Şimdi Ara

Naruto (481. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
548.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu mangacılar da bizi fena ezmeye başladı ha

Bigisayardan okuyunca gözlerim yoruluyor arkadaş, kağıda baskılı halde yollayın bana okuyayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Bu mangacılar da bizi fena ezmeye başladı ha

Bigisayardan okuyunca gözlerim yoruluyor arkadaş, kağıda baskılı halde yollayın bana okuyayım

Sizi ezmek denmez bence ona.

17-18 sayfa dayanırsın ne olcak
  • Önümüzdeki bölümde sanırım Naruto yok, Bölüm sonunda (275) Trailerde Naruto gözükmedi.
  • Haftayaki bölüm çok alakasız bir şey ne yazıkki yine de Naruto'yu tüm artistiğiyle bir iki kere gösterirler. Ama sonraki bölüm çok bomba. Azıcık eskiye dönüşlü de olsa fazlasıyla tatmin olacaksınız Sabredin az daha sonraki bütün bölümler güzel olacak
  • Manga okuduğum için animeyi sadece renkler ve hareketleri görmek için izliyorum olayları zaten biliyorum ve biraz sıkıcı oluyor.Bence manga okumayanlar hiç mangaya başlamasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

narutonun 1-220 yi nerden bulabilirim torrent olarak silmiştim tekrar indircem nyaa dan indiriyodum %81 de kaldı devam etmiyor 2gündür boşa indirdim bu arada shippuden 275 tr altyazı çıktı mı?

edit:çıkmış tamam

Bakabt.me

Link'i spoiler'ın içine yazdım isteyen bakar.

Not : Reklam olarak algılanmasın yoksa
  • http://www.youtube.com/watch?v=uifRFqu1hec
    Hinata'nın bu sahnesi hep hoşuma gitmiştir paylaşıyim dedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punpun -- 21 Ağustos 2012; 0:28:17 >
  • Spoiler yemeyi seven tek insan benim heralde :D
  • bakabt deki shipuudenin altyazısı kapanmıyo mu yoksa ben mi bulamadım acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filler lar ne zaman dan itibaren girecek umarım minato görünmeden başlamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canhie

Filler lar ne zaman dan itibaren girecek umarım minato görünmeden başlamaz.

dur ne filler ı ağzını hayrı aç. bu arada minato görünmeden derken ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 21 Ağustos 2012; 11:59:16 >
  • Sabredin arkadaşlar, öyle bölümler geliyo ki hani artık yeter lan bir soluklanalım diyeceksiniz öyle böyle aksiyon yok yani Özellikle fena gaza geleceğiniz, tüylerinizin sihirli fasulye gibi havalanacağı bölümler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Sabredin arkadaşlar, öyle bölümler geliyo ki hani artık yeter lan bir soluklanalım diyeceksiniz öyle böyle aksiyon yok yani Özellikle fena gaza geleceğiniz, tüylerinizin sihirli fasulye gibi havalanacağı bölümler var.

oyyşşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

Sabredin arkadaşlar, öyle bölümler geliyo ki hani artık yeter lan bir soluklanalım diyeceksiniz öyle böyle aksiyon yok yani Özellikle fena gaza geleceğiniz, tüylerinizin sihirli fasulye gibi havalanacağı bölümler var.

oyyşşş

Hep bunu yapmak istemiştim, yaptım oldu
  • quote:

quote:

quote:

oyyşşş

Hep bunu yapmak istemiştim, yaptım oldu

Baltalı ilah mode on.

Yav tamam animeyi çok çok çok ....... çok güzel bölümler bekliyor ama filler olayı var.Tam naruto
    Sazan.avi
    orada filelr girer.

Baltalı ilah mode off.
  • quote:

O bölümler geldiğinde, yanlış hesaplamadıysam filler girecek.
  • @Psiqomaniack

Son filler ne kadar sürdüyse en az o kadar verirler.
  • Şimdi yeni filmin görsellerine falan bakıyorumda hinataya nolmuş la öyle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

@Psiqomaniack

4 hafta o zaman.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

@Psiqomaniack

4 hafta o zaman.

Özel bölüm olmayacak bu. Manga ile arasını açmak için 15-20 bölüm yani 15-20 haftalık bir ara vermeleri gerekecek. Şu anki açılıştan sonra yine filler açılışı yapacaklardır benim tahminim. Yani şundan

Her bölüm 2 manga sayısı işlese 30 bölüm sonra mangada güncele gelecektir. Tabi mangayı Bleach gibi hemen sırtından takip etmemek için tahminimce 10-15 bölüm içinde filler girer. Ve eğer ben seriyi yayınlayan kanal olsam. yaklaşık 10-15 bölüm içinde fillere sokardım. Çünkü öyle bir sahne varki. Bu sahneyi gösteripte sokabilirler, göstermedende sokabilirler. Her halukarda tüm izleyicileri merak ve şaşkınlık içinde bırakacak bir bölüm olacak. Filler için bundan daha iyisi olamaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 21 Ağustos 2012; 21:11:45 >
  • 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.