Şimdi Ara

Naruto (716. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • narutodan çok çok daha güzel animeler var
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbe43

naruto biterse ne izleyecüz laa :D bitmesin ya filler falan kaynatsınlar ben kakashinin fillerini çok sevmiştim

Shingeku no kiyojin izle Deat note izlemediysen izle tokyo ghoul izlemediysen izle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: darbe43

naruto biterse ne izleyecüz laa :D bitmesin ya filler falan kaynatsınlar ben kakashinin fillerini çok sevmiştim

One piece , Fairy tail , Bleach , Future Diary , High school of dead diye böle devam eder ;)

Orijinalden alıntı: whitebird\m/

arkadaşlar geçenlerde manganın 4-5 hafta sonra biteceğini duydum doğru mu acaba ? allahtan manga okumayı bırakmışım yoksa o stres altında yaşayamazdım :D animesi falan da bitince nolcak ?

Soruya bak, tamamen bitmiş olacak. Ama 2 olasılık var
    Gözü kör nardo fanboyları da OPye geçip fan kitlesini batıracak. Yada FTye geçip zaten berbat bir fan kitlesi olan FT kitlesini daha da batıracak. Umarım FTye geçerler

Orijinalden alıntı: Gravidius

narutodan çok çok daha güzel animeler var

ninja temasını seviyorum shingekinokyojin death note bitti one pieceide güncel izliyorum zaten naruto en sevdigim anime oldugu için öylesine yazdım ben :)
    The Walking Dead - Fringe - How I Met Your Mother - Prison Break - Heroes - House - Family Guy - Game Of Thrones - Supernatural
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • Ninja temasını sevdigim için aralarından en sevdigim naruto demek istedim arkadaş
  • Kardeş ben beğendim. Dinledikçe sen de seversin. Hakikaten bazen bana böyle oluyor. Önceki openinglerden bazıları ilk dinlediğimde hoşuma gitmiyordu. Özellikle bleach'ınkileri. Ama 4-5 kere dinleyince oradaki olaylarla güzel uyum sağladığını fark edip hoşuma gitmeye başlıyor.

Naruto da benim en sevdiğim 2 animeden biri(diğeri OP). Özellikle shippuden değilde ilk seri olan normal naruto, onun çok farklı havası vardı yaw. Serideki ilk jounin ve hokage seviyesindeki dövüşler beni çok heyecanlandırmıştı. Ama şimdi jinjurikiler, madaralar, juubiler, rikudou seviyesinde dövüşler felan... Ama bunlar da güzel

.....Soten ni zase___Hyourinmaru!.....
  • İyi bölümdü.Adam akıllı savaş izlesek daha iyi olacak ama

• Bence biraz boş ve saçma bir bölümdü

Sürekli narutoyu durduk yere çok fazla bişey yapmaksızın sürekli övmeleri bana fazlasıyla itici gelmeye başladı ve bitmek bilmeyen anlamsız flashbacklerde dahil sona yaklaşıyoruz ama şu son savaşta elle tutulur bir savaş sahnesi yok benim şahsi görüşümde, ayrıca 2.nin sasuke hakkında madaradan bile daha üstün olabileceği yorumu biraz ağır saçma geldi bana madara kim sasuke kim ne hayat görüşü benzer ne karizması ne karakteri nede gücü madara yamultur sasukeyi son demlerde mantıklı açıklamalar ve gelişmeler olacak iken çocuksulaşmaya ve yüceltme meselelertine takılıp gidiyor anime için en fazla 20 bölüm sonra final olacak işken sırf filler ile 1 senden fazla sürecekse anime biter açıkçası benim için finali mangadan yaparım heralde
    Spoiler sevmediği için, geleceği görme yeteneğinden vazgeçen adam...

• Bölüm fena değildi.Beklenen savaş sahneleri ufukta görünüyor.

Flasbackler bence iyi oluyor ilk kage toplantısını gördük bu sayede gerçi pek bir numara yoktu ama olsun.
    Bende anlamıyorum habire bu sasuke naruto nereye kadar övülecek acaba.Gerçi şuda bir gerçek hashirama ve madara-naruto ve sasukenin yaşlarında onlar kadar güçlü değildi.Belki bu sebepten dolayı devamlı övülüyor olabilir.
    Madarada artık nasıl bir güç yada kendine güven varsa hashiramayı yenicek üzerine gidicek obitoyu yenicek ve onun yerine geçicek bunuda sadece 15 dk da yapıcak oha çüş.gif Bazı şeyler açıklığa kavuşsada hala çok soru işareti var...

muhtelen bundan sonra herkes mutlu mesud bir şekilde yaşamaya devam eder modunda uzunca bir süre geçer..naruto ile sasuke anca kim kimden daha uzağa işeyecek yarışı yapıp güçlenir anca

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • Arkadaşım, bence onları bu kadar övmelerinin sebebi madara ve hashirama o yaşta o kadar güçlü olmamalarıdır herhalde. Madara hashiramayla son dövüşlerinde susano'yu kyubiye giydiriyordu. Hashirama'da vay çok zekisin madara felan demişti. Ama sasuke daha o yaşta ... susano'sunu o derece çok güzel kullanabiliyor. Naruto da o denli devasa çakrayı kontrol edebildiği(önceden 4 kuyruğa kadar kyubi çakrasını kontrol edebiliyordu) ve daha o yaşta senjutsuda baya iyi olması sebebiyle övülüyor.

.....Soten ni zase___Hyourinmaru!.....
  • Tamam guclu olabilirler fakat soyle bir gercek var hashirama tarihteki en guclu shinobi deniliyor tamam naruto gucsuz bir shinobi degil o yasta tekniklerde ust seviye ye cikmasi vs ilerde dah en guclu ifadesini gececek duzeyde olacagini sanmiyorum hashirama gibi bir efsaneyi kolay kolay gececek bir shinobi oldugunu dusunmuyorum eger olacaksada narutoyu o sekilde yansitmadiklarini dusunuyorum sadece baya guclu ve ileri seviyede diye en iyi olacagini dusunmuyorum keza sasuke de o sekilde hem naruto hem sasukeninde buyuse bile madara ve hashirama seviyesine gelebilmesi icin kirk firin ekmek yemesi gerek

• Naruto bizim ana karakterimiz. Taa en başında önceki hokageleri geride bırakacak bir hokage olacağım diyordu. Şu anda da daha bu yaşta geldiği seviye malum. Hashirama'yı geçecek olmasının hiçte şaşırtıcı olacağını düşünmüyorum. Zaten geçemesse animeyi boşa izlemişiz demektir bana sorarsanız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün anime hayatı boyunca kagebunshin ve rasengandan başka birşey öğrenemedi,yeni teknikler öğrenip te en güçlü Hokage olsa bari ama 700 bölümde yapmadığını son 4 bölümde de yapmaz Masashi Mangada da son 4 hafta kaldı diye güçleri arttırdıkça arttırıyorlar ama Naruto hala rasengandan başka birşey yapamıyor

What is better? To be born good, or to overcome your evil nature through great effort?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.