Şimdi Ara

NASA TARAFINDAN OTOPSİ EDİLEN UZAYLI GÖRÜNTÜSÜ(dalga geçecekler girmesin)TARTISMA KONUSU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
3
Favori
6.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

NASA TARAFINDAN OTOPSİ EDİLEN UZAYLI GÖRÜNTÜSÜ(dalga geçecekler girmesin)TARTISMA KONUSU

(En Son Oy Tarihi: 11.5.2013)
Giriş

bunun çorbasıda olur
  • gece gece nerden girdim bu konuya korktum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Böyle deli saçmasına nasıl inanıyorsunuz yahu, matematiksel olarak imkansız gelmeleri gitmelri ulaşmaları,

umarım ticarette başarılısınızdır

• Aha bizim Cevat lan bu
  • olmamaları saçma zaten yüzyıllar sonra tarih kitaplarında insanoğlu kendini yalnız zannediyormuş diye gülecekler bu nesillere:)
  • Merak ediyorum acaba onlar da kendi gezegenlerinde bizdeki Fourth Kind gibi insanları anlatan filmler yapıyorlarmı? yada bizi olmadıgımız gibi yansıtan belgeseller felan? Onlarında Hawkingleri varmı acaba=? Ciddiyim merak ediyorum bu ve bu tur seyleri.. :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Tarık*

İzlemeden geçmeyinhttp://www.metacafe.com/watch/179280/moon_walk_goes_worng/

• quote:

Böyle deli saçmasına nasıl inanıyorsunuz yahu, matematiksel olarak imkansız gelmeleri gitmelri ulaşmaları,

Sen şu kafayla matematiksel işleri düşünürken onlar düşünemiyor zaten.. Adamların o kadar teknolojisi olacak, ışık hızı gibi yüz karartıcı bir engele takılacaklar değil mi ? Burada da bazı zeki arkadaşlar matematik matematik ehü ühü diye gülecek... Oksijen tüketmeyi bırakın artık.

• Koca evrende yalnız olduğumuza inanmıyorum koskoca galaksinin nokta büyüklüğü kadar yerinde bulunuyoruz. Bizim gibi milyarlarca yıldız var.
  • dünya dışı yaşam var kesin ama video fake ayrıca nasa otopsi yapmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Sen şu kafayla matematiksel işleri düşünürken onlar düşünemiyor zaten.. Adamların o kadar teknolojisi olacak, ışık hızı gibi yüz karartıcı bir engele takılacaklar değil mi ? Burada da bazı zeki arkadaşlar matematik matematik ehü ühü diye gülecek... Oksijen tüketmeyi bırakın artık.

Sadece boyut kapıları(wormholes) fikri mi sen, 200km/s hızla yol alırken adrenalini tavan yapan insan için ışık hızını yüz kızartıcı engel yapıyor, yoksa kendince başka teorilerin mi var?

• Dişiymiş sanırım artık nefes alamaması ne kötü
  • UFO'lara inanıyorum ama bu görüntüde ki

dünyada sadece 10 kişide görülen nadir bir hastalık.

Ufo olmadığı yıllar önce açıklandı.
  • Video belli ki gerçek değil. Video üzerinden gitmeyeceğim...

Nazilerin UFO benzeri araçlar yaptıkları biliniyor.
    Bu araçları kendileri mi tasarladı yoksa uzaylılardan(varsa) mı kopya çektiler orasını bilemem.
    http://img140.imageshack.us/img140/8901/nazi13.jpg

Bir çok defa uzaylıların olduğu yönünde iddialar gündeme geldi. Hatta Türkiye'de ilk defa üst rütbeli bir askeri yetkili Jetlerimizin UFO'larla it dalaşı yaptığını açıkladı.
    http://askerhaber.com/haber/2000/turk-jetleri-ile-ufo-lar-dalasmis.html

1200 yeni canlı türü bulundu.
    http://www.hurriyet.com.tr/dunya/16135448.asp

"Uzaylılar" lafı bana pek doğru gelmiyor. Yani ürkütücü geliyor sanki onlar(varsa) son derece vahşilermiş gibi bir hava yaratıyor. Oysa ki 10 yıl içinde Amazon ormanlarında 1200 yeni canlı türü keşfedildi. Başka gezegenlerde de canlı türlerinin olması çok tuhaf olmasa gerek. Yani onları sadece bizler(insan) gibi düşünmemek gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: maligs

quote:

quote:

Sadece boyut kapıları(wormholes) fikri mi sen, 200km/s hızla yol alırken adrenalini tavan yapan insan için ışık hızını yüz kızartıcı engel yapıyor, yoksa kendince başka teorilerin mi var?

Işık hızı limiti evren için yüz kızartıcı bir engeldir. Ayrıca solucan deliklerinden bahseden yok, üst boyutları kullanmak veya titreşim seviyelerini kullanmak gibi pekçok farklı teori mevcut..

• quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Arkadaslar ufolara ya da uzaylılara inanmaya bilirsiniz, komik gelebilir ancak bazı şeylerin hala nedenleri bulunamıyor; örneğin Mısır piramitlerinin ya da İnka Uygarlığının o muhteşem yapıtları gene bi çölde (ismini unuttum) toprağa çizilen devasa büyük şekiller bunları kimse açılayamıyor.BEn sadece bunlara dayanarak bile insanoğlunun tek başına yapamıyacağına inanıyorum.Düşünsenize belgesellerde muhakkak görmüşsünüzdür, daha yaşadıkalrı çağda alet yok adamlar mağaralara ya da uygun buldukları alanlara ucan nesneler çizmişler kaç yüzyıl önce yaşanan olay bunlar, demem o ki yalnız değiliz!

O tarla olayını birilerinin şaka amaçlı yaptıklarını açıkladılar diye biliyorum.Fakat piramitler ve İnka,Maya gibi uygarlıklar kafamı çok kurcalıyor.Uzmanlar piramitlerin o zamanki teknolojiyle yapılamayacağını söylüyorlar.Yazın serin,kışın sıcak olması ise şu anda bile yapılamaz herhalde.Muazzam yapılar.Maya'ların astronomideki buluşları da çağının çok ötesinde.

Video gerçektir yalandır bilemem;ama ben Uzay'da canlıların olduğunu düşünüyorum.Uzay,yalnız bize ait olamayacak kadar büyük.

@Robinson_Crusoe

Karadelik sayesinde evrende çok büyük atlamalar yapılabileceği biliniyor.Tek problem,nereden çıkacağınız kesin değil insan teknolojisiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 28 Ekim 2010; 11:31:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rommelgs

quote:

Orijinalden alıntı: ParaBende

gelsinler sıkıntı yok
     NASA TARAFINDAN OTOPSİ EDİLEN UZAYLI GÖRÜNTÜSÜ(dalga geçecekler girmesin)TARTISMA KONUSU

gülümsedi verecek sandım

• apocalypto diye bi film wardı orda piramitleri insanlarında yapabilceğine inandım . ya bunlar warsa we bu kadar teknolojiklerse bu demek olur bizden çok daha güçlüler . neden hiç bi tehdit içermeyen dünyaya gelip bizi itip kakmıyolar yani tek aklımın almadıgı bu bi görünüp gidebilirler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maligs

quote:

quote:

Işık hızı limiti evren için yüz kızartıcı bir engeldir. Ayrıca solucan deliklerinden bahseden yok, üst boyutları kullanmak veya titreşim seviyelerini kullanmak gibi pekçok farklı teori mevcut..

Işık hızının engel olması neden yüz kızartıcı oluyor? Ha bi de ışık hızına ulaşılabildiğini falan hiç duydun mu? 2. Soruyu ben de bilmiyorum gerçekten meraktan sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kazze

Dünya'dan başka bir gezegende yaşam olduğunu düşünmüyorum. Olsa bile belki bakteriler falan olabilir. Bizim gibi gelişmiş varlıklar olacağını düşünmüyorum

Komik bir dusunce :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.