Şimdi Ara

Naruto (644. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Az önce 141.bölümü izledim.Manga anime karışık ilerliyorum seride.Yavaş yavaş yetişiyorum size.

Ulan Sassuke yavaştan sana bir kanım ısınıyordu fakat Konoha'yı yokedeceğiz diyince tokatlayasım geldi.Gitti Akatsukiylede birlik oldu.Tam dayaklık resmen.

Jiraiya öldü,İtachi öldü.Orochimaru'nun ne olduğu muamma.Güzelim matrak Tobi,Madara çıktı.Sassuke iyice nefret ettirmeye başladı.Arc iyi güzeldi de çok sinir etti.

Ayrıca Jiraiya öldürmeleri bana fazla gereksiz geldi.Öleceksede Naruto'nun gözünün önünde ölseydi ya da Naruto cesedi bulsaydı.Daha güzel olurdu.Ulan en sevdiğim karakterdi seride.B.k vardı da öldürdüler.

Son olarak Kabuta reyizden şov yapmasını bekliyorum ileride.Orochimaru gibi değişik bişi olmuş.Zaten sevdiğim bir adamdı böyle bir karizma gelmiş.Dahada iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

şu itachi çok kral adam ya.en sevdiğim karakter oldu narutoda.
    umarım çok daha fazla görürüz.

Hocam kaçıncı bölümdesin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Orochimaru ve Madara
    zaten
    normalde biriktirir biriktirir izlerdim ama sırf
    Madara-sama için takip ediyorum seriyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkantik -- 6 Aralık 2013; 22:51:53 >

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

quote:

Orijinalden alıntı: KKM

quote:

341

Orochimaru, Sasuke için çok can alıcı kişileri diriltecekmiş gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı bakalım. Sasuke de ufaktan ufaktan kendisini ve çevresinde cereyan eden olayları sorgulamaya başladı artık. Orochimaru da savaşla ilgilenmediğini söyledi ama onun verdiği kararlar da savaşın gidişatı konusunda çok kritik olacaktır.

1. hokage dirilse süper olur..

Sadece 1. ile kalsa gene iyi. Nedense bana alayını diriltecekmiş gibi geliyor

Abi siz neden manga okumayarak kendinize eziyet ediyosunuz?

sonuçta o da güncele geldiğinde "1 hafta bekle" durumu ile aynı kadere sahip..

bahsettiğin; manga okuyanların okumayanlara etttiği eziyet ise o konuda sonuna kadar haklısın

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

341

Orochimaru, Sasuke için çok can alıcı kişileri diriltecekmiş gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı bakalım. Sasuke de ufaktan ufaktan kendisini ve çevresinde cereyan eden olayları sorgulamaya başladı artık. Orochimaru da savaşla ilgilenmediğini söyledi ama onun verdiği kararlar da savaşın gidişatı konusunda çok kritik olacaktır.

1. hokage dirilse süper olur..

Sadece 1. ile kalsa gene iyi. Nedense bana alayını diriltecekmiş gibi geliyor

Abi siz neden manga okumayarak kendinize eziyet ediyosunuz?

sonuçta o da güncele geldiğinde "1 hafta bekle" durumu ile aynı kadere sahip..

bahsettiğin; manga okuyanların okumayanlara etttiği eziyet ise o konuda sonuna kadar haklısın

Olsun guncele gelene kadar bir suru sey goreceksiniz cok sey kacirosunuz coook.
    Ben manga okuyorum ama gelecek bolumlerde flashback var dedigim icin bunu spoiler olarak gorup demediklerini birakmadilar.
    Sadece burada ki teorileri gorup ulan ulan diyip yazmamak icin zor tutuyorum kendimi :D

• Mangalar anime kadar pek sarmıyor beni. Hem böyle oturup teori üretmek daha iyi. Gerçi ben ortaya bir teori atıyorum sonra manga okuyan birisi bir şeyler çıtlatıyor kulağıma, bütün heyecanı kaçıyor ama olsun. Biz de böyle mutluyuz

Mangalar anime kadar pek sarmıyor beni. Hem böyle oturup teori üretmek daha iyi. Gerçi ben ortaya bir teori atıyorum sonra manga okuyan birisi bir şeyler çıtlatıyor kulağıma, bütün heyecanı kaçıyor ama olsun. Biz de böyle mutluyuz

Sana pm ile spoilier butonu icinde bir sey yollayacagim simdi hic mesajima bakma bile o gun geldiginde hortlatirim mesaji bakarsin

Edit: vazgectim tehlikeli isler yapmayalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz. Zeus -- 6 Aralık 2013; 23:28:01 >
  • Arkadaşlar şimdi Madara özgür iradesine kavuştu ya, bildiğiniz gibi Kabuto Tobi'nin iradesi dışında diriltmişti Madara'yı... Şimdi Tobi ve Madara müttefikler mi? Yoksa 4 farkı taraf mı oluştu şimdi savaşta?

quote:

valla 2 saat önce son bölümü izledim
    2 haftada bitirdim kopmle.
    akşam üstü 4 den sabah 8 e kadar günde 2 sezon izleyerek bitirdim.
    ilk narutoda çok canım sıkılmıştı hatta bırakıcaktım sonra 1 2 bölüm çok komik geçince devam etmeye karar verdim.
    şimdi böyle 20 30 sezonluk anime bakıyorumda yok naruto gibi.
    death note u bititrdim.
    bleach bak diyolarda sarmadı 1 2 bölüm baktım.

quote:

quote:

valla 2 saat önce son bölümü izledim
    2 haftada bitirdim kopmle.
    akşam üstü 4 den sabah 8 e kadar günde 2 sezon izleyerek bitirdim.
    ilk narutoda çok canım sıkılmıştı hatta bırakıcaktım sonra 1 2 bölüm çok komik geçince devam etmeye karar verdim.
    şimdi böyle 20 30 sezonluk anime bakıyorumda yok naruto gibi.
    death note u bititrdim.
    bleach bak diyolarda sarmadı 1 2 bölüm baktım.

One piece'i kesin seversin

• Aralik in son haftasi ve ocak in ilk haftasi ara varmis ondan sonraki yayinlanacak bolumub adi belli oldu ama animecilere tavsiyem sakin bakmayin!

Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

Aralik in son haftasi ve ocak in ilk haftasi ara varmis ondan sonraki yayinlanacak bolumub adi belli oldu ama animecilere tavsiyem sakin bakmayin!

Merak ettim bölüm adını.Özel mesajdan yollar mısın acaba ?

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • bugün başladım naruto'ya hayırlısıyla sizce iyi mi yaptım sonunu bilirsiniz bozmadı inşallah spoiler vermeden bir cevap verirseniz bana

Orijinalden alıntı: Weightless

bugün başladım naruto'ya hayırlısıyla sizce iyi mi yaptım sonunu bilirsiniz bozmadı inşallah spoiler vermeden bir cevap verirseniz bana

filler'ları izleme sakın. filler listeleri var hep, oralardan bulabilirsin izlememen gereken bölümleri ve merak etme bozmadı henüz. hatta git gide güzelleşen bi seri.

Orijinalden alıntı: dusunmeklazim

Arkadaşlar torrentte 211 ve sonrasını arıyorum bulan duyan bilen varsa yardimci olabilirler mi

up
  • quote:

Orijinalden alıntı: meke

Ben buradan indiriyorumhttp://tokyoinsider.net/anime/N/Naruto_Shippuuden_(TV)

zor olmuyor mu tek tek uğraşmak ?

yoksa buradan indireceğim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.