişsin. sana tavsiyem, kesinlikle sosyalleşmeye ihtiyacın var. hobilerine göre çeşitli etkinliklere katılabilirsin bence.

• Bende kırmızı kar yağsın istiyorum suriyeliler evlerine dönsün istiyorum çocuklar ağlamasın istiyorum. Ketçap mayonezli dondurma istiyorum. Bir hafta sekiz güne çıkarılsın hafta sonları üç gün olsun istiyorum.

• Bir kıza durup dururken tanışalım dersen şikayet bile edilebilirsin.

• quote:

Bir kıza durup dururken tanışalım dersen şikayet bile edilebilirsin.

Doğru sanirim yanlış bir hareket olur. Ki zaten ben de onu yapabilecek yürek yok zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BUNU NERDEN BULABİLİRİM ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski sevgilimden örnek vereceğim. Çok özgüvenli olduğunu giyimi duruşu hatta yürüyüşü ile belli eden birisiydi ve yanında ben varken bile kızlar onunla tanışmaya çalışırdı. Yani biraz karakter meselesi sanırım. Sen kızlarla tanışmaya çalışırsın, kızlar gelip öyle tiplerle tanışmaya çalışır.

• Kızların yanından geçerken gür ve hiddetli bir şekilde osurarak ağırlığını ortaya koyarsan kızlar senden etkilenecektir.

• quote:

Eski sevgilimden örnek vereceğim. Çok özgüvenli olduğunu giyimi duruşu hatta yürüyüşü ile belli eden birisiydi ve yanında ben varken bile kızlar onunla tanışmaya çalışırdı. Yani biraz karakter meselesi sanırım. Sen kızlarla tanışmaya çalışırsın, kızlar gelip öyle tiplerle tanışmaya çalışır.

Evet yeterli karizma olmadiktan sonra olmuyor demekki. Özellikle uğraşılmaz sanirim bu isler için şans meselesi.

• quote:

amma kafa sevdin ablacım ya eski sevgilim şöyle eski sevgilim böyleydi. numune bi olay yaşamışsın mala bağlamışsın inception yaşıyorsun. kendinde değilsin sen şu an. bizim darende de bi atasözü vardır şeftalisi bursa olanın şekeri bagdattan gelir parlayan mal tezgahta kalmaz. bi daha da her başlığa eski sevgilimle karılar tanışmaya çalışıyordu yazarsan eski sevgilin kadar rencide edicem seni bak iyice barbi evine çevirdin burayı

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

Alıntıları Göster

Sen baya alfa biriydin hocam öle hatirliom taktik versene :D

• sioux kullanıcısına yanıt

Blokla geç kardeşim

• sağol hocam. yaş 20, boy kilo nedir, il neresi. universite ortamından yakalarsın. araban var mı. okulda içinde 3 ten fazla erkek olmayan kızlı arkadaş grubun var mı. gece kluplerine erişimin var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

sağol hocam. yaş 20, boy kilo nedir, il neresi. universite ortamından yakalarsın. araban var mı. okulda içinde 3 ten fazla erkek olmayan kızlı arkadaş grubun var mı. gece kluplerine erişimin var mı

Boy 1.82 kilo 90. Ama öyle kilolu bir görüntüm yok. Il Istanbul. Unide hazırlik sınıfındayım şu an program yoğun. Bu sebeple sosyal ortamlara pek katılamadım. Birebir iletişimde iyiyimdir ama kalabalık alanlarda pasif kalıyorum. Araba yok klasik kyk ile geçinen öğrenciyim. Kızlı arkadaş grubum da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00A01D70E -- 31 Temmuz 2020; 13:9:58 >
  • senle tamamen aynı durumdayım. bende 19 yaşındayım 83 boy 90 kilo var. şükür tipsiz değilim ortalama üzeri gibi bir tipim var fakat benimde sevgilim olmadı hiç. iki etkilenip gidiyolar sadece dahası olmadı. seni kesen falan oluyor mu orda burda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

senle tamamen aynı durumdayım. bende 19 yaşındayım 83 boy 90 kilo var. şükür tipsiz değilim ortalama üzeri gibi bir tipim var fakat benimde sevgilim olmadı hiç. iki etkilenip gidiyolar sadece dahası olmadı. seni kesen falan oluyor mu orda burda?

Yok yani kesiyorsa da ben denk gelmiyorum sanirim. Çevremdekiler kesin kesiyordur diyorlar ya da nadir de olsa kesiyor sen gormedin diyorlar. Ama nedense bir türlü olmuyor anlamadım ben bu işi.

• quote:

Yakışıklı mıydı? Muhtemelen evet, yani havalı olmak yetmiyor.

• Cant Let Go kullanıcısına yanıt

ne güldüm lann  

• Sizin 20likler bizim gibi 30luklarla takiliyor ondan kimseyi bulamiyorsunuz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.