Şimdi Ara

Nasıl bir cesarettir arkadaş..Arap drift show :s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ülkemizdekiler kedi kalır bunların yanında valla arkadaşlar nasıl cesaret varsa artık....

YOUTUBE

FACEBOOK

• _____________________________
  • nasıl bir akılsızlık derdim ben olsam
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• dodge ram veriyim altına aynı şeyi yapsın bende 10 gün boyunca petrol kuyusunda petrolün içinden çıkmayacağım ( Ü

yok japon videolarinda bir mantik var adamlar virajlarda falan yanliyarak donuyor vs. de dum duz yolda ne diye yanlamaya calisirsin arkadas 360 lik donuslere diyecek bir sey bulamiyoru zaten o araba o kadar hizli giderken nasil nasil 360 donuyor da hani taklayi gectim iki tekere bile gelmiyor anlamadim. Demekki ferarri/lambo falan versen elemanlar mekkeden mediye done gone gidecekler

Orijinalden alıntı: i have a dream

Demekki ferarri/lambo falan versen elemanlar mekkeden mediye done gone gidecekler

Gece gece güldürdün bea

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • araçlara çok hakimler

herifler hiç acımadan BMW 7serisi mercedes S sınıfı araçlarla nasıl yanlıyor anlamak mümkün değil hayretlik bir durum.
  • bu sekilde dirifti araplara yakıstıramayanlar bence adamlar sırf arap oldukları için bunu söluyolar hiç kusura bakmasınlar. yahu biri drift diye bişi yapmıs virajlarda yanlamaktan zevk almıs biri ise 150 km gibi yüksek hızlarda giderken bu işi yapmıs ondan zevk almıs. 2 sinin de bi amacı yok amaç mevzuna bakarsanız tamamiyle zevk için yapılıyo..

yani bu daha da riskli bir iş hem, adrenalini de oldukca fazla diger driftlere göre neden adam zevk aldıgı işi yapmasın? yani atıyorum japonlar öle bir yanlamayı icad etmiştir araplarda böle bir seyi ve bundan zevk alıyodur. ha begenirsiniz begenmezsiniz ayrı mesele ama araplarda akıl yok falan gibi seyleri bence kendinize saklayın. arabayla ateşlerin arasından atlayan amerikalılara da eminim bu amerikalıların akılsız oldugunu biliyorum zaten demişsinizdir.
    "Altın ne oluyor, can ne oluyor, inci, mercan da nedir bir sevgiye harcanmadıktan, bir sevgiliye feda edilmedikten sonra"
  • Vay aklinizin tavanini öpiyimmmmm

Araplar biliyo bu isi araba var benzin var yolda inis pisti gibi olunca tadini cikarmak düsüyo onlarada helal olsun diyorum.
    ciplerle iki teker üzerinde gidislerini görmüstüm bravo dedim sadece.

Orijinalden alıntı: vagabondm

bu sekilde dirifti araplara yakıstıramayanlar bence adamlar sırf arap oldukları için bunu söluyolar hiç kusura bakmasınlar. yahu biri drift diye bişi yapmıs virajlarda yanlamaktan zevk almıs biri ise 150 km gibi yüksek hızlarda giderken bu işi yapmıs ondan zevk almıs. 2 sinin de bi amacı yok amaç mevzuna bakarsanız tamamiyle zevk için yapılıyo..

yani bu daha da riskli bir iş hem, adrenalini de oldukca fazla diger driftlere göre neden adam zevk aldıgı işi yapmasın? yani atıyorum japonlar öle bir yanlamayı icad etmiştir araplarda böle bir seyi ve bundan zevk alıyodur. ha begenirsiniz begenmezsiniz ayrı mesele ama araplarda akıl yok falan gibi seyleri bence kendinize saklayın. arabayla ateşlerin arasından atlayan amerikalılara da eminim bu amerikalıların akılsız oldugunu biliyorum zaten demişsinizdir.

Arapların akılsız oluşu bu şekilde drft yapmalarından değil , bu yaptıkları drifti trafiğe açık bir alanda yapıyor olmalarındandır (taksi ve kamyonu nasıl sıyırdığına dikkat çekmeme gerek yok herhalde )

Team Technical !

"Altın ne oluyor, can ne oluyor, inci, mercan da nedir bir sevgiye harcanmadıktan, bir sevgiliye feda edilmedikten sonra"
  • Petrolü ve dolayısıyla parayı bulmuş sonradan görme ilkel insanlar işte. Aynı durumda biz olsak bizim ülkemizin de bir farkı olmazdı gerçi. Gün gelir de petrolleri tükenirse ne yapacak bakalım beyaz entarili hacı abiler.

Orijinalden alıntı: dainesee

http://www.youtube.com/watch?v=4MzNG3c0wBo&feature=related

Tamam tehlikeli ama gerçeten araçlara çok hakimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 12 Kasım 2009; 1:36:19 >

• Harbiden dengesiz bunlar yaa

ŞEREFinle oyna, HAKKInla kazan, SEBAt et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chelick

Harbiden dengesiz bunlar yaa

emin misiniz?
    http://www.youtube.com/watch?v=fCpsd0duCok&feature=related

Orijinalden alıntı: vagabondm

bu sekilde dirifti araplara yakıstıramayanlar bence adamlar sırf arap oldukları için bunu söluyolar hiç kusura bakmasınlar. yahu biri drift diye bişi yapmıs virajlarda yanlamaktan zevk almıs biri ise 150 km gibi yüksek hızlarda giderken bu işi yapmıs ondan zevk almıs. 2 sinin de bi amacı yok amaç mevzuna bakarsanız tamamiyle zevk için yapılıyo..

ikisininde bir amaci yok degil maalesef. Japonlar bu amaci bir nevi surus teknigi olarak kullaniyorlar bol virajli yollarda, sikisik trafikte daha hizli hareket edebilmek amaciyla kullaniyorlar hatta japonyadan gorunteleri aratirsaniz adamlarin virajda seritten cikmadan nasil yanladiklarini gorur hayran olursunuz adamlar sirf arabanin kicini savuruyum yanliyim diye kasmiyorlar amac o degil yani. zaten rallide vs. de sert virajlarda araclarin kiclarini savurarak donduklerini gorursunuz. Burada yapilan ise dumduz yolda yanlicam diye kasmaktan artislikten baska bir sey degil. Arap yagi bol bulunca bi tarafina surermis derlerya ayni o hesap. Adamlar artislik yapicam diye dumduz yolda yanlamaya calisiyor 3 serit birden degistiriyor yetmiyor trafigin ortasinda 360 donuyor bildigin saklabanlik iste.

Bu adamlar burada apaci dediginiz adamlarin parali versiyonlari iste youtube da sahin drift, amasya,konya,vs. drift diye aratinca cikan karakterlerden farkli degiller. Turbo sadik in zengin versiyonlari iste.

arabaya atesin ortasindan atlayan kisiler zaten bildigin show adamlari ve bunu sokaktada yapmiyorlar. Ozel gosterilerde yapiyorlar bundan para kazaniyorlar cok farkli bir durum yani.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.