Şimdi Ara

Nasıl kız arkadaş bulabilirim ? Nerede bulabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
3.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle karşıdakininde insan olduğuna ve duygularının olduğu bil öyle haraket et.Sen birin elini tutuyim diyorsunya kızlarda diyor(insan oldukları için).Arkadaş ortamın yoksa instanı sağlam tut.Gezerken 2 foto falan at.Dmden kızlara yürü.

Türk kızının tek sıkıntısı duygularını belli etmemek ve birinden hoşlansa bile ilk adımı atmamak.Buda gelenek görenekten yapıcak bi şey yok.Haaa avrupada da üstüne atlamıyor tabi.Yani gidiyorsun merhaba diyorsun anlıyor yani amacını.Kahve içer misin falan ya beğenirse evet beğenmezse no thx.Kahve içerken tanışıyon falan sonra date olayı.Kız serbestse(yani ordada öyle herkes o düşünceye sahip değil) mercimeği fırına veriyon.Sonra ilişki ilerlerse ilerliyor yoksa herkes kendi yoluna böyle deneme yoluyla kafa dengi birini buluyon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La oğlum benim gibi özel ünide okusan neyse derim.Kıza gidiyon naber diyor üstüne bakıyor puma nike mavi.Beğenmiyor.

Kızı arabayla tavlayayım diyom benim altımda 120k araba.Kızın altında bmw 320.

• Naparsan yap tinder happn tarzı uygulamalarda arama. Instagram da aynı şekilde. İnternetten buldukların bi halta benzemez. İstisna tabiki olabilir ama %1 ve bu şansa değmez denemek.

• ortalama üstü tipin varsa illa bulurdun birini

ya tipsizsin ya özgüvensiz

• DARKKO70 D kullanıcısına yanıt

Instagram onemlimi Instagram in olması şartını yani

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

Instagram onemlimi Instagram in olması şartını yani

Kozmoz 36 gün ha sana imreniyorum tebrik ederim kolpa yapmıyorsan

• Ya ilk önce şu olayın sıradan birşey oldugunu kabullenmek ile başla unutma dünyanın çirkini olsan bile dengini bulursun o yüzden ben yıkık arkadaşlara kızıyorum önce bir kafada kabullenın şunu, ardından sosyalleşmeye başla kimse gelip evinde seni keşfedemez ortamlara gir çevren olsun ister istemez kafa dengi bir kız bulursun ve unutma en başta dediğim gibi bu olay erkek arkadaşının olmasıyla aynı şey sadece roller farklı ama en nihayetinde karşında ki bir insan. Hadi başarılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence asıl olay şu; bir kız görünce potansiyel manita olarak bakıyorsunuz. Ona normal biriymiş gibi davranın. Mesela bir manav reyonunda bir eleman var girersin, hocam kolay gelsin , naber dersin. Eleman cevap verir duruma göre 1-2 sohbet döndürürsün ve bunu bence bu forumdaki en yıkık kişi bile yapar. Kızlara karşı da böyle girmen lazım mevzuya. Selam ver, naber de arkadaş ol. Hani kız, kız çevresini çektikçe zaten içlerinden birinin gözüne hoş geleceksin, eğer hepten odun değilsen. O yüzden sosyal ortam kesinlikle en önemlisi.

• kopser123 K kullanıcısına yanıt

Ben tinderin cok ekmegini yedim.Hala daha yemege devam ediyorum.Bence tinder muazzam bir uygulama.Ustune tanimam

İnstagram toplasan 4ay bile kullanmadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9AF08D056 -- 31 Temmuz 2020; 17:5:44 >
  • Ben parkta yanında ossurarak tavlamıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3FE789EC4

Bir kıza durup dururken tanışalım dersen şikayet bile edilebilirsin.

Bişey olmaz ama hayır diyip de hala devam edersen olur. O zaman kimse evlenemez tanışamazdı. Herkes çarpışıp aşık olacak değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tindet tam olarak ne okuyo biraz anlatirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

amma kafa sevdin ablacım ya eski sevgilim şöyle eski sevgilim böyleydi. numune bi olay yaşamışsın mala bağlamışsın inception yaşıyorsun. kendinde değilsin sen şu an. bizim darende de bi atasözü vardır şeftalisi bursa olanın şekeri bagdattan gelir parlayan mal tezgahta kalmaz. bi daha da her başlığa eski sevgilimle karılar tanışmaya çalışıyordu yazarsan eski sevgilin kadar rencide edicem seni bak iyice barbi evine çevirdin burayı

Alıntıları Göster

Hahahahahh

• Burdan

• kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt

Play store gir uygulumayi indir kizlari saga kaydirmaya basla

• Up

• Kız arkadaş olmaz. Çak geç olur

• Hobi grupları, tinder, spor salonu vb aktiviteler, discord grupları, TINDER...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.