Şimdi Ara

NASA TARAFINDAN OTOPSİ EDİLEN UZAYLI GÖRÜNTÜSÜ(dalga geçecekler girmesin)TARTISMA KONUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
3
Favori
6.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

NASA TARAFINDAN OTOPSİ EDİLEN UZAYLI GÖRÜNTÜSÜ(dalga geçecekler girmesin)TARTISMA KONUSU

(En Son Oy Tarihi: 11.5.2013)
Giriş
  • Gerçek Görüntülerdir kesinlikle feyk değildir..
    Evrende tek olmadığımızın kanıtıdır...

Roswell olayında öldüğü iddia edilen uzaylıya otopsi yapılırken

İŞTE VİDEO:::
    http://www.timsah.com/Uzayliya-yapil...si/qTM0TTk9hfY

Roswell olayı ve buna benzer bir çok olay insanların kafasını karıştırmaya yetmiştir. Aslında ilk bakışta çok inandırıcı ve çarpıcı gelen bu olaylar acaba bir aldatmaca olabilir mi? Bu konu üzerinde fikir yürütenlerin sayısı da en az UFOların varlığına inananların sayısı kadar fazladır. UFOların aldatmaca olduğunu savunan araştırmacıların ileri sürmüş olduğu en büyük teori, A.B.D. yada diğer büyük ülkelerin, yapmış olduğu araçlarla diğer ülkeler üzerinde casusluk amaçlı uçuşlar yapıp, gizli askeri bilgiler topladığı ve kendilerini gören insanlardan gizlemek için UFO aldatmacasını ortaya sürmüş olduğu iddiasıdır. Bu ve buna benzer bir çok teori otaya atılmıştır. Bunların çoğu gerçekten inandırıcı temellere dayanmaktadır.

DALGA GEÇMEYİNİZ YORUMLAYINIZ !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur. -- 28 Ekim 2010; 0:12:38 >

• Korktum

Not: Zoeken yoktur uzaylıyı görünce korktum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller

Korktum

Not: Zoeken yoktur uzaylıyı görünce korktum

Bende :S
  •  NASA TARAFINDAN OTOPSİ EDİLEN UZAYLI GÖRÜNTÜSÜ(dalga geçecekler girmesin)TARTISMA KONUSU

Dünya'dan başka bir gezegende yaşam olduğunu düşünmüyorum. Olsa bile belki bakteriler falan olabilir. Bizim gibi gelişmiş varlıklar olacağını düşünmüyorum
  • bu video hala varmı yav. bunun sahte olduğu açıklanalı çok oldu
  • gerçekse ne yapalım yani, insanların başka derdi yoktu bi uzaylılar kalmıştı .
  • Olmamış yemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece paylasmak istedim videoyu ben yapmısım gibi davranmayın :s
  • The fourth kind.Bu filmdede resmi kamera kayıtları var bu tür olayları yaşayanların.Ben uzaylılara inanıyorum.Koskoca gezegende yalnız olamayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecemasali

The fourth kind.Bu filmdede resmi kamera kayıtları var bu tür olayları yaşayanların.Ben uzaylılara inanıyorum.Koskoca gezegende yalnız olamayız.

ben hem inanıyorum hemde inanmıyorum :s
  • varda ulan onca sorun var memlekette uzaylıyı kim takacak.
  • Kim bu evrende yalnız olduğumuzu savunabilir ki? Bi adam var SİXTO die güney amerikalı, bu adam uzaylılarla beyin gücü ile iletişim kururuyor, saba tümere de çıktı, ve bu adamın şahitleri de var,adam gayet aklı başında ve nedediğini biliyor(sanırım gazeteci) , uzay aracına alınıp dünya dışına 3-4 saatliğine çıkırıldığını bunu 2 defa gerçekleştirdiğini söylüyor, doğrudur demiyorum ama izleyin derim.Videoyu aramanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Kim bu evrende yalnız olduğumuzu savunabilir ki? Bi adam var SİXTO die güney amerikalı, bu adam uzaylılarla beyin gücü ile iletişim kururuyor, saba tümere de çıktı, ve bu adamın şahitleri de var,adam gayet aklı başında ve nedediğini biliyor(sanırım gazeteci) , uzay aracına alınıp dünya dışına 3-4 saatliğine çıkırıldığını bunu 2 defa gerçekleştirdiğini söylüyor, doğrudur demiyorum ama izleyin derim.Videoyu aramanız lazım.

O Adamı bende izledim ama yalan sölüyor bence :S
  • Bence varlar ama daha gelmediler :D
  • çok komik
  • bu video fake, sadece 2-3 saniyesi gerçek diyorlar ama bilemicem

nereden biliyosun diyecekler aha buyurun ingilizceniz varsahttp://en.wikipedia.org/wiki/Alien_autopsy

fact or friction bölümünü okuyun.

haa uzaylılara inanıyor muyum? Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

çok komik

???
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Kim bu evrende yalnız olduğumuzu savunabilir ki? Bi adam var SİXTO die güney amerikalı, bu adam uzaylılarla beyin gücü ile iletişim kururuyor, saba tümere de çıktı, ve bu adamın şahitleri de var,adam gayet aklı başında ve nedediğini biliyor(sanırım gazeteci) , uzay aracına alınıp dünya dışına 3-4 saatliğine çıkırıldığını bunu 2 defa gerçekleştirdiğini söylüyor, doğrudur demiyorum ama izleyin derim.Videoyu aramanız lazım.

no link no güven
  • Arkadaslar ufolara ya da uzaylılara inanmaya bilirsiniz, komik gelebilir ancak bazı şeylerin hala nedenleri bulunamıyor; örneğin Mısır piramitlerinin ya da İnka Uygarlığının o muhteşem yapıtları gene bi çölde (ismini unuttum) toprağa çizilen devasa büyük şekiller bunları kimse açılayamıyor.BEn sadece bunlara dayanarak bile insanoğlunun tek başına yapamıyacağına inanıyorum.Düşünsenize belgesellerde muhakkak görmüşsünüzdür, daha yaşadıkalrı çağda alet yok adamlar mağaralara ya da uygun buldukları alanlara ucan nesneler çizmişler kaç yüzyıl önce yaşanan olay bunlar, demem o ki yalnız değiliz!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.