Şimdi Ara

Naruto (286. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: helloween

sasukenin .. . . . . . . . . ... . . okadar gıcık oluyorum

Al benden de o kadar. Yeminle daha ilk bölümden beri sevmiyorum. Naruto ilk kez Orochimaru ile kapışırken ve Lanetli mühür kullanarak Sakura'yı kurtarırken sever gibi oldum. Sonra hatamın farkına vardım. Şımarık bir karakter. Gözlerini al elinden uçamayan kuş gibi olur.
  • ben naruto 136. bölümdeyim.forumda bir kaç yerde gördüm 135 den sonra isterseniz naruto-shippuuden izleyin diyodu.şimdi 136 yı izledim.naruto sakura ve erosennin (kurbağ keşiş-efsanevi 3 sanninden biri olan keşiş) ie saskeyi getirmeye çalışıyorlar.137 nin baişlangıcında da bu şekilde devam etti.eğer saskeyi geri getiremeyeceklerse bir anlamı yok izlemenin diye düşünüyorum bende.shippuudenin ilk bölümünden azıcık izledim çok heyecanlandırdı beni :) naruto ya nisama diyen veled kocaman eşşek kadar olmuş :) atlayıp ta sonradan pişman da olmak istemiyorum. şimdi ne yapayım atlayayım mı yoksa devam mı edeyim... acil cevap bekliyorum.137 izliyorum bakalım birazcık.(bu arada tamamını indirmedim sonrasını da tarayamıyorum.elimde tamamı olsaydı bakar tarardım ilerisini)

Orijinalden alıntı: KappadoKS

ben naruto 136. bölümdeyim.forumda bir kaç yerde gördüm 135 den sonra isterseniz naruto-shippuuden izleyin diyodu.şimdi 136 yı izledim.naruto sakura ve erosennin (kurbağ keşiş-efsanevi 3 sanninden biri olan keşiş) ie saskeyi getirmeye çalışıyorlar.137 nin baişlangıcında da bu şekilde devam etti.eğer saskeyi geri getiremeyeceklerse bir anlamı yok izlemenin diye düşünüyorum bende.shippuudenin ilk bölümünden azıcık izledim çok heyecanlandırdı beni :) naruto ya nisama diyen veled kocaman eşşek kadar olmuş :) atlayıp ta sonradan pişman da olmak istemiyorum. şimdi ne yapayım atlayayım mı yoksa devam mı edeyim... acil cevap bekliyorum.137 izliyorum bakalım birazcık.(bu arada tamamını indirmedim sonrasını da tarayamıyorum.elimde tamamı olsaydı bakar tarardım ilerisini)

Atla hocam hiç zaman kaybetmene gerek yok.

Orijinalden alıntı: vigNerd

quote:

Orijinalden alıntı: KappadoKS

ben naruto 136. bölümdeyim.forumda bir kaç yerde gördüm 135 den sonra isterseniz naruto-shippuuden izleyin diyodu.şimdi 136 yı izledim.naruto sakura ve erosennin (kurbağ keşiş-efsanevi 3 sanninden biri olan keşiş) ie saskeyi getirmeye çalışıyorlar.137 nin baişlangıcında da bu şekilde devam etti.eğer saskeyi geri getiremeyeceklerse bir anlamı yok izlemenin diye düşünüyorum bende.shippuudenin ilk bölümünden azıcık izledim çok heyecanlandırdı beni :) naruto ya nisama diyen veled kocaman eşşek kadar olmuş :) atlayıp ta sonradan pişman da olmak istemiyorum. şimdi ne yapayım atlayayım mı yoksa devam mı edeyim... acil cevap bekliyorum.137 izliyorum bakalım birazcık.(bu arada tamamını indirmedim sonrasını da tarayamıyorum.elimde tamamı olsaydı bakar tarardım ilerisini)

Atla hocam hiç zaman kaybetmene gerek yok.

anladım hocam saskeyi kurtaramıyorlar yani.başka bir sorum daha var aslında :)) bunlar koşarken nie ağaçtan ağaca atlıyorlar sürekli :D
  • birde naruto da anlamadığım bir nokta var.bunların acelesi olduğunda nie ağaçtan ağaca atlıyorlar sürekli :D birde bu ağaçlar tam zamanında karşılarına çıkıyor.hadi dal olmasaydı atlarken :d hadi çürümüş dala denk gelselerdi :D

+1
    Başkasının gücüne sığınan bebenin teki.

Orijinalden alıntı: M.K.T

quote:

+1

adamın özelliği o zaten kopyalamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ||Paradise||

quote:

Orijinalden alıntı: M.K.T

quote:

+1

adamın özelliği o zaten kopyalamak

Ondan bahsetmiyorum.

1-Orochimaru'nun gücüne sığınıyor , arkadaşlarını falan umursamadan.
    2-Abisinin ölmeden önce verdiği Amaterasu'su haricinde doğru düzgün bir şeyi yok.
    3-Sonralar da Madara'nın sayesinde yaşıyor.Onun gücüne sığınıyor.
    4-Sonra kör ediyor kendini.Abisinin gözlerini alıp onun gücüne sığnıyor.

Ohoo.Bakalım daha nereye kadar gidecek bu ?
  • Eternal Mangekyou Sharingan'a sahip oldu abimiz. Artık gözleri bir daha kör olmayacak, yaptığı göz jutsuları daha az çakra harcayacak, amaterasu yapınca gözleri kanamayacak vs.
  • dünya acıyı tadacak acıyı hisset :) sayısız anıme ızledım ızlemeyede devam edıyorum narutoyu tahtından ındırecek 1 anıme ıle karsılasmadım( fullmetal-code geass- elfen lied- clanned-death note- samurai x- basılıcs vs vs )

Orijinalden alıntı: Pain

dünya acıyı tadacak acıyı hisset :) sayısız anıme ızledım ızlemeyede devam edıyorum narutoyu tahtından ındırecek 1 anıme ıle karsılasmadım( fullmetal-code geass- elfen lied- clanned-death note- samurai x- basılıcs vs vs )

iddalı olmuş ama sonuçta zevk meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKM -- 21 Eylül 2011; 16:15:45 >

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • fillerından gına geldı yaa... rasengan fıller rasengan fıller sureklı aynı şeyler kafayı yıcem

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

filler devammı ?

Evet haftayada filler sanırım.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: Li' DeeD

quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

filler devammı ?

Evet haftayada filler sanırım.

Yok artık ya, son 1 senede adam gibi bir tek sasuke danzo savaşını seyrettik. O kadar ki en son Narutoda ne olduğunu hatırlamıyorum.

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

Hazal kaya Orochimaru'yu andırıyor

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

Hazal kaya Orochimaru'yu andırıyor

Harika Orochimaru cosplay olur bu kadından
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.