Şimdi Ara

Nasıl barfiks çekebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler soru açık.Evin neresine koyabilirim veya dışarıda parklarda var mıdır belediye'nin parklarında ?

• Burada belediye parkında var.

Kapıya takılabilen barfiks barları mevcut onlarda iş görür. Bende bir tane var barfiks, şınav ve mekik çekmede baya işe yarıyor. Kapılar sağlamsa hiçbir problem olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Burada belediye parkında var.

Kapıya takılabilen barfiks barları mevcut onlarda iş görür. Bende bir tane var barfiks, şınav ve mekik çekmede baya işe yarıyor. Kapılar sağlamsa hiçbir problem olmaz

Anneme o fikri söyledim ama 'Kapıyı kırarsın iş çıkarma durduk yere' diyor Şehir neresi sizin ?
  • Ünye.

Valla ben 55 kiloyum kapı esnemiyor bile. Babam 80 kilo asılınca biraz gerilme oluyor Onun haricinde bir kere gerildiğinden dolayı kafama düşmüştü başka da bir vukuatı olmadı Hiç asılırken yerinden çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Ünye.

Valla ben 55 kiloyum kapı esnemiyor bile. Babam 80 kilo asılınca biraz gerilme oluyor Onun haricinde bir kere gerildiğinden dolayı kafama düşmüştü başka da bir vukuatı olmadı Hiç asılırken yerinden çıkmadı.

Bizim kapıların kenarları tahtadan metal olsa acımadan koyardım da olmuyor artık Neyse artık yarın bakayım parka var mı barfiks diye.Yoksa kuzenin evinde var her gün giderim oraya artık.Dershaneye de yakın dershane çıkışı giderim kafa boşaltmaya

• tutuncan biyere sonra yukarı aşağı yukarı aşağı..
  • parklara felan bak.illede bar bulmak zorunda değilsin moonwalk yaparak tırman ağaca dalından tutun çek barfiksi sonra dalı bırakıp elini havaya kaldır EDRİYYYYYNNN diye bağır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şınav ve barfiks çekemiyorum
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Binanız doğalgazlıysa direk binanın koridorunda yardır
  • Kapıda nasıl çekiyorsunuz arkadaş benim kafa zor geçiyo . Biri açıklası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hepsiburada'dan aldım, şınav, mekik de çekiliyor gayet rahat kapı barfiksi. Yalnız her kapıya uymuyor, benim odamın kapısı fazla geniş olduğu için şu şekilde koyuyorum, 63 kiloyum, inerken dizimi geriye doğru kırıyorum, kapıda falan bir sorun olmuyor rahat da oluyor ilginizi çekerse,
  • quote:

Orijinalden alıntı: GonyanınManyağı

Binanız doğalgazlıysa direk binanın koridorunda yardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Meltzie

Hocam hepsiburada'dan aldım, şınav, mekik de çekiliyor gayet rahat kapı barfiksi. Yalnız her kapıya uymuyor, benim odamın kapısı fazla geniş olduğu için şu şekilde koyuyorum, 63 kiloyum, inerken dizimi geriye doğru kırıyorum, kapıda falan bir sorun olmuyor rahat da oluyor ilginizi çekerse,

Sağolun hocam.Yarın parka bakayım olmazsa alırım

• quote:

Hocam hepsiburada'dan aldım, şınav, mekik de çekiliyor gayet rahat kapı barfiksi. Yalnız her kapıya uymuyor, benim odamın kapısı fazla geniş olduğu için şu şekilde koyuyorum, 63 kiloyum, inerken dizimi geriye doğru kırıyorum, kapıda falan bir sorun olmuyor rahat da oluyor ilginizi çekerse,

Bununla nasıl mekik şınav çekiliyor yahu

• Hayret kimse atmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThirdEye

quote:

Bununla nasıl mekik şınav çekiliyor yahu

Kapıdayken değil yere koyup çekiyosunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.