Şimdi Ara

Naruto (726. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Naruto ve kishi yardım etti hashiramaya

@tronuen

yıllardır aynı şeyi görüp duyunca alışıyo insan ya onu da öyle söylesin demiyo eleştirel kafayla izlediğin zaman fazla zevk alamıyosun animeden o yüzden fazla takılmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravidius -- 14 Aralık 2014; 17:41:40 >
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • 2 bolum sonra sanirim Narutonun 3 yil yoklugunda arkadaslari nasil chunin oldu, onunla alakali bir filler basliyor .Sonraki iki bolumun ozetine baktim,cok y........k bir yerde filler koyuyorlar

Orijinalden alıntı: Tranquillity

391. bölümde 23.08'den sonra giren parça nedir? Bir türlü bulamadım.

Yok mu bilen

quote:

Yok mu bilen

endingden mi bahsediyorsunuz ?

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

quote:

quote:

Yok mu bilen

Yok hayır. Başta yine Akatsuki teması gibi opera giriyor. Sonra parça hızlanıyor elektro gitar filan giriyor. Bu arada süreyi yanlış belirtmişim.

quote:

Orijinalden alıntı: D.

quote:

quote:

Yok mu bilen

Yok hayır. Başta yine Akatsuki teması gibi opera giriyor. Sonra parça hızlanıyor elektro gitar filan giriyor. Bu arada süreyi yanlış belirtmişim.

20.08'den sonrası mı? Bilmiyorum

.....Soten ni zase___Hyourinmaru!.....
  • Madara sasukeye choku tamen ve mangekyo'n düz model bu kadar yetenekli olmana şaşırmamalı diyor.

Choku tamen neydi ya ? nette bakıyorum ramen çıkıyor

Birde neyi kastediyor düz model derken ?

Manga'dan spoiler vermeden bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aman Tanrım Didim -- 15 Aralık 2014; 21:37:49 >

Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

2 bolum sonra sanirim Narutonun 3 yil yoklugunda arkadaslari nasil chunin oldu, onunla alakali bir filler basliyor .Sonraki iki bolumun ozetine baktim,cok y........k bir yerde filler koyuyorlar

Hocam 1-2 bölümlük fillermi yoksa uzun soluklu bir fillermi ?

Ya bu adamlar neyin peşinde anlamıyorum tam şu savaş moduna girtiyoruz hop bi filler limon sıkılıyor şirketi bombalayasım var
  • Guzel bir noktayi yakalamissin tebrikler.Hashiramanin sennin modu ayri bir cakra seviyesi bunun madaraya dahi fazla gelecegini dusunuyorum ki senju dnasi olmasa zaten kontrol edemez.Bir ceviri hatasi olmus olabilir animede ya da madaraya daha da guclu gostermek icin olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: caneycaney

Guzel bir noktayi yakalamissin tebrikler.Hashiramanin sennin modu ayri bir cakra seviyesi bunun madaraya dahi fazla gelecegini dusunuyorum ki senju dnasi olmasa zaten kontrol edemez.Bir ceviri hatasi olmus olabilir animede ya da madaraya daha da guclu gostermek icin olabilir

Tesekkurler Sizden baska fark eden olmadi

Hashirama nin senju cakrasi bildigin ayricalikli Mukotun la ilgili ne yaparsa cakra emip, zayiflatip duruyor rakibi Ben boyle yazar tarafindan avantaj verilmis bir karakter gormedim

Ayrica dediginiz gibi Madara Hashirama nin dna sini ele gecirince yetenekleri ve guclerinde ilerleme oluyor. Direk olarak o cakrayi emseydi kontrol etmesi zor olurdu onun icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 18 Aralık 2014; 19:51:41 >
  • Böyle düşünürsek Sasuke'de Sharingan olmadan bir hiç.Hinata,Neji Byakugansız bir hiçler.Ayrıca Naruto Senjutsu öğrenmiş bir karakter.Nasıl onsuz bir hiç oluyor anlamadım.Düşüncelerinize kesinlikle bir şey demiyorum ama Efsanevi karakterlerden olan Jiraiya'da aynı şekilde Senjutsu çakrasıyla güçlü bir karakterdir.Bu yüzden Naruto Kyuubi olmadan da boş biri değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Tensa Zangetsu -- 18 Aralık 2014; 20:31:57 >
  • Bölüm güzeldi. madara ortalığı süpürecek gibi :) amaaaaaaa son 5 dakikası gıcık oldum. allah aşkına gaara flashback göstermeyin aşırı kötü ya oraları izlemedim bile atlaya atlaya geçtim. bölüm 10/8 diyeceğim bölüme 10/5'e indirdi.

Orijinalden alıntı: *Tensa Zangetsu

Böyle düşünürsek Sasuke'de Sharingan olmadan bir hiç.Hinata,Neji Byakugansız bir hiçler.Ayrıca Naruto Senjutsu öğrenmiş bir karakter.Nasıl onsuz bir hiç oluyor anlamadım.Düşüncelerinize kesinlikle bir şey demiyorum ama Efsanevi karakterlerden olan Jiraiya'da aynı şekilde Senjutsu çakrasıyla güçlü bir karakterdir.Bu yüzden Naruto Kyuubi olmadan da boş biri değildir.

Sharingan Sasuke ye sonradan verilmiş bir şey değil ki. Doğuştan genetik olarak Uchihalara özel bir teknik. Fark var yani. Byakugan da öyle keza.. O yüzden cevabınız boş olmuş..Tilki olmadan en fazla Kakashi ye denk olur Naruto..

Orijinalden alıntı: *Tensa Zangetsu

Böyle düşünürsek Sasuke'de Sharingan olmadan bir hiç.Hinata,Neji Byakugansız bir hiçler.Ayrıca Naruto Senjutsu öğrenmiş bir karakter.Nasıl onsuz bir hiç oluyor anlamadım.Düşüncelerinize kesinlikle bir şey demiyorum ama Efsanevi karakterlerden olan Jiraiya'da aynı şekilde Senjutsu çakrasıyla güçlü bir karakterdir.Bu yüzden Naruto Kyuubi olmadan da boş biri değildir.

Yav hadi ama Bir kuyruklunun jinchuuriki si olmakla ayni sey mi bu dediginiz? Naruto senjutsu cakrasi olmadan bir hic denilmiyor sonuc olarak
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.