Şimdi Ara

Naruto (678. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

@zeus_1907
    Rivayet odur ki Rikudou Sennin, Juubi'nin çakrasını 10'a böldü. Bedenini de Ay'a hapsetti. Çakrasından Bijuu'ları yarattı.

@caneycaney Bu tarz şeyler hikayenin ilerlemesi için olmak zorunda. Bazı şeyler çok mantıksız gelebilir ama zaten bizim mantığımıza göre olsa hikaye kalmaz ortada. Misal geçen bölümde Kakashi'nin Obito'nun karnına bıçağı saplayıp işi bitirmesi yerine yumruk atması gibi.

ancak o şu şekilde açıklanabilir.Yıllardır özlediği ve kendisi yüzünden feda ettiği arkadaşını bir anda karşısında görünce onu öldürmek istememiş olabilir.Sonuçta obito kakashinin hayatını kurtardı her gün mezarına gitti özlemini çekti bir anda öldürmesi saçma olurdu.Ancak nagatonunki hiç bir şekilde açıklanacak gibi değil

Naruto zaten senjutsu/taijutsu odaklı bir karakter. Göz güçlerine ihtiyacı yok. Başka güçleri var zaten. Rinnegan alsa da kullanamazdı. Nagato mage ise Naruto warriordur bu seride. Warrior uzaktan skill kullanır mı? Kullanmaz, onun işi pata küte dalmaktır. Özetle böyle diyebiliriz. Uchiha'lar ise hybrid karakterler diyebiliriz.
  • Güzel bölüm olmuş . yalniz obito reis madaradan rol çalıyor arada . obito sanki gidip gelmeye meyilli biri.. Daha rin neden öldü tam bilmiyoruz .. Madara için tek diyebileceğim şey "seni çılgın" ne yapacağı belli olmayacak galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız nagatoda uzumaki ve yüksek çakraya sahip narutoda aynı şekilde.Bu sadece kishinin istediği yönde gitti mantıklı bir açıklama yok buna naruto orda gözleri alsaydı kullanamazdı gibi bir durum ortada yok çünkü çakrası sağlam nagatodan bir farkı yok narutonun genetiksel olarak.Yani madara nagatoya gözleri vermeseydi nagatoda naruto gibi yakın dövüş kullanacaktı o gözlere sahip olduğu için jutsular kullandı
    Naruto mühür yapamıyor, Nagato yapabiliyor. Nagato'da Rinnegan olmasaydı bile sıradan element jutsularını yapabilirdi. Naruto gibi yakın dövüşe odaklanması gerekmezdi. Naruto rüzgar elementinin salınımını yapıyor, rasengan ile birleştiriyor. Rasenshuriken yapıp da fırlatabiliyor sadece. Mühür yapıp da bunu uzak mesafeli saldırıya dönüştüremiyor. Ama Nagato bunu yapabiliyor. Rinnegan varken de yapıyordu yokken de yapardı. Naruto gibi yakın dövüşe odaklanmasına gerek olmazdı. Ayrıca Nagato'yu delirten etmenlerden biri de Rinnegan'ın gücüydü. Şimdi size spoiler vermek istemiyorum fakat şunu söyleyebilirim Rinnegan sandığınızdan daha güçlü bir göz, Obito'nun bile bir tanesinin gücüyle gözü dönüyor. Naruto böyle bir şeyle baş edecek bir karakter değil. Daha fazla spoil etmek istemiyorum. Sonuçta Rinnegan, Naruto'ya saçma kaçardı, iyi ki de öyle bir şey olmamış.

Naruto mühür yapamıyor, Nagato yapabiliyor. Nagato'da Rinnegan olmasaydı bile sıradan element jutsularını yapabilirdi. Naruto gibi yakın dövüşe odaklanması gerekmezdi. Naruto rüzgar elementinin salınımını yapıyor, rasengan ile birleştiriyor. Rasenshuriken yapıp da fırlatabiliyor sadece. Mühür yapıp da bunu uzak mesafeli saldırıya dönüştüremiyor. Ama Nagato bunu yapabiliyor. Rinnegan varken de yapıyordu yokken de yapardı. Naruto gibi yakın dövüşe odaklanmasına gerek olmazdı. Ayrıca Nagato'yu delirten etmenlerden biri de Rinnegan'ın gücüydü. Şimdi size spoiler vermek istemiyorum fakat şunu söyleyebilirim Rinnegan sandığınızdan daha güçlü bir göz, Obito'nun bile bir tanesinin gücüyle gözü dönüyor. Naruto böyle bir şeyle baş edecek bir karakter değil. Daha fazla spoil etmek istemiyorum. Sonuçta Rinnegan, Naruto'ya saçma kaçardı, iyi ki de öyle bir şey olmamış.

açıkçası rinneganların narutoda olmamasının sebebinin onun yakın dövüş stili ile ya da doujutsu kullanabilecek yetenekte olmasıyla alakası pek yok bence.tek olay hikayenin ilerleyebilmesi ve
    gözlerin bir şekilde madaraya geçebilmesiye alakalı.
    senin yazdıkların da sebep olarak sayılabilir ama aşılamayacak şeyler değil.tek sebep hikayenin herhangi bir şekilde ilerleyebilmesi

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

quote:

açıkçası rinneganların narutoda olmamasının sebebinin onun yakın dövüş stili ile ya da doujutsu kullanabilecek yetenekte olmasıyla alakası pek yok bence.tek olay hikayenin ilerleyebilmesi ve
    gözlerin bir şekilde madaraya geçebilmesiye alakalı.
    senin yazdıkların da sebep olarak sayılabilir ama aşılamayacak şeyler değil.tek sebep hikayenin herhangi bir şekilde ilerleyebilmesi

Ben bir önceki mesajımda hikaye devam etsin diye dedim zaten. Arkadaş ikna olmayınca mantıklı bir sebep uydurmak için bunu yazdım.

MADARA bu saatten sonra yenilirse kishimoto ölsün

Orijinalden alıntı: WuFuu5

Internetım yoktu anca okudum mangayı fılan

aman kardeş anime sayfası burası :D millete spoiler verme yanlışlıkla

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

Internetım yoktu anca okudum mangayı fılan

aman kardeş anime sayfası burası :D millete spoiler verme yanlışlıkla

Bir ara yanlışlıkla anime konusuna manga fotosu koymuştum,tartısma sırasında konuları karıştırmışım.İyi küfür yemiştimNedense anlatasım geldi.Konuyu baltalamış gibi oldum ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!
  • bu obitoyu hiç sevmiyorum

Birini sevmeyi ögrendiginde, nefret etme riskini de göze almalisin. Uchiha MADARA

Eger birinin acisini paylasmazsan, onu anlayamazsin. Ama sadece onlari anladin diye, onlarla ayni fikirde de olamazsin. Pain
  • Bölüm sağlamdı denilene göre bundan sonra ortalık baya şenlenecek karışacak gibi duruyor ayrıca şu veledin madara gibi bir adamı yenmesini kaldıramam gibi bence böyle bir kararkter kehanet ne olursa olsun o veledin elinde harcanmamamlı isterse dev güçlü olsun madara gibi bir karakter cidden hem güç hemde kararkter bakımından yok öyle birisi şu manga anime aleminde cidden bunu sakın yapma kishimato başka bir yol bul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkdexterness -- 23 Mayıs 2014; 4:51:32 >

The Walking Dead - Fringe - How I Met Your Mother - Prison Break - Heroes - House - Family Guy - Game Of Thrones - Supernatural
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • Evet guzel bolumdu katiliyorum bu sefer cok gicik bir yerde kestiler bu bolumleri zaten bekliyorduk gelmesi iyi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkdexterness -- 23 Mayıs 2014; 14:59:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • uydurma değilde mantıklı bir açıklama bekledim mantıklı açıklaması yok bunun ama diğer bir çok şeyin var.Nagatoda rinnegan olmasaydı mühür yapardı vs. demişsin bende derim ki nerden biliyorsun?Rinnegansız gördünmü?Hayır.Eee o zaman?İkisininde öğretmeni jiraiya nagato rinnegansız mühür yapar demişsin bunu da nerden biliyorsun merak ettim.Hikaye devam etsin diye kishinin mantıksal hatasıdır rinneganların narutoda değilde obitoda olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 23 Mayıs 2014; 17:40:53 >

Güzel bölümdü ama juubi hakkatende çok dandik çizilmiş hiç özenmemişler valla...

Madara reis'ten çok şey bekliyorum bakalım neler yapıcak ayrıca hashirama ile gençlik yıllarına dair flasbackler olacak demişti burda bir arkadaş sabırsızlıkla o flasbackleri bekliyorum

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

uydurma değilde mantıklı bir açıklama bekledim mantıklı açıklaması yok bunun ama diğer bir çok şeyin var.Nagatoda rinnegan olmasaydı mühür yapardı vs. demişsin bende derim ki nerden biliyorsun?Rinnegansız gördünmü?Hayır.Eee o zaman?İkisininde öğretmeni jiraiya nagato rinnegansız mühür yapar demişsin bunu da nerden biliyorsun merak ettim.Hikaye devam etsin diye kishinin mantıksal hatasıdır rinneganların narutoda değilde obitoda olması

Kardeş sanki Nagato'ya ben dedim Naruto'ya Rinnegan verme diye. 2 sayfadır ben açıklama yapıyorum niyeyse. Al buyur Nagato Rinnegan'ın gücünü kullanmadığı dönem de mühür ile jutsu yapıyordu. Sıradan jutsular...

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.