Şimdi Ara

Naruto Akkipuden (Spoiler İçerebilir) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
2
Favori
85.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Naruto bu gidişle, Sasuke ile dünya evine girer bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Naruto bu gidişle, Sasuke ile dünya evine girer bence...

Birisinin bunu söylemesini bekliyordum.
  • Sasuke'nin çekilmez olmasının nedeni karaktersizliğidir heralde. Uchiha'yi yeniden oluşturmak gibi hedefler edinmesi lazım kendine. Şu anda amacının Konoha olduğunu söylüyor ancak aslında sadece egolarını tatmin ediyor. Amacı olmayan karaktersiz insan kılığına bürünmek istemiyor çünkü. Ancak şu anki gidişatı tam da bu yönde kendisi bunu görmek istemese de. Tüm Konoha'yı yerle bir etse yine ottan boktan sebeplerle başkalarına düşman olur. Sonunda intikam alacak kimse kalmadığında aslında boşu boşuna yaşadığının farkına varır.

Ya bende öyle bir yazmışım ki adam sanki gerçek hayatta yaşıyor
    E Danzo'yu öldürdü.O iki yaşlıyı da öldürcekse öldürsün adam gibi otursun yerine.
    Adam gibi hayat yaşasın

Orijinalden alıntı: melkor23

Naruto bu gidişle, Sasuke ile dünya evine girer bence...

İşte budur ya adam son noktayı koymuş.

Orijinalden alıntı: smallhero55

Ya Sasuke ilk bölümlerde falan da klanımı yeniden kurmak istiyorum falan demişti.Alsın Sakura'yı evlensin klan kursun Güç istiyorum dedi güçlü artık.
    E Danzo'yu öldürdü.O iki yaşlıyı da öldürcekse öldürsün adam gibi otursun yerine.
    Adam gibi hayat yaşasın

Sasuke ölsün Sakura ona yar olmasın Naruto'ya olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Narwhal

quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

Ya Sasuke ilk bölümlerde falan da klanımı yeniden kurmak istiyorum falan demişti.Alsın Sakura'yı evlensin klan kursun Güç istiyorum dedi güçlü artık.
    Adam gibi hayat yaşasın

Sasuke ölsün Sakura ona yar olmasın Naruto'ya olsun

Ya ben de Sasuke öldün istiyorum ama Kishi öldürmez onu.Naruto Hinata'yla, Sakura Lee ile evlensin

• Sasuke olmasında Lee bile olur
  • Naruto Sakura'yla evlenmez hatırlıyorsanız bir ara Kishi Sasuke'yi öldürecekti Sasuke fanları yüzünden öldürmedi ve NaruHina olmasını isteyen fan sayısı NaruSasu'yu katlar bu yüzden her türlü Naruto Hinata'yla evlenecektir tabi Naruto yaşar mı belli olmaz
  • Şu Hinata'nın nesini beğeniyorsunuz anlamıyorum ya özgüvensiz pısırığın teki işaret parmaklarını birleştirip "N-Naruto-kun" demesini mi beğeniyorsunuz anlamıyorum ki? Ben olsam kesinlikle Ino gibi güçlü bir kızı tercih ederdim ya da Temari :D (Gerçi onu Shikamaru alacak bu gidişle)

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Şu Hinata'nın nesini beğeniyorsunuz anlamıyorum ya özgüvensiz pısırığın teki işaret parmaklarını birleştirip "N-Naruto-kun" demesini mi beğeniyorsunuz anlamıyorum ki? Ben olsam kesinlikle Ino gibi güçlü bir kızı tercih ederdim ya da Temari :D (Gerçi onu Shikamaru alacak bu gidişle)

Hatun, Hyuuga clanının gelecekteki lideri. Hey gidi hey.
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Şu Hinata'nın nesini beğeniyorsunuz anlamıyorum ya özgüvensiz pısırığın teki işaret parmaklarını birleştirip "N-Naruto-kun" demesini mi beğeniyorsunuz anlamıyorum ki? Ben olsam kesinlikle Ino gibi güçlü bir kızı tercih ederdim ya da Temari :D (Gerçi onu Shikamaru alacak bu gidişle)

İçimden geçenleri söylemişsin tam. Gözlerinden korkuyom ben onun zaten

Orijinalden alıntı: Cairne

quote:

İçimden geçenleri söylemişsin tam. Gözlerinden korkuyom ben onun zaten

Hinata'nın neresi sevilmez ki o ruhsuz gözlerde gizli aşkı bulmak sizin için imkansız olabilir ama o buz gibi gözlerde erimek, o yanağında neredeyse her zaman görebileceğiniz kırmızılıkta kızarmak, laciverte kaçan siyah saçlarında kendinizi uçsuz bucaksız bir denizde yüzüyormuş gib düşünmek mümkündür davranış şeklinden bahsetmiyorum bile sırf o kız yüzünden gerçek kızları güzel olarak göremez oldum o yüzden bunu yapmayın.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsail636 -- 31 Mayıs 2011; 23:28:00 >

• Hinata'nın çok sevilmesinin altında ideal eş kavramı yatıyor.Kafa ütülemeyen,sessiz sakin,iyi huylu,temiz kapli bir kız yani evlenilecek kız:)
    Hep Naruto Sakuraylada takılsın ama sonunda Hinatayla evlensin diye düşünürdüm.Bellide olmaz kishi belki başka bir kızla evlendirir Narutoyu.

Naruto Akkipuden (Spoiler İçerebilir)
    Şu kıyafetide değiştirse artık çok güzel olacak:)

• Ya Hinata en azından aşık.Sakura Naruto'ya yapmadığını bırakmıyo Naruto sesini çıkarmıyo.
    Hem bence kesin NaruHina olacak çünkü Hinata Naruto'ya aşkını itiraf etti.NaruSaku olsa Hinata'yı sessizce bi köşede ağlatırdı Kishi.

Orijinalden alıntı: Chidori

Bende sasuke hinata çifti olsun belki ortaya yeni bir göz çeşidi falan çıkar

Hiashi izin vermez bir Hyuuga'nın Uchiha'yla evlenmesine zaten Hinata başta istemez
    =Hz. Mevlana=
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.