Şimdi Ara

Naruto Akkipuden (Spoiler İçerebilir) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
2
Favori
85.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kakashi'ye bir tane E.M.S lazım 3-5 jutsuda bitiyor çakrası.
  • Bir zamanlar söylenti vardı bu time-skip ile birlikte... Neji ile Kakashi'nin feci power-up yapacağı hakkında. Nejinin güçlenmesi iyi olur çünkü sevdiğim karakterlerden biri Ancak Kakashi'nin chakra gücünü arttırması lazım çünkü bitiyor hemen. 1000+ jutsu bilen bir ninja olarak pek bi atraksiyonunu göremedik ama umarım bu savaşta tam olarak neler yapabileceğini gösterir. En son tutmayın beni modundaydı çünkü
  • kakashi acayip güçlü cakrasını ıyı kontrol ediyor ama cakrası hemen bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Nasıl başkalarını diğer bir boyuta yollayabiliyorsa kendisi de çakrasını diğer boyuta yollayabilir.(Depo olarak) Bunu akıl etmesi lazım

Madara gibi geri getiremiyor yolladığı şeyi problem burada
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

Nasıl başkalarını diğer bir boyuta yollayabiliyorsa kendisi de çakrasını diğer boyuta yollayabilir.(Depo olarak) Bunu akıl etmesi lazım

Madara gibi geri getiremiyor yolladığı şeyi problem burada

Akkipuuden serisinden bahsediyoruz.Nasıl bilebiliriz ki aslında o gözün geri getirme gücü olup olmadığını ? Şu an sadece kakashinin bunu beceremediğini biliyoruz.

Evet bu mantıklı geliyo ama bunu yaparsa neredeyse sonsuz çakrası olur

• arkadaslar boyle bisey olsaydı kakashı kyuubiyi bile yenerde sınırsız cakra bence cok sacma
  • Çakra fiziksel bir şey değil ki, onu bir yerden bir yere yollasın... Bununla ilgili bir şey varmıydı, açıkçası hatırlamıyorum? Hadi yolladı diyelim, onu yollamak için tonla çakra harcıyor, geri çağırmak için de tonla çakra harcayacaktır... E dolayısıyla geri getirmek için harcadığı çakra, geri getirdiği çakradan fazla bile olabilir. Net bir avantajı yok böyle bir şeyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Çakra fiziksel bir şey değil ki, onu bir yerden bir yere yollasın... Bununla ilgili bir şey varmıydı, açıkçası hatırlamıyorum? Hadi yolladı diyelim, onu yollamak için tonla çakra harcıyor, geri çağırmak için de tonla çakra harcayacaktır... E dolayısıyla geri getirmek için harcadığı çakra, geri getirdiği çakradan fazla bile olabilir. Net bir avantajı yok böyle bir şeyin...

sana katılıyorum zaten m.s acmak cok cakra goturuyor
  • Belki Akkipudende Kakashi de Kirin kullanır.Bu daha mümkün gözüküyo.Çakrasını bi yerlerden bi yerlere ışınlamasa bile çakrasını artırmak için bi yol bulabilir.Malum kendisi köyünün en zeki ninjaları arasında o kadarını da düşünür heralde.Hatta belki Fuuton Rasenshiruken'i bile kullanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

Belki Akkipudende Kakashi de Kirin kullanır.Bu daha mümkün gözüküyo.Çakrasını bi yerlerden bi yerlere ışınlamasa bile çakrasını artırmak için bi yol bulabilir.Malum kendisi köyünün en zeki ninjaları arasında o kadarını da düşünür heralde.Hatta belki Fuuton Rasenshiruken'i bile kullanır.

kardes Fuuton Rasenshiruken'i kullansa ne olurki sonucta fırlatamıcak ama Kirini kullanabilir gökyüzüne sadece ateş fırlatcak sonra kirin atcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

Belki Akkipudende Kakashi de Kirin kullanır.Bu daha mümkün gözüküyo.Çakrasını bi yerlerden bi yerlere ışınlamasa bile çakrasını artırmak için bi yol bulabilir.Malum kendisi köyünün en zeki ninjaları arasında o kadarını da düşünür heralde.Hatta belki Fuuton Rasenshiruken'i bile kullanır.

Kirin olur da rasenshiruken çook zor.
    Sage mod da olmayınca kullananada zarar veriyor bu teknik.

• Muhtemel bir sonraki seriyi geçtim, Kakashi'nin bugüne kadar Chidori ile ilgili yeni birşeyler yapamayışı zaten başlı başına büyük bir handikap! Sasuke, o chidori ile neler neler yaptı, şahsen Kirin'i ya da ona eş değer başka bir saldırıyı ilk olarak Kakashi'den beklerdim.
  • Kirin'i bilmiyorum ama Kakashi Raikiri kullanio ve Raikiri Chidori'den daha ileri bi teknik ama tabi yine de pek ileri bişi sayılmaz çok daha iyilerini yapabilmesi lazım Kakashi'nin.
  • Bu arada bi kaç tane daha Akkipuden resmi özellikle Gaara'ya dikkat çekerim

Naruto Akkipuden (Spoiler İçerebilir)

• Yok bunlar iyi olmamış
  • Ama çocuk çok psikopat görünüyo
    Bi kaç resim daha Hinata'ya da Rasengan garip durmuş ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniai -- 29 Mayıs 2011; 22:06:54 >

• Bence şöyle olur Akkipuden çıkarsa:

Naruto Hokage olur,Sakura'yla evlenir.Shippuudenin sonunda Sasuke'nin öleceğini düşünüyorum ben.

Birde şu Konohamaru ve diğer 2 bebeyi eğitir Naruto
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narwhal

Bence şöyle olur Akkipuden çıkarsa:

Naruto Hokage olur,Sakura'yla evlenir.Shippuudenin sonunda Sasuke'nin öleceğini düşünüyorum ben.

Birde şu Konohamaru ve diğer 2 bebeyi eğitir Naruto

Sasuke ölmez
  • Ölür ölür
  • Sasuke ölmez.Naruto Sakura ile evlenmez (evlenirse ben izlemem ).Sakura Hinata'nın Naruto'yu sevdiğini biliyo.Artık Naruto da biliyo.Belki Naruto ile Hinata evlenir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.