Şimdi Ara

Naruto (650. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

Ben manga'da anlamadım biliyon mu Rin'in neden öldüğünü animeyi bekliyorum bu yüzden Sabaha karşı 5 te manga okumanın zararları bunlar işte

İstersen açıklayabilirim,sıkıntı yok.Anlaşışmayacak bir şey yok ki ortada.

132. bolumdeym de daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1lac -- 22 Aralık 2013; 0:34:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 1lac

Beyler bu tobi gerçekte kim

son bölümü izlemedin sanırım ama artık spolier durumu olmadığı için yazıyorum.

Hatake Kakashi : Shinobi dünyasında kurallara uymayan çöpten farksızdır , ama arkadaşlarını arkada bırakan bir shinobi çöpten daha aşşağıdadır..

Bu sözü sol gözü işin özü Uchiha Obito.... :)

Edit: Soruyu editlemiş kaçıncı bölümde olduğunu yazmışsın hoş her yerden bulurdun ama spolier alıp izleyince zevki kalmıyor bundan sonra kafana takılan bişey varsa sabırlı ol bence ayrıca Narutoda filler uzun ve cidden sıkıcı filler listesine bak googledan oraları atla güncele gelene kadar sonra izlemek istersen bakarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 22 Aralık 2013; 0:40:45 >

• beyler yeni bölüm 9 ocakta mı ?

zaten şu arkadaşlarını satanlar en kötüsüdür lafını öyle yada böyle biliyorduk.

Bölümden ben daha çarpıcı olmasını beklerdim açıkçası. Kaç bölümdür bir karakter ilk defa açığa çıkıyor ve sen o bölümü tutup 15 dakika flashback olarak çıkarıyorsun.

Bari bir kamera hareketi felan koy izleyiciyi can damarından vur. O gazı hiç alamadım desem yalan olmaz yani.

One piece'de bazen bu tip durumlar haddinden fazla sulandırılarak veriliyor o da iyi değil.

aklıma ses olarak onizuka geldi bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 22 Aralık 2013; 1:11:41 >
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • quote:

Orijinalden alıntı: judge54

Naruto Shippuden Filmleri

- Naruto Shippuden the Movie 1
    - Naruto Shippuden the Movie 2: Bonds
    - Naruto Shippuden the Movie 3: Inheritors of the Will of Fire
    - Naruto Shippuden the Movie 4: The Lost Tower
    - Naruto Shippuden the Movie 5: Blood Prison
    - Naruto Shippuden the Movie 6: Road to Ninja

Bu filmlerden

- Naruto Shippuden the Movie 4: The Lost Tower'da Minato Namikaze yi görebilirsin aktif olarak

- Naruto Shippuden the Movie 6: Road to Ninja ise hem Minato Namikaze hem Uzumaki Kushina'yı aktif olarak görebilirsin

Tüm filmlerini izlemiş biri olarak animeninde güncelliğine en yakın olan altıncı filmi en çok beğendim keyifle izledim tabiki diğer filmleride güzel sıkılmadan izlenecek filmler hepsi en az son film kadar iyi.

Filmleri izlememiştim ilkinden başlıyorum bakalım:)Umarım film havasında olur

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Obito'nun ses acayip berbat olmuş,maskeyi çıkartınca sesi niye değişti anlamadım gayet güzeldi bence,bir de flashbacklerdeki sesler uyumlu değil nedense

hiç sorma ya sesindeki o ağırlık yok.eski sesiyle devam etseydi keşke , bu sesle hiç bir ağırlığı kalmadı karakterin

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: judge54

Naruto Shippuden Filmleri

- Naruto Shippuden the Movie 1
    - Naruto Shippuden the Movie 2: Bonds
    - Naruto Shippuden the Movie 3: Inheritors of the Will of Fire
    - Naruto Shippuden the Movie 4: The Lost Tower
    - Naruto Shippuden the Movie 5: Blood Prison
    - Naruto Shippuden the Movie 6: Road to Ninja

Bu filmlerden

- Naruto Shippuden the Movie 4: The Lost Tower'da Minato Namikaze yi görebilirsin aktif olarak

- Naruto Shippuden the Movie 6: Road to Ninja ise hem Minato Namikaze hem Uzumaki Kushina'yı aktif olarak görebilirsin

Tüm filmlerini izlemiş biri olarak animeninde güncelliğine en yakın olan altıncı filmi en çok beğendim keyifle izledim tabiki diğer filmleride güzel sıkılmadan izlenecek filmler hepsi en az son film kadar iyi.

Filmleri izlememiştim ilkinden başlıyorum bakalım:)Umarım film havasında olur

Birincinin sonunda kahkaha atmıştım fena film değil Neji ve Lee ile birlikte baya baya iyi olmuş aslında filmleri bölüm gibi izledim hepsi sürükleyici hepsinde farklı dostlar görüyoruz yedinci filmde yapım aşamasındaydı ve son film olucaktı onu bekliyorum bakalım tahmini olarak serinin bitiminde gelecektir finalden sonraki halleriyle izleriz diye düşünüyorum hatta 20 - 25 li yaşlarındaki halleriyle

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Bir de önünden kara kedi geçme muhabbeti var

zaman atlamasından önceki son bölüm 238. bölümdür:http://www.mangareader.net/93-243-1/naruto/chapter-238.html
    haliyle bundan sonraki bölüm de zaman atlamasından sonraki ilk bölümdür. 239. bölüm:http://www.mangareader.net/93-244-2/naruto/chapter-239.html

bi şey fark ettiniz mi? zaman atlamasından sonraki ilk bölüm kakashi gaiden'di. animede ise shippuuden 119. bölümde gösterildi, 1. bölümde gösterilmesi gerekirken.

16. bölümün kapağı:http://www.mangareader.net/93-21-1/naruto/chapter-16.html
    ve aynı bölümün yani 16. bölümün sonlarında kakashi meşhur bi sözü söylüyor:http://www.mangareader.net/93-13-22/naruto/chapter-8.html
    evet, bu obito'nun sözü. aynı bölümde obito'nun resmi de var. zaten zaman atlamasından önce kakashi ara ara obito'nun mezarına da gidiyordu. en basitinden üçüncü hokage'nin cenazesinin olduğu gün ilk önce obito'nun mezarına gitmişti.

bunların yanında ''resmin tamamı''na bakınca pek çok şey açığa çıkıyor. naruto serisinde bu resmin tamamına bakmak çok önemli. nedir bu resmin tamamı? şu ki seride baktığınız zaman naruto-sasuke tarzı ikililer bol. en meşhur örneği madara-hashirama. jiraiya-orochimaru ve sarutobi-danzo da aynı bu tarz ve kakashi-obito buna da uyuyor. serinin felsefesi bi anlamda.

mangada tobi=obito olduğunda insanların tepkisini hatırlıyorum da, küfür etmeyen yoktu. şimdi bakıyorum da aslında direk olması gereken buymuş ve çok da mantıklıymış. çok güçsüz olup şimdi bu seviyeye gelmesi biraz garip gelmişti ama düşündüğümüz zaman naruto da aynı böyle değil miydi? hatta naruto daha kötüydü ve obito'dan daha güçlü oldu (16 yaşındaki halleri tabii, yoksa naruto 30'a geldiğinde rikudou gibi olur)

bu arada obito, hatırlarsanız 16 yıl önce kyuubi'yi kontrol etmişti. o da aslında taa sasuke vs itachi'de açıklanmış:http://www.turkcraft.com/Naruto/385/15
    ''dokuz kuyrukluyu kontrol edebilmenin bedeli bu mu?''... bölümün ismi ise ''mangekyou'nun sırrı''.

bir de düşününce bu adam yerine kagami, izuna, danzo gibi adamlar çıksa savaş bu kadar anlamlı ve duygusal olmazdı. tabi izuna istisna olabilir. iki efsane kardeşi yan yana savaşırken görmek falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Bu adam (uchihaobitoo) 60 gün ban almamış mıydı? O kadar küfür ve spoilerdan sonra nasıl açılıyor banı!!!

Sanane?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Siyah.

quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Obito'nun ses acayip berbat olmuş,maskeyi çıkartınca sesi niye değişti anlamadım gayet güzeldi bence,bir de flashbacklerdeki sesler uyumlu değil nedense

Açıkçası ben beğendim Obito'nun sesini. Madara'nın sesi kadar etkileyici bence. Gerçi ilk başta bana da çok garip gelmişti ama özellikle aşağıdaki sahneyi tekrar tekrar izleyince sesinin pekte kötü olmadığını fark ettim. Sonra da çok iyi olduğuna kanaat getirdim. Alışmak ile ilgili bir mevzu aslında. Aşağıdaki sahne de çok epik olmuş bu arada. Tekrar tekrar izlettirdi bana kendini

Obito'nun sesini ben de beğendim. Farklı bir ses duymak güzel oldu animede. Yeni bir sezona geçmiş gibi oldu anime. Yalnız kim ne derse desin benim sesimin üstüne yok beaa

Oldu bil

güzel tespit. bende bi yerden tanıdık geliyo diyordum
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

güzel tespit. bende bi yerden tanıdık geliyo diyordum

Ama değilmiş
    Belammynin sesi diyo wikide

Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
    This very place is neutral ground!!!
    Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
    Whoever wins this war...becomes justice!
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.