Şimdi Ara

Naruto Akkipuden (Spoiler İçerebilir) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
2
Favori
85.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her tek gözlü tobi olacaksa teorim bu xd

http://naruto.wikia.com/wiki/Mubi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 16 Mayıs 2011; 2:42:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

her tek gözlü tobi olacaksa teorim bu xd

http://naruto.wikia.com/wiki/Mubi

@threx41
    Kardeş Mangekyou Sharingan için en sevdiğin kişiyi öldürmen gerekmiyo mu sence Kakashi böyle bişi yapacak biri mi?Ama yıllar içinde Obito ne hale geldi bilemiyoruz.Obito'nun Mangekyou Sharingan elde etmesi Kakashi'ye de etki etmiş olabilir.

• @threx41
    Kardeş Mangekyou Sharingan için en sevdiğin kişiyi öldürmen gerekmiyo mu sence Kakashi böyle bişi yapacak biri mi?Ama yıllar içinde Obito ne hale geldi bilemiyoruz.Obito'nun Mangekyou Sharingan elde etmesi Kakashi'ye de etki etmiş olabilir.

kardes obito kayalıkların arasında kaldı kakashi öldürmedi
  • Orijinalden alıntı: threx41

@threx41

Kardeş Kakashi çocuktu daha Sharingan'ı aldığında ve Obito'nun ölmesiyle Mangekyou elde etseydi bunu Naruto kısmında görürdük.Ayrıca en sevdiği kişinin bi şekilde ölmesiyle Mangekyou gelseydi nice Uchiha sülalesinden topu topu üç kişi (Itachi,Madara,Madara'nın kardeşi) elde etmezdi bunu.Çoğu ulaşırdı Mangekyou Sharingana

• Orijinalden alıntı: smallhero55

Orijinalden alıntı: threx41

@threx41

Kardeş Kakashi çocuktu daha Sharingan'ı aldığında ve Obito'nun ölmesiyle Mangekyou elde etseydi bunu Naruto kısmında görürdük.Ayrıca en sevdiği kişinin bi şekilde ölmesiyle Mangekyou gelseydi nice Uchiha sülalesinden topu topu üç kişi (Itachi,Madara,Madara'nın kardeşi) elde etmezdi bunu.Çoğu ulaşırdı Mangekyou Sharingana

cok biliyorsan kardes peki kakashinin mangekyou shringanı nasıl oldu

• quote:

Yüzü gözüktü diye nasıl Madara olduğuna kanaat getirdin bilmiyorum.Ona bakarsan Kabuto'da Tobi'ye "Bu aralar kendine Madara diyormuşsun." dedi,Tobi'de "Fazla şansını zorlama dedi." Bence bu Tobi'nin kesinlikle Madara olmadığının kanıtıdır.

Ayrıca sürekli ben Madara'yım diye konuşuyor ama suratını sürekli saklıyor.Yabancı forumları biraz araştırırsan teorilerin tümünde Tobi'nin Madara olmadığı üzerine kurulan teorileri görürsün.

arkadasım peki tobi kim olabilir

Eğer mangayı takip ediyorsan vereceğim linkteki sayfanın başlarına doğru yazmıştım teorimi.Eğer manga takip etmiyorsan hiç bulaşma,çok büyük spoiler yersin,gelecek olaylar ile ilgili tüm hevesin kaçabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_16436278/mpage_80/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Razura

quote:

Yüzü gözüktü diye nasıl Madara olduğuna kanaat getirdin bilmiyorum.Ona bakarsan Kabuto'da Tobi'ye "Bu aralar kendine Madara diyormuşsun." dedi,Tobi'de "Fazla şansını zorlama dedi." Bence bu Tobi'nin kesinlikle Madara olmadığının kanıtıdır.

Ayrıca sürekli ben Madara'yım diye konuşuyor ama suratını sürekli saklıyor.Yabancı forumları biraz araştırırsan teorilerin tümünde Tobi'nin Madara olmadığı üzerine kurulan teorileri görürsün.

arkadasım peki tobi kim olabilir

Eğer mangayı takip ediyorsan vereceğim linkteki sayfanın başlarına doğru yazmıştım teorimi.Eğer manga takip etmiyorsan hiç bulaşma,çok büyük spoiler yersin,gelecek olaylar ile ilgili tüm hevesin kaçabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_16436278/mpage_80/key_/tm.htm

sagol kardes

• @threx41
    Kardeş ben çok biliyorum demedim sakin ol sadece teoride bulundum.Obito en sevdiği arkadaşını öldürmüş olabilir(mesela Rin)
    Not:Verilen linke manga takip etmediğim için girmedim orda cevap yazıyosa ve yanılıyosam kusura bakmayın.
  • ben sanan demedimki :D
  • M.S sahibi olabilmek için sevdiğin birinin ölümüne şahit olman gerekiyor. Öldürmek de işe yarıyor ancak esas tema buna şahit olmak. Kakashi Obito'nun öldüğüne şahit oldu. Aynı şekilde Sasuke de abisinin öldüğüne şahit oldu. Bu çok sabit ki Itachi'yi Sasuke öldürmedi. Itachi kendini zorlaması yüzünden gitti. Öldürdüğünü kesin olarak bildiğimiz Madara ve kardeşi. Itachi, Shisui'yi öldürdü mü tam olarak bilmiyoruz öyle olduğu söylendi sadece. Bir gözünün Danzo'da oluşu da bunu destekler nitelikte ancak bir grup da öldürmüş olabilir ve Itachi buna şahit olmuş olabilir.
  • kardes herkes biliyorki m.s sahib olabilmek için en sevdigin kisiyi oldurmen gerek
  • quote:

kardes herkes biliyorki m.s sahib olabilmek için en sevdigin kisiyi oldurmen gerek

Bana söylediğini varsayarak cevaplıyorum.. ''öldürmek gerektiği'' sadece madaranın flashbackinde gözüküyor. Kakashi Obito'yu öldürmedi. Ama M.S var Kakashi'de. Öldürmekten ziyade ölümüne şahit olmak o hüznü yaşamak yeterli M.S için. Bkz. Sasuke-Itachi kavgası. Itachi öldükten sonra Itachi Sasuke'nin gözüne kendi gücünü enjekte ediyor tek seferine. Ve Sasuke'de Itachi'nin manyekousu şekil alıyor. Sasuke'ninki değil. Ancak Sasuke abisinin hikayesini dinleyip onu kaybettiğini anlayınca kendisininkini aktif edebiliyor. Ayrıca bizzat öldürme güdüsüyle Itachi'yi öldürmedi zaten Sasuke. Itachi kendini çok fazla zorladığı için öldü. Son sahnede Sasuke zaten kaçma eğilimi içindeydi. Itachi istese öldürebilirdi yani.

Sonuç olarak ''bence'' tam anlamıyla öldürmek gerekmiyor M.S için. Sevdiğin kişinin ölümüne şahit olmak yeterli. Ancak ilerde olur da Kakashi Rin'i öldürmüş olduğu ortaya çıkarsa o zaman bişey diyemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

kardes herkes biliyorki m.s sahib olabilmek için en sevdigin kisiyi oldurmen gerek

Bana söylediğini varsayarak cevaplıyorum.. ''öldürmek gerektiği'' sadece madaranın flashbackinde gözüküyor. Kakashi Obito'yu öldürmedi. Ama M.S var Kakashi'de. Öldürmekten ziyade ölümüne şahit olmak o hüznü yaşamak yeterli M.S için. Bkz. Sasuke-Itachi kavgası. Itachi öldükten sonra Itachi Sasuke'nin gözüne kendi gücünü enjekte ediyor tek seferine. Ve Sasuke'de Itachi'nin manyekousu şekil alıyor. Sasuke'ninki değil. Ancak Sasuke abisinin hikayesini dinleyip onu kaybettiğini anlayınca kendisininkini aktif edebiliyor. Ayrıca bizzat öldürme güdüsüyle Itachi'yi öldürmedi zaten Sasuke. Itachi kendini çok fazla zorladığı için öldü. Son sahnede Sasuke zaten kaçma eğilimi içindeydi. Itachi istese öldürebilirdi yani.

Sonuç olarak ''bence'' tam anlamıyla öldürmek gerekmiyor M.S için. Sevdiğin kişinin ölümüne şahit olmak yeterli. Ancak ilerde olur da Kakashi Rin'i öldürmüş olduğu ortaya çıkarsa o zaman bişey diyemem

Düşününce mantıklı geliyor.Zaten Kakashi'den güç için en sevdiği kişiyi öldürmesini beklemek çok da mantıklı değil.Ama Rin ya da Obito Naruto serisinde de ölmüştü.Neden ilk seride kullanmıyodu M.S ı?Sonuçta karşısına Zabuza, Orochimaru, Kabuto gibi güçlü düşmanlar çıktı daha kolay bi savaş için kullanabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haien

quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel Van Helsing

Bir insan böyle saçma bir serinin niye fan'ı olur ki?

Naruto Akkipuden (Spoiler İçerebilir)

• quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Düşününce mantıklı geliyor.Zaten Kakashi'den güç için en sevdiği kişiyi öldürmesini beklemek çok da mantıklı değil.Ama Rin ya da Obito Naruto serisinde de ölmüştü.Neden ilk seride kullanmıyodu M.S ı?Sonuçta karşısına Zabuza, Orochimaru, Kabuto gibi güçlü düşmanlar çıktı daha kolay bi savaş için kullanabilirdi.

Kesin birşey bilmiyorum bu konuda ama Kakashi'nin bir Uchiha olmaması bında etki sahibi olabilir. Sonuçta gözü sonradan elde etti ve gözün güçlerini kullanma o güçler üstünde ustalaşma normal bir Uchiha'dan daha uzun bir süreci kapsıyor olabilir. Deidara'lı bölümde sadece gözü açmak için 2-3 bölüm chakra toplamıştı.

Başka bi düşüncem ise Itachi'nin Konaha'ya geldiği zaman M.S'nin ne kadar güçlü olduğunu kendisi test ettiği için acaba ben de kullanabilirmiyim diye düşünüp o zaman pratiğe başlamış olabilir. Sonuçta favorisi Sasuke de olsa Naruto'yu korumak bir öncelik haline geldi onun için.

• kardes boyle bısey hayatta olamaz
  • Itachi'de görüp kullanmaya başlamış olduğunu sanmıyorum.Kendi farkında olsaydı muhtemelen çoktan pratik yapmaya başlamış olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

Itachi'de görüp kullanmaya başlamış olduğunu sanmıyorum.Kendi farkında olsaydı muhtemelen çoktan pratik yapmaya başlamış olurdu.

Salladım zaten de Ancak M.S ve E.M.S Uchiha klanına ait gizli teknikler. Herkesin bilebileceğini sanmıyorum. Ancak Madara zamanında yaşayan Kageler ile Itachi'yi M.S açtıracak kadar zorlayan rakipler bilebilir bence. Zaten Raikaga'nin yanındaki elemanlardan biri de bu Itachi'nin duyduğumuz ameterasu tekniği felan demişti. Kakashi'nin M.S yi bilmesi olası ancak nasıl aktif hale getirebileceğini bilmesi biraz sorun gibi. Ama yine de bir açıklaması vardır heralde Kishi'nin.
  • Tabi ki bi açıklaması vardır.

Peki arkadaşlar Akkipuden olsa Kakashi nasıl biri olur sizce?? Ne değişir?
    M.S ı kullanmada ilerler gibi cevaplardan daha iyilerini bekliyorum ona göre
  • kakashi acayip guclu olur m.s kullanmada ustalasır benım gorusum bu ama eger shıppuudende olurse madara gozunu alır bence
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.