Şimdi Ara

Naruto (363. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
548.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada çok fazla demagoji var seride.

birine bir şey oluyor duvarda hokage oyması çatlıyor, bardak kırılıyor, bazı repliklerde önden bir rüzgar esiveriyor. Son olarak konan öldüğünde
    üstüne konan kırmızı kağıt gitti deeeeeeey ilk sığınaklarındaki duvara kadar uçtu. Bu klişelerin de bir sınırı olmalı.

Şunu belirtmek istiyorum madaranın kolları kopup duruyor. Adam dikiş tutmuyor sanki kolları bir yerde kaybetmiş alternatif tıp ile dövüş çıkarıyor.
    Belki sağ kolu komple gidik belki de komple ikisi. Adam yaratık gibi bi koşu gibi kol üretip geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

tobi bence Teuchi Ichiraku

Bu kimsenin aklına gelmemiş
  • tobi , hashirama ve danzo arasında bir bağlantı olduğunu düşünüyorum
    3 üde birbirine cok benziyor tobi ve danzo hashiramanın cocukları olabilir.
     Naruto
  •  Naruto

şu adam keşke konohalı olsaydı. Tenten yerine gain grubunda olsaydı fena mı olurdu
  • Yahu neyse bırakın bu tobi muhabbetini daha naruto ile karşılaşmadan o maske düşmez. Kim olduğu da açıklanmaz. Anime'de dikkat ettiniz mi bilmiyorum artık seal falan kalmadı. Jutsuları kafalarına göre sallıyolar. Özellikle narutonun rasen shurikenleri, rasenganlarından sonra herkese sealsız jutsu yaptırmaya başladı kishimoto.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 9 Mart 2012; 12:44:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenCihan

Naruto

şu adam keşke konohalı olsaydı. Tenten yerine gain grubunda olsaydı fena mı olurdu

Naruto
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Yahu neyse bırakın bu tobi muhabbetini daha naruto ile karşılaşmadan o maske düşmez. Kim olduğu da açıklanmaz. Anime'de dikkat ettiniz mi bilmiyorum artık seal falan kalmadı. Jutsuları kafalarına göre sallıyolar. Özellikle narutonun rasen shurikenleri, rasenganlarından sonra herkese sealsız jutsu yaptırmaya başladı kishimoto.

seal yapmıyorlar ama farkettiysen hiç böyle janjanlı bi jutsu da olmuyor hepsi dümdüz element.
  • seal dedıgınız sey ole zırt pırt yapılan bıse deyıl yanlız yapanlar sarutobıden hokage orochimaru falandı bıde kabuto yapar bence.kushina ve minato da var bıde
  • quote:

seal dedıgınız sey ole zırt pırt yapılan bıse deyıl yanlız yapanlar sarutobıden hokage orochimaru falandı bıde kabuto yapar bence.kushina ve minato da var bıde

o tarz sealden bahsetmiyorum jutsu yaparken kullanılan el mühürleri(seal)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pawnee

tobi , hashirama ve danzo arasında bir bağlantı olduğunu düşünüyorum
    3 üde birbirine cok benziyor tobi ve danzo hashiramanın cocukları olabilir.
     Naruto

Tobi Hashiramanın açıklanmayan çocuğu olmasın
    Underworld teki melezler gibi.

http://naruto.viz.com/forum/showthread.php?t=100283
    buradaki arkadaş ta bi nevi benim gibi düşünmüş
  • quote:

quote:

seal dedıgınız sey ole zırt pırt yapılan bıse deyıl yanlız yapanlar sarutobıden hokage orochimaru falandı bıde kabuto yapar bence.kushina ve minato da var bıde

Nedense kimse ihtiyaç duymuyor hand seallara. Eski bölümlerde Chidori tekniğini yaparken Sasuke, Kakashi falan hand seal kullanırdı. Şimdilerde Herkes prof oldu. Ama şuanlık böyle daha iyi gibi sanki. Malum savaş yaklaşıyor herkesin prof olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

bu arada çok fazla demagoji var seride.

birine bir şey oluyor duvarda hokage oyması çatlıyor, bardak kırılıyor, bazı repliklerde önden bir rüzgar esiveriyor. Son olarak konan öldüğünde
    üstüne konan kırmızı kağıt gitti deeeeeeey ilk sığınaklarındaki duvara kadar uçtu. Bu klişelerin de bir sınırı olmalı.

Şunu belirtmek istiyorum madaranın kolları kopup duruyor. Adam dikiş tutmuyor sanki kolları bir yerde kaybetmiş alternatif tıp ile dövüş çıkarıyor.
    Belki sağ kolu komple gidik belki de komple ikisi. Adam yaratık gibi bi koşu gibi kol üretip geliyor.

madaranin sag kolu cok onceleri bocek kullanan klan lideriyle dovusurken zehirlenmisti oda zehir yayilmasin diye koparmak zorunda kalmisti

suan kullandigi protez gibi birsey en ufak darbede kopuyor danzoyu sasukeye cekerken aciklamisti koluna ne oldugunu
  • quote:

quote:

o konuda haklısın ıse zevk veren oydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: keos61

quote:

madaranin sag kolu cok onceleri bocek kullanan klan lideriyle dovusurken zehirlenmisti oda zehir yayilmasin diye koparmak zorunda kalmisti

suan kullandigi protez gibi birsey en ufak darbede kopuyor danzoyu sasukeye cekerken aciklamisti koluna ne oldugunu

gözden kaçırdığın bir şey var. yondaime ile kapıştığı bölümde rasengan yiyince yine kilden yapılmış sağ kolu patır patır dökülmüştü. 16 yıl öncesi kyuubi bölümünü aç izle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: keos61

quote:

gözden kaçırdığın bir şey var. yondaime ile kapıştığı bölümde rasengan yiyince yine kilden yapılmış sağ kolu patır patır dökülmüştü. 16 yıl öncesi kyuubi bölümünü aç izle.

tamamda zaten kolu belki 100 sene once zehirlenmis ve kopmus 16 yil once darbe alinca dusmesi cok normal

sen kronolojiyi anlamamissin dedigim yerdeki o bolumleri ac bi izle(danzo vs sasuke kapismasindan onceki bolumler)

edit burdan sonrasi
    sen oradaki bocek kullanicisi zehirledi dedim sanmissin sanirim orada zehirlenince diyorduki

eygidi ben senin dedenin dedesi tarafindan zehirlenip bu kolu kaybetmistim zaten ondan ise yaramadi teknigin gibi birseyler diyordu

daha tobi olmadan esas madara iken o kolu kaybetmis gecmiste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keos61 -- 9 Mart 2012; 15:50:42 >
  • keos ben o bölümleri çok iyi izledim hatta bi alt yazı yapsam kimse önümde duramaz.

ahanda link bu.

http://kissmanga.com/Manga/Naruto/Naruto-475 öyle bir muhabbet geçmiyor.
  • Dokunduğu zaman içine çekerken sağ kolu zehirleniyor. O yüzden orada öyle diyor. Sonra kolunu kesip atıyor. Başka muhabbet yok ne animede ne de mangada
  • tobi şimdiye kadar hiç basedilmemiş biriside çıkabilir. hatta 2. hokage ile bir ilgisi olabilir çünkü 2.nin dönemlerinden hiç bahsedilmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

tobi şimdiye kadar hiç basedilmemiş biriside çıkabilir. hatta 2. hokage ile bir ilgisi olabilir çünkü 2.nin dönemlerinden hiç bahsedilmedi.

Daha çok Hashirama ile yakınlığı var gibi ama belli olmaz 2. Hokage den pek bahsedilmedi çünkü. Şeytan diyor git manga oku kurtul of

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad Bro?

quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

tobi şimdiye kadar hiç basedilmemiş biriside çıkabilir. hatta 2. hokage ile bir ilgisi olabilir çünkü 2.nin dönemlerinden hiç bahsedilmedi.

Daha çok Hashirama ile yakınlığı var gibi ama belli olmaz 2. Hokage den pek bahsedilmedi çünkü. Şeytan diyor git manga oku kurtul of

manga da da açıklanmamış ki. yoksa rahat dururlar mı, illa birisi gelir basar burda spoiler'ı
  • 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.