Şimdi Ara

Naruto (717. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • adam sennin modu öğrendi rasenganı babasından dahada iyi geliştirdi kyuubiyi kontrol ediyo ne istiyonuz la çocuktan :D

Gelmiş geçmiş en iyi ninjadir benim gözümde şu an (rikudouyu saymazsak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 20 Ekim 2014; 22:47:24 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

Yahu o değil de kakashi ye ne oldu :D manga takip etmiyorum.

Sabret biraz göreceksin :D

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

bugun guncele yetıstım, 1.5 ay surdu bastan sona. Minato ve Kakashinin hastasıyım resmen

Ben bunlara ek olarak Uchia İtachi'nin de hastasıyım. Adam her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor ve çözüm buluyor. Mükemmel bir analiz yeteneği ve ileri görüşlülüğü var.

quote:

adam sennin modu öğrendi rasenganı babasından dahada iyi geliştirdi kyuubiyi kontrol ediyo ne istiyonuz la çocuktan :D

Bro. doğru diyon. O da baya bir power-up oldu. Ama ne bileyim böyle daha cazip bir power-up olmayınca böyle diyoruz. Böyle biraz sıkıcı mı oluyor ne bileyim tam anlatamadım. Daha cazip bir power-up olsaydı güzel olurdu.

.....Soten ni zase___Hyourinmaru!.....
  • Mangada da güncele yetiştim. Gai sınırları zorladı en son, spoiler Olmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muamman1 -- 23 Ekim 2014; 21:11:56 >
  • anime çöküşte şu son aralar kalite bozulmaya başladı gererksiz uzun uzadıya giren diyaloglar , savaşın ortasında gereksiz flashbackler ve sıradan gelişen olaylar heyecanda zirve yuapması gerekirken artık eski tadı yok

• Harika bir bölümdü, çok beğendim ama şu Naruto'yu ilahlaştırdıkça ilahlaştırıyorlar ya, o sahneler beni öldürüyor işte. Bu bölümde de resmen gözümüze soktular Naruto'yu. O kadar büyüttüler büyüttüler, haliyle bende güzel bir cevap bekliyorum Naruto'dan, gitti benim ninja yolum bunu gerektiriyor dedi. Orada olsam ağızına kürekle vuracağım. Bana göre Sasuke Naruta'dan daha fazla değeri hak ediyor bu animede.

• Çok iyi bölümdü bence.İzlerken bayağı keyif aldım.Genelin aksine ben ana karakterin övülmesini,kazanmasını isterim her zaman.O yüzden Naruto'yu övme sahneleri hoşuma gidiyor benim Ama Naruto'dan daha güzel cevap bekliyordum.Olmamış o cevap

Orijinalden alıntı: Siyah.

Harika bir bölümdü, çok beğendim ama şu Naruto'yu ilahlaştırdıkça ilahlaştırıyorlar ya, o sahneler beni öldürüyor işte. Bu bölümde de resmen gözümüze soktular Naruto'yu. O kadar büyüttüler büyüttüler, haliyle bende güzel bir cevap bekliyorum Naruto'dan, gitti benim ninja yolum bunu gerektiriyor dedi. Orada olsam ağızına kürekle vuracağım. Bana göre Sasuke Naruta'dan daha fazla değeri hak ediyor bu animede.

Aynı fikirde olan birileirni görmek güzel cidden karakter bi kaç bölüm önce sadece rasengan yaparken son birkaç bölümde tekniklerde birden uçması gene benim gözümde inandırıcı gelmiyor açıkçası bir hashirama değil , eski mistik havasını ve karizmasını yitimeye çoktan başladı bence anime

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

quote:

Harika bir bölümdü, çok beğendim ama şu Naruto'yu ilahlaştırdıkça ilahlaştırıyorlar ya, o sahneler beni öldürüyor işte. Bu bölümde de resmen gözümüze soktular Naruto'yu. O kadar büyüttüler büyüttüler, haliyle bende güzel bir cevap bekliyorum Naruto'dan, gitti benim ninja yolum bunu gerektiriyor dedi. Orada olsam ağızına kürekle vuracağım. Bana göre Sasuke Naruta'dan daha fazla değeri hak ediyor bu animede.

Aynı fikirde olan birileirni görmek güzel cidden karakter bi kaç bölüm önce sadece rasengan yaparken son birkaç bölümde tekniklerde birden uçması gene benim gözümde inandırıcı gelmiyor açıkçası bir hashirama değil , eski mistik havasını ve karizmasını yitimeye çoktan başladı bence anime

Naruto'yu diğer ninjalarla kıyaslama zamanının çoktan geçtiğini düşünüyorum. Pain savaşındaki savaşı ve sonrasındaki nagato ile sohbeti sonrasında yaşananlar eski kageleri gölgede bıraktığının ilk belirtisiydi.Tabi burada güç olarak daha ileri seviyede değildi ancak yapmak istedikleri ve kararlılığını göz önünde bulundurursak kagelerden üstündür benim gözümde. Güç konusunda ise kyubi çakrasını kontrol etme ve onunla arkadaş olduğu bölümden sonra ise bence diğer ninjalarla karşılaştıralamaz durumdadır. Dizinin son bölümlerine baktığımızda ise naruto beklenenden yüksek bi performans sergilemiyor tam tersi biraz sönük. Oysaki sassuke gereğinden fazla şişirildi güçlendi. Son olarak söylemek istediğim bu dizinin adı naruto haliyle başkarakter olan naruto baskın ve böyle olmak zorunda. hala hashirama vb ninjalarla karşılaştırılması şu saatten sonra çok absürd kalıyor.

Orijinalden alıntı: tonyukuk61

quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

quote:

Naruto'yu diğer ninjalarla kıyaslama zamanının çoktan geçtiğini düşünüyorum. Pain savaşındaki savaşı ve sonrasındaki nagato ile sohbeti sonrasında yaşananlar eski kageleri gölgede bıraktığının ilk belirtisiydi.Tabi burada güç olarak daha ileri seviyede değildi ancak yapmak istedikleri ve kararlılığını göz önünde bulundurursak kagelerden üstündür benim gözümde. Güç konusunda ise kyubi çakrasını kontrol etme ve onunla arkadaş olduğu bölümden sonra ise bence diğer ninjalarla karşılaştıralamaz durumdadır. Dizinin son bölümlerine baktığımızda ise naruto beklenenden yüksek bi performans sergilemiyor tam tersi biraz sönük. Oysaki sassuke gereğinden fazla şişirildi güçlendi. Son olarak söylemek istediğim bu dizinin adı naruto haliyle başkarakter olan naruto baskın ve böyle olmak zorunda. hala hashirama vb ninjalarla karşılaştırılması şu saatten sonra çok absürd kalıyor.

Fazla dramatilize edilmiş olarak sunulmaması lazım narutonun kayda değer bir biçimde level atlaması laızmdı tamam görüşleri kagelerden üst seviye olabilir fakat son bölümlerde pain savaşındaki konuşmalarına bakılırsa son bölümlerde gelişen olaylara ve sorulara çocukça yorumlar getirmesi biraz tutarsız , serinin ana konusu naruto evet ama son 20 bölüm hariç narutonun hemö karakter hemde güç gelişiminde kishimato neredeydi ?

2 yıllık bir arada sadece rasenganda ufak bir gelişme sağlaması ne kadar gerçekçi ? veya karakter bakımından biraz daha olgun davranması veya son bölümlere nazaran birazdaha yaşına uygun davranması vs yani demek istediğim narutonbun hem güç hemde3 karakter gelişimini seri boyu gerçekleşen dramaları izlemek yerine daha çok gelişimine tanıok olabilirdik , ben bunlardan rahatsızım ortada narutoyu övecek kaydadeğer çok bişey yok sadece farklı görüşler savunması onu üst seviye yapmaz seri narutoyu anlatıyorsa ve seride narutonun en güçlü ninja olma yolundaki hikayesi ise hashirama veya diğer karakterlle karşılaştırılma yapılması kadar normal bir durum yok bence madem serinin sonuna yaklaşıyoruz manga yı veya animeyi okuyan izleyen hemen hemen herkesin narutodan büyülenmesi gerekirdi ben kishimatonun bunu iyi derecede yansıtamadığını ve karşılığındada fazlaca narutoyu yüceltmesinden rahatsızım yani benim nacizane fikrim bu

Zaten hepimizin kızdığı nokta sanırım bu yazını okudum aynen katılıyorum adam iki yıldan sonra Rasengan'ı hafif büyüttü o kadar tamam Taijutsu'dada gelişme gösterdi diye kabul edelim başka birşey ? malesef elde var sıfır dediğin gibi.Sonra birden Senjutsu'yu kaptı ki bari bu iki yılda temellerini bizim sapık keşiş öğretseydi tam ustalaşmamış olsaydı ozaman Senjutsu gözümüze çok daha afilli gözükecekti, Kurama ile hiç bir ilerleme yok en azından dört kuyrukta falan gücü zapt edebilseydi değil mi. Naruto birden açıldı yürüdü gitti bu sefer izleyiciye aldığı güçler eşsizde olsa biraz sönük kaldı sebebide Sasuke bunda hemfikiriz diye düşünüyorum. Sasuke kanadını ne zaman gösterse adam kendini geliştirme gayretinde Chidori denemeleri yok Orochimaru şu öğreteceğin yeni tekniği gösterler, çizimler duruş falan bizim kibirli artist ama pek bi cacık olmaz gibi duran Sasuke gitmiş gerek kıyafeti gerek duruşu saçı başı resmen karizma bir Shinobi gelmişti. Shippuuden'le birlikte Sasuke öyle bir giriş yaptı ki Naruto'yu ezdi geçti, arkadaş bizim Naruto'ya bari düzgün bir kıyafet vereydin sarı don gömlek gitti turuncu geldi karizma sıfır. Şimdi Kishi'nin dün yediği hurmalar bugün gözünü tırmalıyor artık Naruto'nun güçlü çok güçlü olduğunu böyle ağdalı yağlı bir şekilde seride kim varsa övdürerek izleyici/okuyucuya empoze etmeye çalışıyor, buda izleyicinin bir bölümünün ben gibi hoşuna gitmiyor binanın temeli iyi olmazsa üst katlar çöker Naruto'da temelden gelişim hiç olmadığı için gözümüzde ne yazık ki yıkılıyor bu övgüler yersiz gibi geliyor. Kişilik gelişimlerine hiç girmiyorum ordan çıkamayız zaten.

• Darkdexterness kullanıcısına yanıt
    Bence haksızlık yapıyorsunuz Naruto'ya. Zamanında kimse tarafından sevilmeyen , görüldüğünde yanında uzaklaşılırken bu çocuk herkes tarafından kabullenildi. Konoha da kurtarıcı, kahraman gibi bir değerdeydi ki bence bu onun ne kadar ilerleme kaydettiğini gösterir. Ve şuanki savaşta da en büyük koz ve herkesin ümidini bağladığı bir durumda.Zaten geçmişte babasının kyubi'yi içine muhurlemiş olması onun doğuştan potansiyelli biri haline getirir. Eksik olan tek yanı varsa atak becerilerindeki çeşitliliğin az olması. Diğer karakterlere bakıldığında az kalıyor. Ama bu beni rahatsız etmiyor. Az şeyle çok şey başarması hoşuma gidiyor.

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

Zaten hepimizin kızdığı nokta sanırım bu yazını okudum aynen katılıyorum adam iki yıldan sonra Rasengan'ı hafif büyüttü o kadar tamam Taijutsu'dada gelişme gösterdi diye kabul edelim başka birşey ? malesef elde var sıfır dediğin gibi.Sonra birden Senjutsu'yu kaptı ki bari bu iki yılda temellerini bizim sapık keşiş öğretseydi tam ustalaşmamış olsaydı ozaman Senjutsu gözümüze çok daha afilli gözükecekti, Kurama ile hiç bir ilerleme yok en azından dört kuyrukta falan gücü zapt edebilseydi değil mi. Naruto birden açıldı yürüdü gitti bu sefer izleyiciye aldığı güçler eşsizde olsa biraz sönük kaldı sebebide Sasuke bunda hemfikiriz diye düşünüyorum. Sasuke kanadını ne zaman gösterse adam kendini geliştirme gayretinde Chidori denemeleri yok Orochimaru şu öğreteceğin yeni tekniği gösterler, çizimler duruş falan bizim kibirli artist ama pek bi cacık olmaz gibi duran Sasuke gitmiş gerek kıyafeti gerek duruşu saçı başı resmen karizma bir Shinobi gelmişti. Shippuuden'le birlikte Sasuke öyle bir giriş yaptı ki Naruto'yu ezdi geçti, arkadaş bizim Naruto'ya bari düzgün bir kıyafet vereydin sarı don gömlek gitti turuncu geldi karizma sıfır. Şimdi Kishi'nin dün yediği hurmalar bugün gözünü tırmalıyor artık Naruto'nun güçlü çok güçlü olduğunu böyle ağdalı yağlı bir şekilde seride kim varsa övdürerek izleyici/okuyucuya empoze etmeye çalışıyor, buda izleyicinin bir bölümünün ben gibi hoşuna gitmiyor binanın temeli iyi olmazsa üst katlar çöker Naruto'da temelden gelişim hiç olmadığı için gözümüzde ne yazık ki yıkılıyor bu övgüler yersiz gibi geliyor. Kişilik gelişimlerine hiç girmiyorum ordan çıkamayız zaten.

Haklisiniz hocam hislerime tercuman olmussunuz eklenecek bisey kalmamis naruto cidden seri boyunca kayda deger bir gelisme gostermemisken son bolumlerde ki power up lar sozum ona en guclu ninja gibi gosteriyor hayliyle seri sonuna yaklastigimiz icin sonuk kaliyor @tonyukuk61 hocam haksizlik etmek degil son 30 40 bolum haric narutoya fazlasiyla acirdim simdiki bolumlerde drama adina cok fazla bayik bolumler oldu ve buna ek olarak narutonun replikleride iticilesmeye basladi bu yuzden karakterle empati kurulamaz hale geldi simdi seri 3 bolum sonra mangada bitiyor manga okumuyorum ama okuyucular cok dandik bir final bizi bekliyor diyorlar beklentileri dusurmek lazim

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.