Şimdi Ara

Naruto (362. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
549.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • manga bölümünde spoiler in dibine vurduğum için yazılanlara şaşırıp, onlara cevap atıp, teori üretebilmeyi özledim ama malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grozny -- 8 Mart 2012; 23:02:59 >

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

Orijinalden alıntı: TuranCan.

quote:

Orijinalden alıntı: keos61

quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

quote:

böyle birşey büyük final naruto vs sasuke'yi sona erdirir naruto bildiğin god mod'a geçiş yapar. şu durumda madara ile en iyi başa çıkabilecek kişi sasuke gibi gözüküyor ve öylede olabilir

haklilik payiniz var

ama bence animenin sonu naruto vs madara sekinde bitecek sasuke yi guclendirdilerde durdular ama naruto suanki haliyle bile sasukeden cok daha guclu

ikisinin(naruto ve sasuke) dovusup narutonun sasukeyi kendi safina cekmesiyle ikisinin birden madaraya karsi mucadele etmesi daha mantikli en sonda bence cunku suan madaranin

uzerinde gucu olan yok animede ayrica en cok merak ettigim seylerden biride ithachinin olmeden once narutoya ne verdigi konohaya sadik oldugundan kesinlikle madaraya karsi

avantaj sagliyacak birsey vermis olmali tabi bunlarin hepsi benim hayal gucumun cikarimlari mangaka ne yapacak orasini bilemeyiz

oda güzel olurdu ama animenin özüne ters düşer gibi. naruto vs sasuke olmazsa olmazı animenin, şahsen olmazsa çok büyük hüsrana uğrarım.

itachi'nin verdiğini bende çok merak ediyorum. kargalarla ilgili birşey mi acaba.. herneyse naruto vs madara dövüşünde kritik bir etkisi olur büyük ihtimal.

yine dedigim gibi mangaka animenin en onemli ikinci karakterinin kotu olarak olmesine izin vermeyecektir naruto vs sasuke olacak ama bu olay asil kotu olan madraya karsi

birlesmelerine vesile olacaktir naruto suana kadar kimi kendisiyle dost yapmak istediyse hepsini yapti bir sekilde sasukeyide dogru yola cevirmeyi becerecektir

aslinda benim aklima en cok yatan sasukenin narutoyu madaranin bir atagina karsi korumaya calisirken olmesi 2 v 1 de animenin sonlarina dogru bu o zamana kadar yaptigi butun

hatalari af ettirir seyircinin gozunde

aynen öyle sasuke öldükten sonra da naruto gaza gelir. bir power up la madarayı darma duman eder

Naruto sasukeyi öldürmeyeceği kesin barışı getireceğim diyor.Barış için de naruto vs sasuke vs sinin olmaması lazım (senju vs uchiha).İkisi madaraya karşı dövüşürken sasuke ölür narutoya insan üstü bir güç gelir.Ondan sonra.

ben de onu diyorum zaten 2v1 de madara sasukeyi öldürür. naruto power up geçirir uçar kaçar. madarayı yıkar

adam esmer ayrıca ve gözleride aynı

Naruto

Orijinalden alıntı: godfathe®

beyler bence madara senju hashirama madarayı öldürüp sharinganı aldı millet çakmasın diyede madarayım diyor

Naruto

Ne yaptın yav.

• madara konan'a arkadan demir sapladığında çalan müziği bilen var mı ?

Orijinalden alıntı: U Mad Bro?

quote:

beyler bence madara senju hashirama madarayı öldürüp sharinganı aldı millet çakmasın diyede madarayım diyor

Naruto

Ne yaptın yav.

Olaya bambaşka bir bakış açısı getirdi. Böyle birşey hiç aklıma gelmemişti.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah. -- 9 Mart 2012; 1:03:40 >

Orijinalden alıntı: siyah16

quote:

quote:

Naruto

Ne yaptın yav.

Olaya bambaşka bir bakış açısı getirdi. Böyle birşey hiç aklıma gelmedi.

Göz çevresi benziyor hakikatten.

quote:

quote:

quote:

Naruto

Ne yaptın yav.

Adamın ses tonunu falan da bilmiyoruz. Kishi yapar mı yapar böyle bir çılgınlık

quote:

quote:

quote:

quote:

Naruto

Ne yaptın yav.

Ama böyle bir şey imkansız.Yanlış hatırlamıyorsam 3. hokage v orochimaru reyiz dövüşürken edo tensei ile çağırılmıştı 1. ve 2. , 3. de kendiyle birlikte ikisini mühürlemişti.Yanlışım varsa düzeltin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Men Must Die -- 9 Mart 2012; 1:10:40 >

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Naruto

Ne yaptın yav.

Ama böyle bir şey imkansız.Yanlış hatırlamıyorsam 3. hokage v orochimaru reyiz dövüşürken edo tensei ile çağırılmıştı 1. ve 2. , 3. de kendiyle birlikte ikisini mühürlemişti.Yanlışım varsa düzeltin.

Doğru bak. Orasını unutmuştum. Sharinganı falan da yoktu. İzagani de yapamaz. Tez erken çürütüldü

quote:

quote:

Naruto

Ne yaptın yav.

freestyle yaptı adam puanım dohuz

Uchiha Sasuke!!
    Maskeyi ps ile ben koydum.Mangayı takip etmiyorum.Sadece animeye bakıyorum eğer yanlış düşündüğüm kısımlar varsa beraber düzeltelim.
     Naruto

Malumunuz artık Naruto son bölümlerine geldi.Tobi'nin kimliği belkide Narutonun tamamının en kilit noktası olacak.

Neden Sasuke? -Bence Sasuke tekrar ne Narutonun tarafına geçti ne de Konoha'ya döndü.Tobi zamanı eğip bükebildiğine göre zamanda gidip gelebiliyor.Sasuke tekrar en güçlü olabilmek adına zamanda geri geliyor ve Kyuubiyi ele geçirmeye çalışıyor. Dördüncü Hokage tarafından başarısızlığa uğratıldığı için bu kez Kyuubiyi Narutodan almaya çalışıyor.Yani izlediğimiz zamanda iki tane Sasuke var!Birisi o günkü genç Sasuke diğeri ise zamanda geri gelip Tobi klığına giren Sasukenin 30lu-40lı yaşındaki hali.

Bunu nereden çıkarttın? -İzlediğimiz kadarıyla Sasuke beceriksizin teki.Kesinlikle S-Class'a geçebilecek birisi değil.Yanında arkadaşları olmasa şimdiye dek 50 kere ölmüştü.Tobinin Sasukeye güç olarak ihtiyacı yok ama sürekli onun arkasını kolluyor.Çünkü eğer genç Sasuke ölürse kendiside zaman içinde ölecek!

-Itachinin klanını neden öldürdüğünü bilen 4 kişi var.Danzou,Uchiha Shisui,Itachi ve Itachiden öğrenen Sasuke.Sasukeyede Tobi söylemişti.Sasuke Danzouya gerçek mi diye sorduğunda o da "itachi ölürken neden hainlik yaptıda sana söyledi" gibicesinden birşey demişti

Sasukeden başkası olamaz mı? -Son yazdığıma göre Uchiha Shisuide olabilir ama finalin çok büyük şok etmesi gerektiği için ben tercihimi Sasukeden yana kullanıyorum

Madem adam zamanda geri geliyor neden tekrar narutonun doğumuna gidip baştan Kyuubiyi almaya uğraşmıyor? -İzanaginin kullanıldığında gözün kör olması gibi zamanda gidip gelmeninde büyük bir maliyeti olduğundan olabilir.

Kisame Tobinin yüzünü gördükten sonra ona Madara demişti? -Muhtemelen bu bir genjutsudur.

quote:

quote:

Naruto

Ne yaptın yav.

http://www.mangareader.net/93-123-4/naruto/chapter-118.html

o dediğiniz imkansız onlar mühürlendi.

Orijinalden alıntı: arjen553

Tobi'nin kimliğini açıklıyorum

Uchiha Sasuke!!
    Maskeyi ps ile ben koydum.Mangayı takip etmiyorum.Sadece animeye bakıyorum eğer yanlış düşündüğüm kısımlar varsa beraber düzeltelim.
     Naruto

Malumunuz artık Naruto son bölümlerine geldi.Tobi'nin kimliği belkide Narutonun tamamının en kilit noktası olacak.

Neden Sasuke? -Bence Sasuke tekrar ne Narutonun tarafına geçti ne de Konoha'ya döndü.Tobi zamanı eğip bükebildiğine göre zamanda gidip gelebiliyor.Sasuke tekrar en güçlü olabilmek adına zamanda geri geliyor ve Kyuubiyi ele geçirmeye çalışıyor. Dördüncü Hokage tarafından başarısızlığa uğratıldığı için bu kez Kyuubiyi Narutodan almaya çalışıyor.Yani izlediğimiz zamanda iki tane Sasuke var!Birisi o günkü genç Sasuke diğeri ise zamanda geri gelip Tobi klığına giren Sasukenin 30lu-40lı yaşındaki hali.

Bunu nereden çıkarttın? -İzlediğimiz kadarıyla Sasuke beceriksizin teki.Kesinlikle S-Class'a geçebilecek birisi değil.Yanında arkadaşları olmasa şimdiye dek 50 kere ölmüştü.Tobinin Sasukeye güç olarak ihtiyacı yok ama sürekli onun arkasını kolluyor.Çünkü eğer genç Sasuke ölürse kendiside zaman içinde ölecek!

-Itachinin klanını neden öldürdüğünü bilen 4 kişi var.Danzou,Uchiha Shisui,Itachi ve Itachiden öğrenen Sasuke.Sasukeyede Tobi söylemişti.Sasuke Danzouya gerçek mi diye sorduğunda o da "itachi ölürken neden hainlik yaptıda sana söyledi" gibicesinden birşey demişti

Sasukeden başkası olamaz mı? -Son yazdığıma göre Uchiha Shisuide olabilir ama finalin çok büyük şok etmesi gerektiği için ben tercihimi Sasukeden yana kullanıyorum

Madem adam zamanda geri geliyor neden tekrar narutonun doğumuna gidip baştan Kyuubiyi almaya uğraşmıyor? -İzanaginin kullanıldığında gözün kör olması gibi zamanda gidip gelmeninde büyük bir maliyeti olduğundan olabilir.

Kisame Tobinin yüzünü gördükten sonra ona Madara demişti? -Muhtemelen bu bir genjutsudur.

Resime yarıldım.Yazanlarda okadar saçma değil bence herşey olabilir.Ben tobi nin madara olduğuna inanmıyorum.Herkes olabilir madara olamaz bence.
    Buraya teorilerimi dizmek isterdim ama manga bölümü de değil
  • tobi bence Teuchi Ichiraku

Naruto

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Bi ara pockie ninjada millet artık kafayı yiyerek bi saat içinde herkeze benzetmişlerdi tobiyi tobi is aizen tobi is usama bin laden tobi is elvis tobi is micheal jackson tobi is odama diyerek burdaki muhabbette yavaş yavaş oraya kayıyor korkuyorum

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.