Şimdi Ara

Naruto (728. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: *Tensa Zangetsu

Böyle düşünürsek Sasuke'de Sharingan olmadan bir hiç.Hinata,Neji Byakugansız bir hiçler.Ayrıca Naruto Senjutsu öğrenmiş bir karakter.Nasıl onsuz bir hiç oluyor anlamadım.Düşüncelerinize kesinlikle bir şey demiyorum ama Efsanevi karakterlerden olan Jiraiya'da aynı şekilde Senjutsu çakrasıyla güçlü bir karakterdir.Bu yüzden Naruto Kyuubi olmadan da boş biri değildir.

Sharingan Sasuke ye sonradan verilmiş bir şey değil ki. Doğuştan genetik olarak Uchihalara özel bir teknik. Fark var yani. Byakugan da öyle keza.. O yüzden cevabınız boş olmuş..Tilki olmadan en fazla Kakashi ye denk olur Naruto..

Kafanmi guzel kardesim sharingan sasukenin genlerinde olabilir ama asil mesele onu acabilmek.Senpou yu kac kisi kullaniyorda narutoyu elestirmek gibi bir cehalete dusuyorsun?Hala ilk zamanlari ornek veriyor.Naruto buraya calisarak geldi ha cok ovundugun sharingan madara vs hashiramada ortaya cikti zaten.Kyubiye perfect susanoo yu giydirmis bir madara hashiramanin senshusenjusu karsisinda nasil param pircik oldu onuda gorursun.Yani onemli olan saringan kuyruklu canavar degil cakradir.Elinde sharingani olan kakashi her kamuide yamulup kaliyor neden?Cakrasi yok uchiha degil.Kuyruklularda da deli cakra var.Sonuc olarak naruto sasukeden daha fazla cakraya sahip

Hocam ilk olarak Sharingan icin nasil ki onu acabilmek gerekli diyorsaniz Senpou da birden bire ortaya cikan bir ozellik DEGİL.

İkici olarak madara nin kurama ya giydirdigi sey perfect susanoo degil FİNAL SUSANOO. Hani Perfect Susanoo dan hemen once acilan, itachi nin de yariya kadara acabildigi form. Shinsuusenju da 1000 koluyla onu yarisina kadar kaldirabildi. Fakat cakra emdigi icin madara tumden kaldirdi. Gerisinde de hashirama nin dev golemi ve mukojin i devreye girip kurama yi sakinlestirdi, biliyorsunuzdur. Ondan sonrasi da sadece Madara vs Hashirama olarak devam etti.

Bu konuyla ilgili diger bir noktada, her senju geni tasiyan in Hashirama yla esit gucte olmadigidir. Naruto da bunlardan biri. İcinde Kurama nin yarisi olmasaydi (objektif olarak bakildiginda) bu derecede guclu olabilmesi mukun degildi.

O yuzden Hashirama ile diger senju lari bir tutmayalim. Yaptigi mokuton jutsularinin rakibin cakrasini emebilmesi bile onu cok farkli bir seviyeye tasiyor.

Zaten ben onu arkadasa yazdim sharinganli doguyor diyor arkadas.Ayrica o perfect susanoydu

Arkadas direk olarak sharinganli doguyor dememis Soyle demis;

"" Sharingan Sasuke ye sonradan verilmiş bir şey değil ki. Doğuştan genetik olarak Uchihalara özel bir teknik""

Boyle demis. Yanlis anlasilma olmus sanirim

---

Yok ya hu o perfect susanoo degil Su an mobildeyim detayli yazamiyorum; bolumdeki en guclu anime manga karakteri adli konunun son sayfasinda bununla ilgili mesajlarim var. (manga sayfalari destekli). Oradan bir okuyun isterseniz, konusmaya da oradan devam edebiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Böyle düşünürsek Sasuke'de Sharingan olmadan bir hiç.Hinata,Neji Byakugansız bir hiçler.Ayrıca Naruto Senjutsu öğrenmiş bir karakter.Nasıl onsuz bir hiç oluyor anlamadım.Düşüncelerinize kesinlikle bir şey demiyorum ama Efsanevi karakterlerden olan Jiraiya'da aynı şekilde Senjutsu çakrasıyla güçlü bir karakterdir.Bu yüzden Naruto Kyuubi olmadan da boş biri değildir.

Sharingan Sasuke ye sonradan verilmiş bir şey değil ki. Doğuştan genetik olarak Uchihalara özel bir teknik. Fark var yani. Byakugan da öyle keza.. O yüzden cevabınız boş olmuş..Tilki olmadan en fazla Kakashi ye denk olur Naruto..

Kafanmi guzel kardesim sharingan sasukenin genlerinde olabilir ama asil mesele onu acabilmek.Senpou yu kac kisi kullaniyorda narutoyu elestirmek gibi bir cehalete dusuyorsun?Hala ilk zamanlari ornek veriyor.Naruto buraya calisarak geldi ha cok ovundugun sharingan madara vs hashiramada ortaya cikti zaten.Kyubiye perfect susanoo yu giydirmis bir madara hashiramanin senshusenjusu karsisinda nasil param pircik oldu onuda gorursun.Yani onemli olan saringan kuyruklu canavar degil cakradir.Elinde sharingani olan kakashi her kamuide yamulup kaliyor neden?Cakrasi yok uchiha degil.Kuyruklularda da deli cakra var.Sonuc olarak naruto sasukeden daha fazla cakraya sahip

Hocam ilk olarak Sharingan icin nasil ki onu acabilmek gerekli diyorsaniz Senpou da birden bire ortaya cikan bir ozellik DEGİL.

İkici olarak madara nin kurama ya giydirdigi sey perfect susanoo degil FİNAL SUSANOO. Hani Perfect Susanoo dan hemen once acilan, itachi nin de yariya kadara acabildigi form. Shinsuusenju da 1000 koluyla onu yarisina kadar kaldirabildi. Fakat cakra emdigi icin madara tumden kaldirdi. Gerisinde de hashirama nin dev golemi ve mukojin i devreye girip kurama yi sakinlestirdi, biliyorsunuzdur. Ondan sonrasi da sadece Madara vs Hashirama olarak devam etti.

Bu konuyla ilgili diger bir noktada, her senju geni tasiyan in Hashirama yla esit gucte olmadigidir. Naruto da bunlardan biri. İcinde Kurama nin yarisi olmasaydi (objektif olarak bakildiginda) bu derecede guclu olabilmesi mukun degildi.

O yuzden Hashirama ile diger senju lari bir tutmayalim. Yaptigi mokuton jutsularinin rakibin cakrasini emebilmesi bile onu cok farkli bir seviyeye tasiyor.

Zaten ben onu arkadasa yazdim sharinganli doguyor diyor arkadas.Ayrica o perfect susanoydu

"" Sharingan Sasuke ye sonradan verilmiş bir şey değil ki. Doğuştan genetik olarak Uchihalara özel bir teknik""

---

Yok ya hu o perfect susanoo degil Su an mobildeyim detayli yazamiyorum; bolumdeki en guclu anime manga karakteri adli konunun son sayfasinda bununla ilgili mesajlarim var. (manga sayfalari destekli). Oradan bir okuyun isterseniz, konusmaya da oradan devam edebiliriz

Hele şükür bir anlayan çıktı..

Adamın kendi gözleriyle sonradan naruto ya verilen tilki kıyaslanıyor. Ben buna itiraz ediyorum. Sharingansız Sasuke diyenlere bende tek kolu olmayan Naruto dersem o zaman doğru bir kıyas olur. Çünkü kol Naruto nun kolu.tıpkı Sasuke nin kendi gözü gibi. Neyse anlayan anladı. İşine gelmeyen de "Naruto tilkisizde çokk güçlü taaaam mı" demeye devam eder... Ancak Sakura ya denk olur tilkisiz. Ultra rasengan atar filan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

---

Adamın kendi gözleriyle sonradan naruto ya verilen tilki kıyaslanıyor. Ben buna itiraz ediyorum. Sharingansız Sasuke diyenlere bende tek kolu olmayan Naruto dersem o zaman doğru bir kıyas olur. Çünkü kol Naruto nun kolu.tıpkı Sasuke nin kendi gözü gibi. Neyse anlayan anladı. İşine gelmeyen de "Naruto tilkisizde çokk güçlü taaaam mı" demeye devam eder... Ancak Sakura ya denk olur tilkisiz. Ultra rasengan atar filan..

Yok ben Sasuke'nin doğuştan gelen sharinganıyle Naruto'nun doğuştan gelen devasa çakrasını karşılaştırınca ve Sasuke'nin sonradan elde ettiği MS-EMS ile Naruto'nun sonradan kendisine verilen Kyuubisini karşılaştırınca bir güç dengesi görüyorum. Ben senin 'Kyuubisiz Naruto bir hiç' demene karşı çıktım. O kadar öğrendiği senjutsular, rasen-shirukenler ile nasıl hiç olur! Kyuubiyi bunlarla yendi. Ha söylediklerinde başkalarından bahsettiysen bir şey demem.

.....Soten ni zase___Hyourinmaru!.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tronuen

quote:

Yok ben Sasuke'nin doğuştan gelen sharinganıyle Naruto'nun doğuştan gelen devasa çakrasını karşılaştırınca ve Sasuke'nin sonradan elde ettiği MS-EMS ile Naruto'nun sonradan kendisine verilen Kyuubisini karşılaştırınca bir güç dengesi görüyorum. Ben senin 'Kyuubisiz Naruto bir hiç' demene karşı çıktım. O kadar öğrendiği senjutsular, rasen-shirukenler ile nasıl hiç olur! Kyuubiyi bunlarla yendi. Ha söylediklerinde başkalarından bahsettiysen bir şey demem.

" Sasuke'nin sonradan elde ettiği MS-EMS ile Naruto'nun sonradan kendisine verilen Kyuubisini karşılaştırınca bir güç dengesi görüyorum.""

Sorun su ki; Sasuke nin bu ozellikleri zaten geninde vardi. Bunlari acti cesitli egitimlerle kendisini gelistirip vs.

Ayni sekilde naruto da guclendi fakat Sasuke nin goz gucunun bariz ustunlugu var. Yazdiginiz yazidan da bu anlam cikiyor fark edersiniz. Yani soyle diyorsunuz;

Sasuke ems/ms = naruto + kyuubi

buradan kyuubi yi atarsak sasuke nin ustun oldugunu fark ediyoruz.

Ve konuda Naruto kyuubi siz hic denirken bu kasdetiliyor. Yoksa kendince de bir seviyesi var. Ama o seviye suana kadar yaptiklarini yapmasini saglayamazdi kyubi siz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 21 Aralık 2014; 13:05:20 >
  • Perfect susanooydu burnundan gorebilirsin oyle oldugunu.Ayrica o eleman buyuk ihtimalle editlemistir mesajini yazmiyordu oyle sey.Minato ya da diger hokagelerde ne kuyruklu var ne de goz ama en guclu onlardi onemli olan cakradir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 21 Aralık 2014; 13:37:07 >

Perfect susanooydu burnundan gorebilirsin oyle oldugunu.Ayrica o eleman buyuk ihtimalle editlemistir mesajini yazmiyordu oyle sey.Minato ya da diger hokagelerde ne kuyruklu var ne de goz ama en guclu onlardi onemli olan cakradir

İyi de sadece burna bakarak cikaramayiz ki bu tur seyleri? Kollari da final susanoo, hatta bedeninin cogu da? Perfect susanoo gibi kiyafet mi giymisti veya onun gibi iki ayakli ninja miydi? Hayir.

Sadece burna bakacaksak benim de ona karsi bulabilecegim cok sey var. Misal İtachi nin susanoo sunda oyle bir kisim vardi. Madara kyuubi ye gore susanoo yu ayarladiginda o tur bir gorunum olusmus olabilir, sadece o kisma odaklanamayiz.

Mukojin bijuu dama yi tutup ona dogru hareket ettiginde final susanoo acmis idi, yazima baktiysaniz o sayfalarda cok rahat goruluyordu. Hatta bijuu dama patlayip her yer o enerji dalgasinin gucu karsisinda yok olurken bile bu acikti. Sonrasinda toz bulutu dagilip kurama ya bakildiginda susanoo zirhi icinde oldugunu goruyorduk.

---

Mesaji editlemis mi bilemiyorum

--

İyi de guclu senju lar oldugu gibi guclu uchiha lar, gucsuz senju lar oldugu gibi gucsuz uchiha larda var. İtachi nin minato yu alabilecegini soyleyebilirim ben mesela. Karsilastirmayi yeterince gelismis karakterler arasinda yapmaliyiz. Bir taraf asiri gelismis nir taraf hic gelismemis olmamali.

" Sasuke'nin sonradan elde ettiği MS-EMS ile Naruto'nun sonradan kendisine verilen Kyuubisini karşılaştırınca bir güç dengesi görüyorum.""

Sorun su ki; Sasuke nin bu ozellikleri zaten geninde vardi. Bunlari acti cesitli egitimlerle kendisini gelistirip vs.

Ayni sekilde naruto da guclendi fakat Sasuke nin goz gucunun bariz ustunlugu var. Yazdiginiz yazidan da bu anlam cikiyor fark edersiniz. Yani soyle diyorsunuz;

Sasuke ems/ms = naruto + kyuubi

buradan kyuubi yi atarsak sasuke nin ustun oldugunu fark ediyoruz.

Ve konuda Naruto kyuubi siz hic denirken bu kasdetiliyor. Yoksa kendince de bir seviyesi var. Ama o seviye suana kadar yaptiklarini yapmasini saglayamazdi kyubi siz.

Ben Sasuke MS-EMS=Naruto+Kyubi demedim. Güç dengesi var dedim hatta Naruto'nunkini daha fazla görüyorum diye yazacaktım o mesajda ama tartışmayı fazla uzatmamak için yazmadım. Hala genlerinde var diyorsunuz. Naruto'nun genlerinde de senju çakrası, uzumaki çakrası var. Bunu, bu devasa çakraları niye çok basit görüyorsunuz. Hatta diyebilirim ki çakra çok olması göz gücünden daha önemli ki genelde öyle. Orada Kyuubiyi senjutsu ve rasen-shirukenlerle yendi demişim. Demek ki Naruto'nun o zaman ki senjustusu Kyuubi'ye eş değer diye bir sonuç çıkıyor.(Kyuubi=Senju+Naruto) Onda Kyuubi olmasaydı da bir güç dengesi olurdu. Kyuubiyi hesaba katmayıp sadece genlerden gelen özelliklere bakacaksak yine güç dengesi olurdu demek ki. Hepsini geçtim yukarıda birisi dedi bunlar serinin bize verdikleri. Sharingansız Sasuke, mokutonsuz Hashirama düşünemediğimiz gibi kyuubisiz de Naruto düşünemeyiz. İlle geninde olacak diye bir şey yok. Serinin verdikleri bunlar. Düşünsek bile yine aynısı olacaktır, hikaye böyle kurgu böyle. Farklı kurgular düşünüp şu daha zayıf şu daha güçlü diyemeyiz bence. Bence bu tartışma bu kadar yeter. Eğer hala bitmeyecekse sizin dediğiniz kabulümdür. Davamdan, söylediklerimden vazgeçiyorum.

EDİT: O kadar şey yazdım sadece bir iki cümleye bakıp diğerlerini unutup bir şey yazmassınız umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tronuen -- 22 Aralık 2014; 18:21:31 >

.....Soten ni zase___Hyourinmaru!.....
  • Tronuen kullanıcısına yanıt
    İyi, siz oyle kabul edin o zaman, daha fazla tartismaya gerek yok Yine de son olarak sunlari soyleyeyim; (devam etmek isteyen bolumdeki en guclu anime karakteri konusuna mentionlasin beni). Oncelikle Kurguyu elestiremiyoruz, ki bu benim icin garip bir durum diyebilirim. Boyle bir yere varamayiz zaten. Kuramasiz naruto dusunulemiyorsa vardir bunun bir hikmeti, acaba NİYE boyle diye Mukotun ve Sharingan olayiyla Kurama nin bir tutulmasi bile basli basina bir sorun ya hu anlatamadim sunu.

Biri Bana Bugünki Bölüm Manganın Kaçıncı Sayısına Denk geldiğini Lütfen sölesin , Mangaya Geçecem artık

Orijinalden alıntı: lahana35

Beyler dayanamıyorum artık haftayada filler var

Biri Bana Bugünki Bölüm Manganın Kaçıncı Sayısına Denk geldiğini Lütfen sölesin , Mangaya Geçecem artık

663, bu arada bu filler en az 13 bolum surer gibi (opening de bundan sonraki olaylar olmadigi icin)

Madara karaktersizi Sasuke nin tam kalbine sapladı kılıcı. Kendi klanından olan son kişiye de acıması yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 25 Aralık 2014; 22:01:34 >

• Gerçek madara yı göstermişler galiba simdi nasıl dönecek bilmiyorum ama hafiften iş sasukeye bağlandı sanki hashirama kendinden çakra verince iyileşme olabilir gibi ... Naruto da gidici ama kuyruklular hiç tepki veremediler yaratığa .. Normalde köye saldırsalar yıkarlar ortalığı madara karşısında ilk küçük masum hallerine dönüyorlar

Filler yapıcaktınız madem savaştan önce uzata uzata yapsaydınız fillerinizi böyle 3 bölümde bir yine 3 bölüm filler girince kafalarda bulanmaya başlıyor yeter ya

Rinnegan ve zetsular ile alakalı kafamdaki soruların en azından küçük bir kısmını giderirler diye beklerken naruto ile sasukenin ölüm anlarını yavaş yavaş gösterdiler aynı türk dizileri gibi
    Ayrıca naruto ne kadar aptalsa bu kyuubi o kadar zeki hep bir fikir hep bir zor durumdan kurtulma durumları bakalım altından ne çıkıcak...
    1 ay sonra izleriz artık yeni bölümü

• Ulan madara.. uchiha düşmanı tobirama bile bu kadarını beklemiyordu..

Bölüm 393

Hashrima Sasuke nin Madara nın kardeşine benzemesinden ötürü bir yumuşama bekledi Madara dan ama nafile..

İzuna uchiha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 26 Aralık 2014; 13:23:04 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.