Şimdi Ara

Naruto (725. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

• Sasuke ye laf edenler o köyde kalsaydı kim çalıştıracaktı onu? Kakashi mi? yoksa o da diğerleri gibi Naruto gelecek bizi kurtaracak diye ezik ezik takılsa mıydı köyde? Neji dahil hepsinin yaptığı buydu kimse kusura bakmasın. Hepsi Naruto nun eline bakıyordu. Sasuke o köyde kalsaydı her şeyden önce abisi onu öldürürdü olası bir dövüşte. O şartlar altında en iyi karardı köyden ayrılmak. Ki buna rağmen barajdaki dövüşte Naruto nun hayatını bağışladı. Yoksa o da abisinin gözlerini taa o zamandan elde ederdi ki o zaman daha güçlü bir sasuke izlerdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Madem manga bitti biraz hızlansınlarda hiç filler koymadan güzel güzel ilerletsinler animeyi.Bitmiş bir manganın animesinede hala filler koyarsalar yuh yani.

Şu Bleach'ta başlasaydı iyiydi.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Sasuke ye laf edenler o köyde kalsaydı kim çalıştıracaktı onu? Kakashi mi? yoksa o da diğerleri gibi Naruto gelecek bizi kurtaracak diye ezik ezik takılsa mıydı köyde? Neji dahil hepsinin yaptığı buydu kimse kusura bakmasın. Hepsi Naruto nun eline bakıyordu. Sasuke o köyde kalsaydı her şeyden önce abisi onu öldürürdü olası bir dövüşte. O şartlar altında en iyi karardı köyden ayrılmak. Ki buna rağmen barajdaki dövüşte Naruto nun hayatını bağışladı. Yoksa o da abisinin gözlerini taa o zamandan elde ederdi ki o zaman daha güçlü bir sasuke izlerdik.

Sasukeyi mi abisi öldürürdü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Madara normal hali ile çıksın yiyorsa normal Hashirama karşısına
    güzel başladı da şimdi Madara uçacak gibi geliyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Sasuke ye laf edenler o köyde kalsaydı kim çalıştıracaktı onu? Kakashi mi? yoksa o da diğerleri gibi Naruto gelecek bizi kurtaracak diye ezik ezik takılsa mıydı köyde? Neji dahil hepsinin yaptığı buydu kimse kusura bakmasın. Hepsi Naruto nun eline bakıyordu. Sasuke o köyde kalsaydı her şeyden önce abisi onu öldürürdü olası bir dövüşte. O şartlar altında en iyi karardı köyden ayrılmak. Ki buna rağmen barajdaki dövüşte Naruto nun hayatını bağışladı. Yoksa o da abisinin gözlerini taa o zamandan elde ederdi ki o zaman daha güçlü bir sasuke izlerdik.

Sasukeyi mi abisi öldürürdü?

Olası bir savaşta dedim. Ben çoğunun aksine İtachi deki müthiş abi sevgisini göremiyorum.

Madara konusunda da her durumda o yarı ölü hashirama yı tokatlardı bence.

• yeni bölüm son 15-20 bölümdür yayınlanan naruto bölümlerinden çok üst bir seviyedeydi uzun zamandır bu denli heyecanlanmadım , heh işte böyle bölümler gelmeli ve önümüzdeki bölülerdede bölümler bu mantık ve karizmada ilerlese harika olur narutonun o gereksiz duygusallıklarından sonra bölüm eski naruto bölüm günlerini hatırlattı edolu madara sahneye ilk çıktığında evet afaki bir gücü vardı ama destansı diyememiştim işte onu bu bölümde gördüm madara tam bir rising moda ulaştı kanlı cannlı bir biçimde ve güçleride baya iyi yansıtmışlar narutoya tek dokunuşta uzağa savurdu mest oldum sanırım naruto düşmanıyım

Narutonun konuşmaları saçmalıklartı aşırı baymıştı yukarıdaki arkadaşımızın pizza muhabbeti ile naruto kıyaslaması çok hoş

Madaranın güç bakımından Katonda devasa bir güce sahip olması göslerin değişimi hashiramanın çakrasını emmesi etkisiz bırakması yaptığı akrobasi hareketleri aksiyonu her yönüyle dehşetti büyülendim resmen işte madara şimdi madara oldu tam bir yükseliş gösterdi ve hakkı verildiği gibi madara yansıtıldı bölümde son bölümdede o felaket kibiride lezzet kattı resmen gelecek bölümde kannın tadına bakmalar falan aman allahım psikopat madara geri dönüyor en aından 30 bölüm boyunca canavarlar savaşa girmiyor kednileri savaşıyor (isimleri aklıma gelmedi hashiramanın tahtadan yılanı madaranın ise susanosu) gibi vs ler aşırı baymıştı aksiyonlu sağlam tekniksel vs istriyorduk artık sanırım o bölümlere giriş yapıldı umarım hayal kırıklığına uğratmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkdexterness -- 13 Aralık 2014; 5:07:35 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

@SonictheHedgehog-MZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkdexterness -- 13 Aralık 2014; 15:37:49 >

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Calismadigim yerden geldi o nasil bir soru :D baya gerilerde hocam ama tam bolumu bilmiyorum ama bi 10 bolum vardir tas catlasin 13 hashirama yeni geldi cunku

@SonictheHedgehog-MZ

391 de sanırım şu an. PS Madara ile Golem Hashirama yı manga yı okuduktan sonra bir de hareketli olarak izlemek güzel olabilir diye düşündüm

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 13 Aralık 2014; 17:10:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

Kishi yine trollemiş. Madara gibi bir herifi Hashirama nasıl köşeye sıkıştırabiliyor ki ? Adamda hem Rinnegan hem de Senju hücreleri var.

1 aydır izlemiyordum, biriken bölümleri izledim Naruto'yu yine gözümüze gözümüze sokmuşlar. Biraz daha zorlarlarsa ilah yapacaklar. Hayır yine Naruto'yu anlatsınlar da, Naruto'nun boş konuşmak dışında yaptığı bir şey yokken bu kadar abartılması beni çok rahatsız ediyor açıkçası. Madem Naruto'yu anlatacaksın şuna bir yaşam felsefesi, sağlam bir dünya görüşü, amacını gerçekleştirecek somut bir yol ver de siz de rahatlayın biz de. Şu animenin adı Sasuke olsaydı, onun yolu anlatılsaydı çok daha fazla keyif alırdım. Gerçi şu sıralar onun da ne amaçladığı belli değil de neyse.

Aynı düşünüyoruz. Özellikle pain den sonra herkes Naruto yu öve öve bitiremiyor. Yok seçilmiş çocuk yok dünyanın umudu. Rasengan dan başka bir şey bildiği de yok. Bir de tek başına da yapamıyor klonlarını da kullanıyor. Bir de karizma bir karakter olsa içim yanmayacak. Millet Sakura ya kızar ama o bile canını defalarca kurtaran Naruto ya yüz vermedi gitti Sasuke ye. Hinata bile nasıl sevdi şaşırıyorum. Boşta kalmasın diye sanırsam. :)Babana hiç mi çekmedin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 13 Aralık 2014; 17:53:03 >

Bir de karizma bir karakter olsa içim yanmayacak. Millet Sakura ya kızar ama o bile canını defalarca kurtaran Naruto ya yüz vermedi gitti Sasuke ye. Hinata bile nasıl sevdi şaşırıyorum. Boşta kalmasın diye sanırsam. :)Babana hiç mi çekmedin?

Bence Hinata'yı diğerlerinden ayıran bir şey de bu. Diğerleri gibi Sasuke kezbanı veya sadece tipi yakışıklı, yetenekkli diye sevenlerden değil. Gerçekten aşık. Küçükken bir olay ile başladı ve o günden beri kişiliğini, fıtratını seviyor Naruto'nun. Ayrıca bir yerden sonra Naruto'nun o hali sana karizma gelmeye başlayacak. Artık biraz kahraman olduğu için mi bilmiyorum. Ya da en azından bende öyle oldu. Şu an bana Sasuke'den bile karizma gözüküyor.

.....Soten ni zase___Hyourinmaru!.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tronuen

quote:

Bir de karizma bir karakter olsa içim yanmayacak. Millet Sakura ya kızar ama o bile canını defalarca kurtaran Naruto ya yüz vermedi gitti Sasuke ye. Hinata bile nasıl sevdi şaşırıyorum. Boşta kalmasın diye sanırsam. :)Babana hiç mi çekmedin?

Bence Hinata'yı diğerlerinden ayıran bir şey de bu. Diğerleri gibi Sasuke kezbanı veya sadece tipi yakışıklı, yetenekkli diye sevenlerden değil. Gerçekten aşık. Küçükken bir olay ile başladı ve o günden beri kişiliğini, fıtratını seviyor Naruto'nun. Ayrıca bir yerden sonra Naruto'nun o hali sana karizma gelmeye başlayacak. Artık biraz kahraman olduğu için mi bilmiyorum. Ya da en azından bende öyle oldu. Şu an bana Sasuke'den bile karizma gözüküyor.

Sasuke den bile demen her şeyi özetliyor hocam. Naruto nun her halini biliyorum. Mangayı da bitirdim zaten. Adam karizmatik görünsün diye her şeyi yaptılar. Ampul gibi parlıyor adam. Uzun palto tarzı kıyafetler filan anca dengeleniyor sasuke ile. Karizmatik adam her hali ile karizma olmalı bence. Hinata ya gelince kishi 1. bölümden beri tek kelime konuşturtmadı Sasuke ile Hinata yı. O da etkilenir diye sanırsam. :) Şaka bir yana Hinata nın aşkına saygı duyuyorum. Ama aynı şekilde Sakura ya da öyle. 1. Bölümden beri sevdi Sasuke yi. Karşısında bir duvar olmasına rağmen. Hinata, Naruto ile ara sıra konuşuyordu en azından. Yani Hinata nın umut beslemesi için ortam vardı. Sakura nın bırak ortamı nefret etmesi için her şey hazırdı. En önemli fark budur benim gözümde. Ki her daim gözlerinin içine bakan Naruto varken üstelik. Uzaktakini karşılık olmadan sevdi kız.

Orijinalden alıntı: Aman Tanrım Didim

yeni bölüm gelmiş.

internet explorer mi kullanıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

quote:

yeni bölüm gelmiş.

yogunluktan dolayı şimdi gördüm. fazla zamanım olmuyor bakmaya.

quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

quote:

yeni bölüm gelmiş.

yogunluktan dolayı şimdi gördüm. fazla zamanım olmuyor bakmaya.

Bende 392 sandım ne oluyoruz dedim Explorer incesi baya iyiymiş

• Madara terör estirdi yahu :D

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.