Şimdi Ara

Naruto (641. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Bu bolum pek hoşuma gitmese de gelecek bölüm güzel olacağa benziyor. İsmi bile heyecanlandırıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Türkçesi daha çıkmadı galiba 340 . bölümün...Bu animeler konusunda sağlam bir site varsa tavsiye alabilirim, bir çok site var ama hangisi daha iyi bilmiyorum açıkçası.

Naruto 340 yaz koredizi diye sitede çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
    This very place is neutral ground!!!
    Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
    Whoever wins this war...becomes justice!

• Offf Madara'dan kurtuluyoruz derken adam ne yaptı öyle.Çok güçlü adam ya nasıl durduracaklar bilmiyorum.Acaba amacı ne olacak Madara'nın.Gerçek Madara'nın yani.Kyuubi'yi almak istediğini söylemişti.

Birde Orochimaru gerçekten geri dönerse süper olur.Bu animeden tekrar ortaya çıkmasını beklediğim tek karakter.Jiraiya'dan bile daha çok isterim geri dönmesini.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

quote:

Orijinalden alıntı: Darksilence09

Yeni bölüm çıkmış.340

Hava biraz kararsin oyle izleyelim gunduz sarmiyo

+1907

DH Heroes of the Storm Oyuncuları Kulübü

Battle.net Tag: Chrollo#2858
    Steam / Epic: Gon Freecsss / Origin: dbChrollo / Riot: db Ryuzaki
    Pokemon Go: 1468 8692 5394 / Discord: Chrollo#7498

Seven Years Before
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darui

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Türkçesi daha çıkmadı galiba 340 . bölümün...Bu animeler konusunda sağlam bir site varsa tavsiye alabilirim, bir çok site var ama hangisi daha iyi bilmiyorum açıkçası.

Naruto 340 yaz koredizi diye sitede çıkıyor

Saol hocam aynen orada önce çıktı galiba Türkçe olan...

İyi bölümdü öyle pek aksiyon olmasa da idare güzeldi yalnız ben bu hafta hafta takip etme olayını pek sevmedim yeni bölümlere herhalde
    daha 1 ay önce geldim önceden bir açınca 4-5 bölüm gidiyordum ama şimdi başladığı gibi bitiyor bölümler sanki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 340

Güzel bölümdü arkadaş ! Orochimarunun geri döneceğini duymak yetti zaten gelsin defalarca tsunadeee desin Şu madaranın tamamen hayata dönme olayını pek anlayamadım biri aydınlatırsa sevinirim , maskeli adamın artık daha tekliklei şeyler yapacağa benziyor gibi artık anime karanlık dünyaya adım atmaya başladı sanki paindeki gibi farklı müzikler girmeye başladı artık , madarayıda kanlı canlı görmekte hoş oldu , animeyi hep gece izliyorum ayrı bi havası oluıyo denemeyenlere kesinlikle öneririm özellikle madara ve müziğin girdiği sahneler tüyleriniz cidden ürperiyor

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

340

Güzel bölümdü arkadaş ! Orochimarunun geri döneceğini duymak yetti zaten gelsin defalarca tsunadeee desin Şu madaranın tamamen hayata dönme olayını pek anlayamadım biri aydınlatırsa sevinirim , maskeli adamın artık daha tekliklei şeyler yapacağa benziyor gibi artık anime karanlık dünyaya adım atmaya başladı sanki paindeki gibi farklı müzikler girmeye başladı artık , madarayıda kanlı canlı görmekte hoş oldu , animeyi hep gece izliyorum ayrı bi havası oluıyo denemeyenlere kesinlikle öneririm özellikle madara ve müziğin girdiği sahneler tüyleriniz cidden ürperiyor

Edo Tensei işaretlerini bilen bir kişinin sözleşmeyi tek taraflı fesh edebileceğini söylüyordu orada.İşaretleri bildiği için Edo Tensei'yi "Kai" diyerek bozdu.Aynen Sharingan'lı kişinin Genjutsusuna yakalanan birinin jutsuyu bozması gibi birşey yani.Bu sayede oldu.Ben öyle anladım.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

340

Edo Tensei işaretlerini bilen bir kişinin sözleşmeyi tek taraflı fesh edebileceğini söylüyordu orada.İşaretleri bildiği için Edo Tensei'yi "Kai" diyerek bozdu.Aynen Sharingan'lı kişinin Genjutsusuna yakalanan birinin jutsuyu bozması gibi birşey yani.Bu sayede oldu.Ben öyle anladım.

Sağolasın hocam anladım

Bu Naruto'nun arkadaşları Sassuke ve Sakura olmamalı arkadaş.Sassuke zaten intikam ateşiyle bürünmüş.Gözü intikamdan başka birşey görmüyor.Sakura zaten tam dayaklık.Sakura sahnesi geliyor.Hemen ay Sassüke'nin mührü,Sassuke'ye çiçek götüreyim,Sassuke iyi mi ,Sassuke nerede.Ağzından Sassuke lafı çıktığı an ileri alasım geliyor.İyice bıkmaya başladım..Naruto'da garibim bunlar için herşeyi yapıyor ama hakettiği değeri pek vermiyorlar ki Naruto'ya.

111.bölümde Sassuke'yi aramak için Shikamaru takım topladı ve takımı görünce aha dedim Naruto'nun arkadaşları kesinlikle bunlar olmalı.Çok güzel bir tayfa olmuşlardı o 5'i.Zaten Naruto'ya bir kafa dengi adam lazım.Choji tam Narutoluk.Shikamaru acayip karizmatik.Tam bir lider havası var adamda.Bu bölümler cidden güzel ilerliyor.Hele bunlar görev için birleşince daha da bir sevdim kendilerini.

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

333'ten bu yana iş güç derken izleme fırsatı bulamadım. Napmış Madara biri özet geçsin

Senin fişini çektiler kardeş son bölümde

Hayırlısı be gülüm

Hay dilimi eşek arısı soksun. Ağzıma tükürseniz yeridir (340)

Bu arada mangadan yediğim son ispiyon da önümüzdeki bölümün fragmanında gözüktü. Nihayet rahat rahat izleyebileceğim seriyi

quote:

quote:

quote:

333'ten bu yana iş güç derken izleme fırsatı bulamadım. Napmış Madara biri özet geçsin

Senin fişini çektiler kardeş son bölümde

Hayırlısı be gülüm

Hay dilimi eşek arısı soksun. Ağzıma tükürseniz yeridir (340)

Bu arada mangadan yediğim son ispiyon da önümüzdeki bölümün fragmanında gözüktü. Nihayet rahat rahat izleyebileceğim seriyi

Sana rahat izlemek yok
    Yolladım son manga spoilerıni

Şaka tabi ki kardeşim gözün aydın

Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
    This very place is neutral ground!!!
    Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
    Whoever wins this war...becomes justice!
  • Çok sağlam bölümdü. Keşke şu fes etme olayını İtachi de bilseydi dedim içimden. Şimdi en çok merak ettiğim şey Sasuke'nin ne yapacağı oldu. Abisinin son anlarından sonra mutlaka düşünceleri değişime uğrayacaktır diye düşünüyorum.

Belki de biliyordur ama bu dünyada işinin kalmadığını düşünerek kullanmamıştır?

O da bir ihtimal ama en başında işaretleri biliyor olsaydı İzanami yapmak için bu kadar riske girmezdi. Tsukuyomi ile işini çok daha önce bitirirdi. Hem İtachi karakter olarak kaçan bir tip değil. Yaptığı o kadar fedakarlığa rağmen yine de başarısızlığını kabul eden biri. Eğer bilseydi, göçüp gitmek yerine hatalarını düzeltmek ve babasına verdiği sözü tutmak için kardeşinin yanında kalırdı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz. Zeus -- 29 Kasım 2013; 20:22:18 >
  • Şunu da söylemek istiyorum bana göre Naruto dram konusunda en iyi animedir. One piece ile kafa kafaya çarpışır ama naruto benim açımdan çok daha iyi. gaara, naruto, rock-lee, itachi, pain ve gelecek bölümlerde karşımıza çıkacak olan flashback'ler kadar beni duygulandıran ağlatan başka anime çıkmadı.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Abi bu Madara ne ayak ya?Bari birisi de çıkıp Hashirama'yı geri getirse falan,içimiz rahat izlesek.Anime böyle giderse,bizimkilerin alayı felç olacak.Üzülmemek için yol yakınken dönüp Madara'nın tarafına mı geçsek kararsız kaldım lan ben şimdi.

Ayrıca yamulmuyorsam,Naruto diğer Bijuu'larla yumruk tokuşturduğunda onların çakrasından aldı.Böyle olduysa,bu şemi de yenilmezler sınıfına girer.Yanlış mıyım?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.