Şimdi Ara

Naruto (322. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
548.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [Raist]

quote:

Orijinalden alıntı: SG Oyun Yapım Ekibi

Merhaba arkadaşlaaar,uzun soluklu olarak narutoya başlamayı seçtim ancak kafam karıştı.

Naruto ile Naruto Shippuuden arasındaki fark nedir ? Remake gibi birşey mii,devamı mı ?

Neyden başlayayım,ne edeyim.

Şimdiden teşekkürleeer.

Naruto'ya başla 135 e kadar izle bi de son bölümü izle gerisi filler.Naruto Shippuuden devamı.Bu da Shippuuden filler listesi

057-071
    090-112
    144-151
    170-171
    176-196
    223-242

Yani Naruto Shippuuden,Naruto'nun devamı.

Naruto wikipedia'nın dediğine göre 220 bölüm imiş, yani ilk 135 bölüm senaryo diyor 80 küsür bölüm filler,yani 135'e kadar izleyip,sonra 220'yi izlersem kopukluk olmaz değil mi ? Ondan sonrada Naruto Shippuuden'den devam edicem ve filler list'e göre izliyicem ?

Bleach'de 150 bölüm fillerdan sonra az bile,attığım özel mesaj boşa oldu desene.

Tekrar teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlaaar,uzun soluklu olarak narutoya başlamayı seçtim ancak kafam karıştı.

Naruto ile Naruto Shippuuden arasındaki fark nedir ? Remake gibi birşey mii,devamı mı ?

Şimdiden teşekkürleeer.

Naruto'ya başla 135 e kadar izle bi de son bölümü izle gerisi filler.Naruto Shippuuden devamı.Bu da Shippuuden filler listesi

057-071
    090-112
    144-151
    170-171
    176-196
    223-242

Naruto wikipedia'nın dediğine göre 220 bölüm imiş, yani ilk 135 bölüm senaryo diyor 80 küsür bölüm filler,yani 135'e kadar izleyip,sonra 220'yi izlersem kopukluk olmaz değil mi ? Ondan sonrada Naruto Shippuuden'den devam edicem ve filler list'e göre izliyicem ?

Bleach'de 150 bölüm fillerdan sonra az bile,attığım özel mesaj boşa oldu desene.

Tekrar teşekkürler.

Yok direk atla bişey olmaz. Mesajdan sonra farkettim sen olduğunu Elfen Lied konusundaki de sendin dimi hep denk geliyoruz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdiden teşekkürleeer.

057-071
    090-112
    144-151
    170-171
    176-196
    223-242

Tekrar teşekkürler.

Yok direk atla bişey olmaz. Mesajdan sonra farkettim sen olduğunu Elfen Lied konusundaki de sendin dimi hep denk geliyoruz

Evet sanırım,adın tanıdık geliyor çünkü. Anime zevklerimiz uyuşuyor sanırım.

Angel Beats'in sonu hala çok açık kapı geliyor,çok cevapsız soru var,o sorularada hayal gücü farklı olan herkes farklı bişey söyleyebilir.Sezon 2 şart bence,belki gelir.Neyse ben naruto'yu indirmeye başlıyoruuuuuuuuuum.
  • beyler dun az dusundumde bazı bolumlerı unutmusum cevab verırsenız sevınırım.

karın yakalandı tamam
    suigetsu ve jugo ne oldu ? akıbetlerı ne suan vallaha aklımdan cıkmıslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

beyler dun az dusundumde bazı bolumlerı unutmusum cevab verırsenız sevınırım.

karın yakalandı tamam

Kendi hallerindeler. Pek önemli değil ama istersen bak.

Kılıçları toplamaya devam ediyorlar, en son Orochimaru'nun saklandığı yere gidiyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

karın yakalandı tamam

Kılıçları toplamaya devam ediyorlar, en son Orochimaru'nun saklandığı yere gidiyorlardı.

suigetsu nun aradıgı kılıc mı ? o bee de zaten yakındada kılıcla ılgılı bı mevzu beklıyorum 3 4 bolume kisame gorunur ( tamamen yorum yapıyorum spoıler sanmasınlar )
    yokssa baska bı mevzu mu vardı su ara cıdden unuttum
  • quote:

quote:

quote:

karın yakalandı tamam

suigetsu nun aradıgı kılıc mı ? o bee de zaten yakındada kılıcla ılgılı bı mevzu beklıyorum 3 4 bolume kisame gorunur ( tamamen yorum yapıyorum spoıler sanmasınlar )
    yokssa baska bı mevzu mu vardı su ara cıdden unuttum

Desideee
  • quote:

quote:

karın yakalandı tamam

Bayağı bir önceden ben sormuştum aynı soruyu, o zaman "mangada da çıkmadılar daha, ne yaptıkları belli değil" falan demişti birisi. Yeni çıktılar herhalde piyasaya. Neyse sevindim onları tekrar görecek olmamıza.
  • Sadece meraktan soruyorum anime ile manga arasında kaç bölümlük bi fark var? Sanırım çok uçuk bi fark var çünkü daha geçen sene Konoha'nın yıkıldığı sıralarda Naruto annesiyle konuşuyor falan demişti arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryso

Sadece meraktan soruyorum anime ile manga arasında kaç bölümlük bi fark var? Sanırım çok uçuk bi fark var çünkü daha geçen sene Konoha'nın yıkıldığı sıralarda Naruto annesiyle konuşuyor falan demişti arkadaş.

http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=501381
  • 247

Oyşsh Anime de bu bölümleri izlemek ayrı bir keyif
  • Naruto'nun animesini oldu olası sevemedim. Özellikle son zamanlarda iyice kötüleşiyor bence. Hikaye güzel manga 1o numara ama Anime kalitesi neden bu kadar düşük anlam veremiyorum.
  • yeni bolumu bekliyoruz hadi bakalım.
  • arkadaşlar cleverbotu bilen bilir yapay zeka chat programı
    herneyse ben orda takılırken (daha doğrusu arkadaşlara gösterirken)bana sen naruto musun
    diye sordu sonraki diyoloğu aynen yazıyorum :
    -sen naruto musun
    hayır ben sasukeyim (vurmayın )
    -ben itachiyim
    seni öldürdüm ben
    -hayır öldürmedin
    sen bana mangadan spoiler mi veriyosun
    -en iyi yaptığımşey bu

neden buraya yazdığımı bilmiyorum ama çok büyük spoiler verdi yaa
  • Minato'nun sesi ne öyle yaa yoldan geçen adam seslendirmiş sanki biraz kuul olsa
  • 247 izlemeyen açmasın ağır spoiler

çok güzel bölümdü valla heyecandan ölecektim başlarında :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitebird\m/ -- 2 Şubat 2012; 17:19:48 >
  • gecen bölüm yarım kalan kyubi savaşı 1 bölüm daha yer diye düsünüyordum olmadık yerde bitirmişler
  • Narutoya laf yapan çıksın gitsin .Narutonun tek sorunu çok kısa oluşu doyamıyoruz yaw:D
  • Kısamı? Bi babasına bak bide çocuğuna. Tip ve karizma yok kabul edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Kısamı? Bi babasına bak bide çocuğuna. Tip ve karizma yok kabul edin

boy olarak değil bölüm uzunluğu olarak demiş arkadaş
    ve bence mükemmel bi bölümdü rikudou gibi gözükünce coştum. Ayrıca annesinin de jinchuriki olması oha yuh çüş dedirtti acayip şaşırdım.

edit: katılıyorum tip yok. Bi sennin modda gideri var gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 2 Şubat 2012; 19:33:23 >
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.