Şimdi Ara

Nasıl bir cesarettir arkadaş..Arap drift show :s (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chelick

Harbiden dengesiz bunlar yaa

bi atsözü derki arabın ahmağı yağı bol bulunca başına değil kıçına sürer.! yani bunlarda bu heasp benzin bol para bol normal olarak sapıtıyolar :))))

Orijinalden alıntı: vagabondm

bu sekilde dirifti araplara yakıstıramayanlar bence adamlar sırf arap oldukları için bunu söluyolar hiç kusura bakmasınlar. yahu biri drift diye bişi yapmıs virajlarda yanlamaktan zevk almıs biri ise 150 km gibi yüksek hızlarda giderken bu işi yapmıs ondan zevk almıs. 2 sinin de bi amacı yok amaç mevzuna bakarsanız tamamiyle zevk için yapılıyo..

yani bu daha da riskli bir iş hem, adrenalini de oldukca fazla diger driftlere göre neden adam zevk aldıgı işi yapmasın? yani atıyorum japonlar öle bir yanlamayı icad etmiştir araplarda böle bir seyi ve bundan zevk alıyodur. ha begenirsiniz begenmezsiniz ayrı mesele ama araplarda akıl yok falan gibi seyleri bence kendinize saklayın. arabayla ateşlerin arasından atlayan amerikalılara da eminim bu amerikalıların akılsız oldugunu biliyorum zaten demişsinizdir.

Adamlar bunu trafikte yapıyor, trafiğe kapalı alanlarda değil. İkincisi ise kenarda seyredenler. Araç kontrolden çıksa domino taşı gibi hepsi ezilecek. İlk yorumum neden silinmiş anlamadım. Bi açıklaması var mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabolical35 -- 12 Kasım 2009; 3:03:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

quote:

emin misiniz?
    http://www.youtube.com/watch?v=fCpsd0duCok&feature=related

Bu iyiymiş.

İlk videodaki insan kılıklı arap varlık da hakikaten dengesizmiş yani, yanlız o peşpeşe olan 360 dönüşlere kafam takıldı nasıl oluyor da takla atmıyor.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrath54 -- 12 Kasım 2009; 3:30:56 >

• Benim izlediklerim 200-220 km hızda başlıyolar hareketlere ve çoğunluğu japon kore malı araç.

Bir de şu ırka binayen yapılan ağır eleştirileri anlamıyorum.Bu herfilerin aynısından bizde de var japonyada da var avrupada da amerikada da.Öyle laflar varki sadece arap olanlardan bunlar çıkabilir anlamı çıkıyor.Dar bakmayın geniş görün.

adamların araba hastası olduğunu biliyodum da, böyle japonları kıskandıracak kadar arabayı öttürdüğünü görmemiştim
    o araba alınır mı? bu araba satılır mı? ona bu kadar para verilir mi? bu araba o kadar etmezz... sen olsaydın ne alırdın, ben olsaydım nasıl satardım. yok benim arabam çok yakıyor, şu marka olsaymış daha iyiymiş... şu para olsun az yaksın çok kaçsın parçası vergisi ucuz olsun, hemen elden çıksın, yok sen delimisin ona kadar arabamı yoktu... EL AYA ÇIKTI, BİZDE HEP AYNI TATAVA...
  • Ya bu arabalar nasıl takla atmıyorlar? Arka lastikler yer yer toprağada deyiyor. Allah allah
  • Ne diceğimi bilemedim videoyu izlerken nasıl bir cesaret nasıl bir akıl tamam arabaya hakimsin gerçekten zor bi iş yaptığın ama yolda mı buldun canını anlamadım o cip nasıl iki tekerde gitti öyle bitaraftan helal olsun diyorum bi taraftan manyakmı bunlar

Yıldız Teknik Üniversitesi
    İnşaat Mühendisi
    2013 Girişliler

Lenovo Y500 SLI
  • quote:

quote:

emin misiniz?

Artık kesinleşti. Aklı başında olanın yapacağı iş değil bunlar.

ŞEREFinle oyna, HAKKInla kazan, SEBAt et.

• Videoyu izleyince aklıma "Arap yağı bol bulunca, ... sürermiş. " sözü geldi. Bazı arkadaşlar zevk için yapıldını ve bunun doğal olduğunu söylemişler, ama adamlar gördüğünüz gibi normal trafikte tankerlerin ve diğer araçların arasından yanlıyorlar. ÇTH- çok tehlikeli hareketler bunlar.

Ama yine de o 360 derecelik dönüşü yapanın hakkını vermek lazım, o nasıl bir araç hakimiyetidir öyle.

Bakın bizzat bir Arap ne demiş :

Youtube yorumlarından:

Man Us arab people are fuckin retarded.

Biz Araplar, ... geri zekalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci541 -- 12 Kasım 2009; 12:50:19 >

• bunlardan iyi F1 pilotu olur.

arap yağı bol bulunca kaba etine sürme çekermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent van Gogh -- 12 Kasım 2009; 13:25:34 >

Birde bu var.
    http://www.youtube.com/watch?v=zdt3-PZtUxk&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimBeam -- 12 Kasım 2009; 13:36:55 >

• kaykay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 12 Kasım 2009; 13:37:43 >

SediciValvole
  • Bide bize maganda derler. Trafik Canavari dedikleri iste bunlar. Git bari pisste yap ne yapiyorsan kardesim piskopatmisin sen :$

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • sürücülerin cesareti değilde birazda izleyicilerin cesaretine dikkat etseniz..adamların 2 metre yanından kayarak araç geçiyor onlar tınlamıyor bile

quote:

quote:

emin misiniz?

Artık kesinleşti. Aklı başında olanın yapacağı iş değil bunlar.

çok doğru.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.