Şimdi Ara

Naruto (646. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

i5 4670k msi g43 gaming Vengeance 2x4GB 1600MHz Msi GTX770 Twin Frozr Baracuda 1 TB Corsair 400R Corsair CX750 80+ Asus 247H Windows8.1 Logitech x530 Logitech G710+ Razer Kraken Pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: safazx

leziz bölümdü. lezizzzzzzzzz

Leziz ne kelime, muazzam olmuş muazzam. Uzun zamandır bu kadar kaliteli bir bölüm izlememiştim. Spoiler olmasın diye, bölümün sonunda ki kısmı bile izlemedim. Gerçi kim olduğu anlaşıldı çoktan ama olsun yine de bir heyecan oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: uchihaobitoo

Selam ben geldim

Sonra ki bölümlerden spoiler. Anime takipçileri bakmasın.

Hocam aman, milletin zevkinin içine ediyim deme.

Hoşgeldin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

342 ile kakaşhi acayip güçlendi diyebilirmiyiz beyler ?

Kakashi zaten kraldı yalnız şu yazarlar çizerler üşenmeyip adam gibi teknikler kullandırsa fena olmayacak bıktık elektrikten. adam 1000 teknik kopyalamış bizim gördüğümüz 10 tane ya var ya yok.

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Kakashi zaten kraldı yalnız şu yazarlar çizerler üşenmeyip adam gibi teknikler kullandırsa fena olmayacak bıktık elektrikten. adam 1000 teknik kopyalamış bizim gördüğümüz 10 tane ya var ya yok.

aynen hocam.
    yalnız favori karakterim itahci çok kral adam.tobi nin en büyük düşmanı olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

kopya teknikler güçlü olmuyo. mesela bi bölümde rasengan yapmıştı kakashi ama kendisi belirtti orijinali kadar güçlü değil diye. yani kritik durumlarda kopya teknikler yerine chidori, kamui gibi kendine ait teknikler kullanmak zorunda. hele hele tobi gibi birine kopya teknikler işlemez.
  • İlk seride ama hatırlayın Zabuza'nın bir su jutsusu vardı sürekli at, kuş domuz falan diyordu onu daha önce hiç yapmamasına rağmen Sharingan ile aynı anda kopyalamış hatta Zabuza'dan iyi yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Seride ilerleyen bölümlerle beraber ufak çelişkiler olduğundan bahsetmiştim, bu da onlardan biri sanırsam

Orijinalden alıntı: xLordRealx

İlk seride ama hatırlayın Zabuza'nın bir su jutsusu vardı sürekli at, kuş domuz falan diyordu onu daha önce hiç yapmamasına rağmen Sharingan ile aynı anda kopyalamış hatta Zabuza'dan iyi yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Seride ilerleyen bölümlerle beraber ufak çelişkiler olduğundan bahsetmiştim, bu da onlardan biri sanırsam

evet o kısım serinin açıklarından biri. o zaman da çok konuşulmuştu nasıl orijinalinden daha güçlü olur diye
    The Walking Dead - Fringe - How I Met Your Mother - Prison Break - Heroes - House - Family Guy - Game Of Thrones - Supernatural
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaobitoo

Ben sana burda ana avrat giydirsem ben ban yerim sana bişey olmaz kişiliksiz velet seni
    şu naruto ile hinata nın arasını bir yapamadılar ya ona kahroluyorum.

Çok kulağını çınlattım senin. Hiçbir tane spoilerını da yemedim. Amacına erişemedin yani. Blokda koydum... Şikayetimi de ettim. Umarım ip ban yersin.

Ekleme: Boşuna uğraşma gelen mesajları direk siliyorum. Atıp durma pm yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 14 Aralık 2013; 20:32:56 >

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Herif bi bana mi pm atiyo
    Neyse seviyeyi dusurmemek gerek

Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
    This very place is neutral ground!!!
    Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
    Whoever wins this war...becomes justice!
  • Adam o kadar kufur ediyor, spoiler veriyor, ustelik bu isi en az uc ayri baslikta yapiyor ama aldigi ceza 1 gun uzaklastirma. Attigi mesajlar ise hala duruyor.

Zamaninda ben Game of Thrones'taki bir karakterin adini yazdim diye 1 hafta uzaklastima almistim. Forumdaki ceza sistemi ne guzel isliyor.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.