Şimdi Ara

Naruto (704. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
548.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 702703704705706
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anorin

Madara ile hashiramanyn arasyndaki aty?malara kyrylyyorum :D

Madara'nın şevki kırılmış çocuk suratı

• Bu sahnede sesli gülmü?tüm D:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath

quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

Geçen bölüm efsane olunca bu pek sarmadı haliyle

Sakura yine ben en güçlüyüm modunda takıladursun daha naruto ile sasuke bişey yapmadı.Yapınca görüşürüz.

Madaranın aksine hashirama madarayı iplemediği için ona klon gönderdiğini düşünüyorum (Herkesin bakış açısı farklı haliyle.)

Sasuke efendi en son kartal çağırıyordu yine yılana dönmüş ama görünen çağırdığı manda değil başka bir yılan.

Narutonun çağırdığı da gamakichi değilmi ya kocaman olmuş vay arkadaş

Neyse haftaya daha güzel bir bölüm bizi bekliyor gibi...

edit: yazdıklarımı spoiler içine almayı unutmuşum

Yaşarken bile zar zor yendiği adama iplemediği için ona klon göndermiş iyi güldüm.Gerçeği gidince bariyeri kim tutacak peki.

Maksat Madara'ya laf sokmak olsun da

Aynen öyle

Sadece aksi görüşte olduğumu bildirdim o kadar.

Haticeye değil neticeye bakmak lazım sonuçta hashirama yendimi yendi şimdiki önümüzdeki maçlara bakalım siz boşverin bunları
  • Abi şurda hashiramayı ilahlaştıranlara fena gülüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath

quote:

Geçen bölüm efsane olunca bu pek sarmadı haliyle

Sakura yine ben en güçlüyüm modunda takıladursun daha naruto ile sasuke bişey yapmadı.Yapınca görüşürüz.

Madaranın aksine hashirama madarayı iplemediği için ona klon gönderdiğini düşünüyorum (Herkesin bakış açısı farklı haliyle.)

Sasuke efendi en son kartal çağırıyordu yine yılana dönmüş ama görünen çağırdığı manda değil başka bir yılan.

Narutonun çağırdığı da gamakichi değilmi ya kocaman olmuş vay arkadaş

Neyse haftaya daha güzel bir bölüm bizi bekliyor gibi...

edit: yazdıklarımı spoiler içine almayı unutmuşum

Yaşarken bile zar zor yendiği adama iplemediği için ona klon göndermiş iyi güldüm.Gerçeği gidince bariyeri kim tutacak peki.

Maksat Madara'ya laf sokmak olsun da

Aynen öyle

Sadece aksi görüşte olduğumu bildirdim o kadar.

Haticeye değil neticeye bakmak lazım sonuçta hashirama yendimi yendi şimdiki önümüzdeki maçlara bakalım siz boşverin bunları

Mangayı okuduğum için neticeye çok iyi bir şekilde bakabiliyorum.Madara nın bu kadar güclenmesinin sebebi hashirama dır.Madarayı yenerek ona büyük bir armağan vermiştir.İleride göreceğiz hepsini.
  • Arkadaşlar bir sorum var.

Mangada kaçıncı sayıda shippuuden'e geçiş yapılıyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anorin

Madara ile hashiramanyn arasyndaki aty?malara kyrylyyorum :D

Madara'nın şevki kırılmış çocuk suratı

/>
  • <!--ok--> açtığım konuda adamın biri ıtachi sasukeye mühür verdi ölürken bu mühür de sharingana yapılmıs obitonun sharinganına yaw böle saçmalıkmı olur ozaman maskeyi çıkartmadan olurdu
  • ya bölümler iyi hoş da adamlar resmen 20 dk yı doldumak için boş boş sahneler koyuyolar çok sıkıcı bi durum ben bölüm bitmesin diye dua ediyorum adamlar iki bölüm öncesinin flashback ini yapıyor ayıptır yav .
  • Yaklaşık 40 bölüm biriktirmişim ama mangayı güncel takip ediyorum anime de şu anda neler oluyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

Yaklaşık 40 bölüm biriktirmişim ama mangayı güncel takip ediyorum anime de şu anda neler oluyor acaba

4 hokage ve sasuke savaşa geldi , juubiyi durdurmaya çalışıyorlar şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

quote:

Orijinalden alıntı: D.

Yaklaşık 40 bölüm biriktirmişim ama mangayı güncel takip ediyorum anime de şu anda neler oluyor acaba

4 hokage ve sasuke savaşa geldi , juubiyi durdurmaya çalışıyorlar şu anda

Teşekkür ederim...
  • Beyler bisey sorucam ben naruto ya yeni başladım 35. Bolumdeyim şuan. Bi yerden sonra filler bolum falan varmış oralar izlemeye degermi? Bir de naruto su anda bittimi yoksa yeni bölümler sürekli çıkmaya devam mi ediyor? Yardim ederseniz sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

Beyler bisey sorucam ben naruto ya yeni başladım 35. Bolumdeyim şuan. Bi yerden sonra filler bolum falan varmış oralar izlemeye degermi? Bir de naruto su anda bittimi yoksa yeni bölümler sürekli çıkmaya devam mi ediyor? Yardim ederseniz sevinirim...

filler bölümler genel olarak çok kötü.İzlemene gerek yok.Her hafta perşembe günü çıkıyor yeni bölümler.Manga da çarşamba günleri çıkıyor.
  • la anladık your ego is my lego yok sakura tsunadan güçlü yok naruto kyubiyle ateşli gözüküyor mangada günceldeyim ama anime daha çocuksu gibi çözemedim bu işi
  • 374. Bölümde çok kısa ama güzel bir işbirliği oldu, artarak devam etmesini bekliyorum

• Bölüm iyi hoştu da.Şu kızların Sasuke'ye böyle bağlanmalarına uyuz oluyorum.Sasuke gitti kızı bıçakladı bu hala Sasuke Sasuke.Saçmalığa bak
  • Güzel bölümdü...Şimdi herkes 2 kişiye karşı birleşti...Obito da çok iş yok gibi, Kakashi alabilir gibiydi ama almadı..Sonraki bölüm ikisi kapışacak galiba...
    Madara sakat, güvendiği şeyler var demek ki yoksa herkese karşı tek başına ne yapabilecek ilginç olacak..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu son 2 bölüm beni pek sarmadı açıkçası. Önümüzdeki bölüm de sarmayacak gibi. Şuan benim ilgi odağım tamamıyla Sasukeye kaymış durumda. Savaş sahnesine de yeni çıktığı için şöyle yeni güçlerini, tavırlarını, davranışlarını falan merak ediyorum. Açıkçası öfkesini de tam anlamıyla yendiğini düşünmüyorum. Şöyle Madara ile bir karşı karşıya gelseler, konuşsalar. Sasuke köy yüzünden abisini kendi elleriyle öldürdüğünü hatırlasa, orada bir öfke patlaması yaşasa. Birilerine bağırsa çağırsa, içinde biriktirdiği tüm öfkeyi gün yüzüne çıkartsa. Neyse bu bölümlerde çok uzakta değildir herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

Şu son 2 bölüm beni pek sarmadı açıkçası. Önümüzdeki bölüm de sarmayacak gibi. Şuan benim ilgi odağım tamamıyla Sasukeye kaymış durumda. Savaş sahnesine de yeni çıktığı için şöyle yeni güçlerini, tavırlarını, davranışlarını falan merak ediyorum. Açıkçası öfkesini de tam anlamıyla yendiğini düşünmüyorum. Şöyle Madara ile bir karşı karşıya gelseler, konuşsalar. Sasuke köy yüzünden abisini kendi elleriyle öldürdüğünü hatırlasa, orada bir öfke patlaması yaşasa. Birilerine bağırsa çağırsa, içinde biriktirdiği tüm öfkeyi gün yüzüne çıkartsa. Neyse bu bölümlerde çok uzakta değildir herhalde.

Şuan tam spoilerliksin tek bir kelime yeter.
  • 
Sayfa: önceki 702703704705706
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.