Şimdi Ara

NASA TARAFINDAN OTOPSİ EDİLEN UZAYLI GÖRÜNTÜSÜ(dalga geçecekler girmesin)TARTISMA KONUSU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
3
Favori
6.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

NASA TARAFINDAN OTOPSİ EDİLEN UZAYLI GÖRÜNTÜSÜ(dalga geçecekler girmesin)TARTISMA KONUSU

(En Son Oy Tarihi: 11.5.2013)
Giriş

Orijinalden alıntı: Ayşenu|R+|

UFO gördüm ve inanıyorum, kendimi çok inandırmaya çalıştım uçak helikopter superman olduguna ama bildigin ufoydu işte.
    Bayagı da yakından görmüştüm açıkçası ufo gören masum köylü kadar değil de detayları görebilecek kadar yakından diyeyim, bir düğünde 5-6 tane.
    Arkadaşlarıma göstermiştim, onlar da bakakalmıştı.

Gördüklerim şöyleydi ki,
    elips ve parlak bir cisim, cisim yanlarında yanıp sönen ışıklar (tıpkı filmlerdeki gibi)

Ya Amerika falan bu UFO ları yapıp gezdiriyor etrafta eğlencesine ya da harbi böyle birşey var.
    olabiilirr

• quote:

Orijinalden alıntı: durok

quote:

Orijinalden alıntı: chuck billy

sen şimdi konuya kesin gerçek feyk değil yazdıktan sonra iddia edilen yazarsan buradaki tüm liseliler senle testis geçer yanlış anlama ben de inanıyorum dünya dışı varlıklara zaten inanmamak büyük ahmaklık kimse kusura bakmasın görmeden inanmam abi mantığı çok ilkelce artık

Müslümansan inanman gerekir Allah 18bin alem var demiştir ve başka hayatlarda

hay takıcam müslümanınıza hristiyanınıza ya her b*kun için karıştmayı marifet biliyosunuz utanmadan nası diyosun bunu onu anlamıyorum bu araştırmaları yapanların alayı hristiyan gerçekleşen olayların %95i yurtdışında gerçekleşiyor çoğu hristiyanların ya da başka dine mensupların başına geliyo ne demek müslümansan inanırsın hristiyanım ama hristiyan olduğum için inanmıyorum tanrının bana bahşettiği beyni akıllı bi şekilde kullanabildiğim için inanıyorum kitabımda yazan 3 5 satırdan ötürü inanmıyorum einstein gibi çığır açmış bilimadamlarının bize bıraktığı düşüncelerden ötürü inanıyorum elinize almışsınız bi kitabı o ne derse o bırak allah aşkına geçin bunları

not: şimdi çıkıp itin kopuğun teki derseki sen ateistsin ona da eyvallah

ayrıca ben de ufo gördüm simdi çıkıp diyecekler ki herkes görmüş evet gördüm hemde aynı gece iki kez aynı cismi gördüm hatta haktan akdoğanın sitesinden bilgilendirmede bulundum capitol alışveriş merkezine yine bu kurumun standı açılmıştı oradan da form doldurup durumu tekrar izah ettim ama ülkemizde o kadar geyik var ki eminim o siteye ve kuruma hergün binlerce dalga amaçlı mesaj gidiyodur gerçek olanlar da arada kaynıyodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Label Society -- 28 Ekim 2010; 0:11:35 >

• Bu konudaki kullanıcılar: AsanHasan, elok, sryhat, çok geç, MilyonDolarlıkAdam, *Tarık*, vincee, er38, SaFaKTR3, exerion, ByAdmin, amon35, YodaTheMaster, dorhug, ertuy37, alperen_69, alpemre_1, dogii, Garmon-Doli, S. YıLDıZ, erim35
    23 kayıtlı üye, 6 misafir

Bu konu tutar beaa
  • bekleyelim gorelim
  • BENDE küçükken birşey görmüstüm anneme sölemistim heralde annem korkmıyım die bana uçak falan dedi ama böle ışığı yanıp sönüyordu yerinde duruyor gidiyor tekrar duruyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur.

Gerçek Görüntülerdir kesinlikle feyk değildir..
    Evrende tek olmadığımızın kanıtıdır...

Roswell olayında öldüğü iddia edilen uzaylıya otopsi yapılırken

İŞTE VİDEO:::
    http://www.timsah.com/Uzayliya-yapil...si/qTM0TTk9hfY

Roswell olayı ve buna benzer bir çok olay insanların kafasını karıştırmaya yetmiştir. Aslında ilk bakışta çok inandırıcı ve çarpıcı gelen bu olaylar acaba bir aldatmaca olabilir mi? Bu konu üzerinde fikir yürütenlerin sayısı da en az UFOların varlığına inananların sayısı kadar fazladır. UFOların aldatmaca olduğunu savunan araştırmacıların ileri sürmüş olduğu en büyük teori, A.B.D. yada diğer büyük ülkelerin, yapmış olduğu araçlarla diğer ülkeler üzerinde casusluk amaçlı uçuşlar yapıp, gizli askeri bilgiler topladığı ve kendilerini gören insanlardan gizlemek için UFO aldatmacasını ortaya sürmüş olduğu iddiasıdır. Bu ve buna benzer bir çok teori otaya atılmıştır. Bunların çoğu gerçekten inandırıcı temellere dayanmaktadır.

DALGA GEÇMEYİNİZ YORUMLAYINIZ !!!

"FEYK" olmadığının kanıtı?
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Delta_ -- 28 Ekim 2010; 0:23:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayşenu|R+|

UFO gördüm ve inanıyorum, kendimi çok inandırmaya çalıştım uçak helikopter superman olduguna ama bildigin ufoydu işte.
    Bayagı da yakından görmüştüm açıkçası ufo gören masum köylü kadar değil de detayları görebilecek kadar yakından diyeyim, bir düğünde 5-6 tane.
    Arkadaşlarıma göstermiştim, onlar da bakakalmıştı.

Gördüklerim şöyleydi ki,
    elips ve parlak bir cisim, cisim yanlarında yanıp sönen ışıklar (tıpkı filmlerdeki gibi)

Ya Amerika falan bu UFO ları yapıp gezdiriyor etrafta eğlencesine ya da harbi böyle birşey var.

normal okurken bi anda kopuyorum yav

• quote:

Orijinalden alıntı: ParaBende

gelsinler sıkıntı yok
     NASA TARAFINDAN OTOPSİ EDİLEN UZAYLI GÖRÜNTÜSÜ(dalga geçecekler girmesin)TARTISMA KONUSU

gülümsedi verecek sandım

• Orijinalden alıntı: _Delta_

Orijinalden alıntı: Onur.

Gerçek Görüntülerdir kesinlikle feyk değildir..
    Evrende tek olmadığımızın kanıtıdır...

Roswell olayında öldüğü iddia edilen uzaylıya otopsi yapılırken

İŞTE VİDEO:::
    http://www.timsah.com/Uzayliya-yapil...si/qTM0TTk9hfY

Roswell olayı ve buna benzer bir çok olay insanların kafasını karıştırmaya yetmiştir. Aslında ilk bakışta çok inandırıcı ve çarpıcı gelen bu olaylar acaba bir aldatmaca olabilir mi? Bu konu üzerinde fikir yürütenlerin sayısı da en az UFOların varlığına inananların sayısı kadar fazladır. UFOların aldatmaca olduğunu savunan araştırmacıların ileri sürmüş olduğu en büyük teori, A.B.D. yada diğer büyük ülkelerin, yapmış olduğu araçlarla diğer ülkeler üzerinde casusluk amaçlı uçuşlar yapıp, gizli askeri bilgiler topladığı ve kendilerini gören insanlardan gizlemek için UFO aldatmacasını ortaya sürmüş olduğu iddiasıdır. Bu ve buna benzer bir çok teori otaya atılmıştır. Bunların çoğu gerçekten inandırıcı temellere dayanmaktadır.

DALGA GEÇMEYİNİZ YORUMLAYINIZ !!!

"FEYK" olmadığının kanıdı?
    yukarda biryerde yorum yaptım sadece paylasmak istedim die onu eklenti olarak ben yazmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: kazze
    Dünya'dan başka bir gezegende yaşam olduğunu düşünmüyorum. Olsa bile belki bakteriler falan olabilir. Bizim gibi gelişmiş varlıklar olacağını düşünmüyorum

Aynen katılıyorum. Olsa olsa tek hücreli canlılar vardır.
  • Stephen Hawking'in sunuculuğunu yaptığı bir belgesel izlemiştim.

Uzaylı diye tabir ettiğimiz(dünya-dışı yaşam) şeyin gerçek olabileceğini söylüyor.Hatta yapılan bazı tahminlerde(galaksimizde bulunan madde tipleri,miktar vs.vs. çok ayrıntılı araştırmalarla) uygun şartlara sahip,sadece bizim galaksimizde 10bin den fazla gezegende bizim gibi zeki yaşamların olabiliceği varsayımı mevcut.Yine kendisi de SETIcon isimli konferansta uzaya bizim bulunduğumuz yeri belli edecek sinyallerin gönderilmesinin tehlike yaratabileceğini,kolonileştirme gibi kötü amaçları olan zeki canlıların bizi bulabileceklerini söylemişti.

Bizden önce onların bizi bulması demek bizden daha gelişmiş bir uygarlığa sahip oldukları anlamına gelir.Yine de Stephen'ın fikirlerini pekte olumlu bulmayanlar var.
    Yıllardır uzaya elektromanyetik dalga sinyaller gönderiyoruz ve eğer bize yakın bir bölge de olsalar,şimdiye temas kurmuş olurduk(belki de bulmuşlardır bizi,bilemeyiz) diyorlar.Demek ki bize çok uzak bir mesafedeler diye düşünüyor bu bilim adamları.Yerimizi sinyaller sayesinde bulmuş olsalar bile buraya gelirken harcayacakları enerjinin,bu gezegenin kaynaklarıyla bile karşılanamayacak bir büyüklükte olduğunu,bu sebeple kötü amaçlarla buraya geleceklerini düşünmüyorlar.Yine bu bilim insanlarından birisi bu olayı "Amazon.com'dan bir kitap alıp,50-60.000 dolar kargo parası ödeme"'ye benzetiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

quote:

Orijinalden alıntı: kazze
    Dünya'dan başka bir gezegende yaşam olduğunu düşünmüyorum. Olsa bile belki bakteriler falan olabilir. Bizim gibi gelişmiş varlıklar olacağını düşünmüyorum

Aynen katılıyorum. Olsa olsa tek hücreli canlılar vardır.

Uzaylılar tek hücrelidir XdxD
  • Şimdi şöyle bir varsayım yaparsak kuranda yazıyor insanlardan başka bir varlıktan bahsediyor.
    Var diyelim askeriye veya devlet başkanları bu uzaylıları var deseler dünya kaos ortamına girer.Bunun sonucunda ayrımcılıklar baş göstermeye başlar.En önemlisi düşünsenize insandan daha akıllı kişiler.
    Ara sıra düşünüyorum adamlar öyle bir teknolojık ürünler yapıyorlarki şeytanın aklına gelmicek icatlar.Bunların başında amarika geliyor.Zaten adamlar ahtapot gibi her yerde kolları var zaten bu işlerle çok kafa yoruyorlar.
    Bence amarikada bu ufa denen yaratıklar ve teknolojisine sayip bir ülke
  • "Nasa tarafından otopsi edilen..."

mazuru yoksa...Kıçımla gülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunset...

"Nasa tarafından otopsi edilen..."

mazuru yoksa...Kıçımla gülüyorum

tartısma konusu dalga geçme konusu değil

• şahsenben dünya dışı canlıların varlıığına inanıyorum.biraz geçmişe dönüp incelerseniz insanoğlunun gelişiminde son 1oo yılda inanılmaz bir zıplama görürsünüz.bu daha çok teknolojinin gelişimine dayalı.elektrk m.ö 5oo lü yıllarda tales tarafından gözlemlenmiş 11oo lü yıllarda anlamlandırılmış ve 16oo lü yıllarda resmen kullanılmaya başlanmış ve 17oo lü yılların başında ilk trransistör yapılmış.ama ne olduda bir anda yüzyıllarlık gelişme 19oo lü yıllara gelince binlerce yıllık bir sıçrama yaparak bu hale geldi?bu önemli bir soru bence.ayrıca diğer bazı bilimsel konularda paralel bi şekilde 1oo lerce yıllık sıçrama yaşamış.ayrıca şu mısırdaki piramitler konusu.biliyorum her uzaylı denince bu konu dile geliyorama ciddi anlamda şöyle bişey varki eski mısırlılar cebirde 0 kavramını kullanmazlar ve pramitlerin inşasında (mimari konumlar,belirli tarihlerde mezara güneş vurması vs.)bu tür şeylerde kesinlikle 0 ın kullanılması gerekiyordu.ayrıca bilen bilir stargate diye bir dizi var en mantıklı açıklamalar o dizide var ve cidden ordaki şeyleri görünce insan etrafindaki toplumdan şüpheleniyor..
    bunların hepsini geçtim.yanlış bilmiyorsam Kuran-ı Kerim de Hz. Muhammed için " o alemlerin efendisi olarak gönderildi" diye bir ayet geçer.alemin kelime anlamı dünya,evren,canlılar topluluğudur.ayrıca sayısını bilemediğimiz gezegenlerle dolu olan uzay boşluğunda üzerinde yaşşanılabilir tek gezegen neden bizimki olsunki?eğer aynı anda big bang ile temel parçalardan koptuysak dünyanın evrimine eş değer niye başka gezegenlerde evrilmesin?bana kalırsa dünyanın yaşanılabilir tek gezegen olduğunu düşünmek çok mantıksızca.aslına bakarsanız ciddi ciddi bazı edebi metinleri (eski) efsanelere dikkat ederseniznormal dediğimiz statünün üzerinde olan şeylerden bahsedilirki ,insan oğlu duyu organlarının algılayabildiği şeyleri tasvir edebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpemre_1

Uzaylıyla birebir sevişen arkadaşım var

evet doğru onun çarpıcı bir ss si vardı olan vatandaş koyu versin
  • BEYLER TIRSMADIM DEĞİL IM İN TEYAKKUZ POSİTİON

• Böyle deli saçmasına nasıl inanıyorsunuz yahu, matematiksel olarak imkansız gelmeleri gitmelri ulaşmaları,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Böyle deli saçmasına nasıl inanıyorsunuz yahu, matematiksel olarak imkansız gelmeleri gitmelri ulaşmaları,

ışık hızının ötesi yokmu ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.