Şimdi Ara

Naruto (696. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • tobirama fena ya hasirama gibi salak değil :D

Orijinalden alıntı: caneycaney

obito olmasaydı madara bir hiçti hiç üşüyoruz obito reyiz

Obito madara için hiç bir şey yapmadı.Her şeyi kendi için yaptı,Madarayı geri getirmeyi bile düşünmedi.Kabuto olmasa madara geri gelmeyecekti.Tam tersi madara olmasa obito bir hiç.
  • Obito madara için hiçbir şey yapmadı?Komik olma.Ha madara olmasaydı obito ölmüş olurdu orası ayrı.Kendisinin mugen tsukuyomi isteği olmasaydı ne madara dirilirdi ne başkası ki rinneganları alıp kendisine taktıktan sonra karşısında kim durabilirdi?Kabutoyu istese yok edebilirdi ama yapmadı.Çünkü kendi çıkarı uğruna kullandı.Aynı şekilde akutsukiyide kendi çıkarına kullandı.Madaranın dirilmesine engel olabilirdi ama yapmadı çünkü mugen tsukuyomi ile rine kavuşacaktı.Tek isteğide rine kavuşmaktı zaten.Madarayı sevmediği doğrudur ama aynı amaçları paylaştılar belli bir süre

Obito madara için hiçbir şey yapmadı?Komik olma.Ha madara olmasaydı obito ölmüş olurdu orası ayrı.Kendisinin mugen tsukuyomi isteği olmasaydı ne madara dirilirdi ne başkası ki rinneganları alıp kendisine taktıktan sonra karşısında kim durabilirdi?Kabutoyu istese yok edebilirdi ama yapmadı.Çünkü kendi çıkarı uğruna kullandı.Aynı şekilde akutsukiyide kendi çıkarına kullandı.Madaranın dirilmesine engel olabilirdi ama yapmadı çünkü mugen tsukuyomi ile rine kavuşacaktı.Tek isteğide rine kavuşmaktı zaten.Madarayı sevmediği doğrudur ama aynı amaçları paylaştılar belli bir süre

Mangayı takip etmiyorsun anladığım kadarı ile o yüzden spoiler olmaması için yazmıyorum ileride obito ve madara hakkında çok enteresan şeyler öğreneceksin.Kabuto olayına gelince hiç bir şey yapamaz ve yapamadı kabutoya madara karşısında hiç bir şansı olmadığı için kabul etti kabutoyu.Obito hiç bir şey yapamaz elinde madara kozu olan kabutoya ve yapamadı da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 1 Ağustos 2014; 18:12:29 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath

quote:

Obito madara için hiçbir şey yapmadı?Komik olma.Ha madara olmasaydı obito ölmüş olurdu orası ayrı.Kendisinin mugen tsukuyomi isteği olmasaydı ne madara dirilirdi ne başkası ki rinneganları alıp kendisine taktıktan sonra karşısında kim durabilirdi?Kabutoyu istese yok edebilirdi ama yapmadı.Çünkü kendi çıkarı uğruna kullandı.Aynı şekilde akutsukiyide kendi çıkarına kullandı.Madaranın dirilmesine engel olabilirdi ama yapmadı çünkü mugen tsukuyomi ile rine kavuşacaktı.Tek isteğide rine kavuşmaktı zaten.Madarayı sevmediği doğrudur ama aynı amaçları paylaştılar belli bir süre

Mangayı takip etmiyorsun anladığım kadarı ile o yüzden spoiler olmaması için yazmıyorum ileride obito ve madara hakkında çok enteresan şeyler öğreneceksin.Kabuto olayına gelince hiç bir şey yapamaz ve yapamadı kabutoya madara karşısında hiç bir şansı olmadığı için kabul etti kabutoyu.Obito hiç bir şey yapamaz elinde madara kozu olan kabutoya ve yapamadı da.

Mangayı takip ediyorum biliyorum ayrıca demişsinki madara kozu var kabutonun ancak şunu unutuyorsun ki madara ve hashirama edoyu çok rahat bozabilir ki öyle de oldu madara bozdu edoyu
  • sonuç olarak kabuto madarayı kullanamadı obitonunda madaranın rinneganlı geleceğinden haberi yoktu ona bakarsan ve kendisinde de rinnegan vardı.Korkması için bir sebep yoktu madaradan.Gezoyu kullanabiliyordu ve bir çok tailsi toplamıştı

sonuç olarak kabuto madarayı kullanamadı obitonunda madaranın rinneganlı geleceğinden haberi yoktu ona bakarsan ve kendisinde de rinnegan vardı.Korkması için bir sebep yoktu madaradan.Gezoyu kullanabiliyordu ve bir çok tailsi toplamıştı

Kendisinde de rinnegan var bizzat madaraya iat olan.O yüzden madarayı görünce hemen kabutoyu yanına aldı.Kabutonun madarayı çağırdığını duyunca kabutoya lanet etti.İzlediğin şeyler yazdıklarınla çelişiyor.Mangayı okudum diyorsun madaranın kuyruklulara ne yaptığını da görmüşsündür.Obitoya yaptığı göndermeyide okumuşsundur.Kısaca obito madarasız bir hiç.

burda mevzu sadece kuyruklu değil gedo mazo da var işin içinde ki juubinin gövdesi veyahut kabuğudur kendisi her neyse adı.Neyse bakalım animeye nasıl yansıtacaklar göreceğiz

Mevzu ne kuyruklular nede juibi.Mevzu Madara mı Obito mu?Sen madara obitosuz bir hiç dedin.Gel gör ki tam tersi.
  • quote:

juubi mangadaki tek mevzu zaten amaçları oydu serinin %90 ı boyunca.Uzatmıyorum görücez animede hadi rastgele

quote:

obito olmasaydı madara bir hiçti hiç üşüyoruz obito reyiz

Yukarıda ki mesajına cevap verdim ben.Juubilere niye geldin anlamadım zaten.10 yıllık serinin tek mevzusunu da juubi yaptınya helal olsun.Sanada rastgele.

Neyse, Hashirama zaten serbest kalabileceğinin farkındaydı ama Sasukenin Madaraya benzememesi için olayları anlattı.

Hashiramanın değiştikten sonra köyü için herkesi öldürebileceğini söylemesi güzel olmuş yalnız Madarayı öldürdükten sonra gökyüzüne baktı ve başı döndü...

Burada neyi kaçırdığımı bilmiyorum, ya yorgunluktan dolayı böyle bir şey yaşandı ya da Madaranın dediği gibi bu değişimin sonu köyü yıkacağından böyle bir güçsüzlük
    oluştu Hashirama da...

Şimdi gelsin gerçek savaşlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    O kadar çok şey sattım ki artık liste tutmuyorum.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.