Şimdi Ara

Naruto (482. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
548.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niye her şey hep tersine dönük şekilde yayınlıyorlar?Yeni film için mi paralel evren falan?Sakura filler ında da yaptılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

@Psiqomaniack

Son filler ne kadar sürdüyse en az o kadar verirler.

4 hafta o zaman.

Özel bölüm olmayacak bu. Manga ile arasını açmak için 15-20 bölüm yani 15-20 haftalık bir ara vermeleri gerekecek. Şu anki açılıştan sonra yine filler açılışı yapacaklardır benim tahminim. Yani şundan

Her bölüm 2 manga sayısı işlese 30 bölüm sonra mangada güncele gelecektir. Tabi mangayı Bleach gibi hemen sırtından takip etmemek için tahminimce 10-15 bölüm içinde filler girer. Ve eğer ben seriyi yayınlayan kanal olsam. yaklaşık 10-15 bölüm içinde fillere sokardım. Çünkü öyle bir sahne varki. Bu sahneyi gösteripte sokabilirler, göstermedende sokabilirler. Her halukarda tüm izleyicileri merak ve şaşkınlık içinde bırakacak bir bölüm olacak. Filler için bundan daha iyisi olamaz bence.

opening ters yapmışlar. neden ters yaparlar ?
  • Arkadaşlar yeni bir naruto izleyicisiyim.Şu an 2.sezon 56.blümdeyim.Bir sorum olacak sanırım 55. bölümdeydi Jiraiya naruto'ya .çakra kanallarını aç diyo.Sonra iki mühür çıkıyor bu mühürler nedir ne işe yarar?2. sorum ise o mühürlerde birini kaldırıyo neden anlatabilirmisiniz?
  • opening, amv, bölümlerden sahnelerin vs. Ters olma nedeni telif hakkı muhabbeti diye biliyorum. Çünkü genelde siliniyorlar o videolar youtube dan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetPNC

Arkadaşlar yeni bir naruto izleyicisiyim.Şu an 2.sezon 56.blümdeyim.Bir sorum olacak sanırım 55. bölümdeydi Jiraiya naruto'ya .çakra kanallarını aç diyo.Sonra iki mühür çıkıyor bu mühürler nedir ne işe yarar?2. sorum ise o mühürlerde birini kaldırıyo neden anlatabilirmisiniz?

Orochimaru'nun mührünü kaldırıyor (chunnin eleme sınavı mıydı neydı o ormanda orochimaru ona mühür vuruyordu 5 element mührü) bu yüzden Naruto, çakra kanallarına (Kyuubi çakrası) ulaşamıyordu. Bu yüzden. Yamuluyorsam özür
  • Şu suyun üstünde yürüyemediği zamanlardan bahsetmiyor muyuz? Ben de orada kendi çakrası Kyuubi'nin çakrasına karıştığı için kendi çakrasını tam verimle kullanamıyor diye biliyordum. Jiraiya Kyuubi'nin çakrasını Naruto'dan ayırdı, o şekilde Naruto suyun üstünde sağlam durabildi diye hatırlıyorum. Ayrıca Orochimaru Naruto'ya mühür yapmadı diye hatırlıyorum. -Yamuluyorsam özür -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 22 Ağustos 2012; 22:17:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Şu suyun üstünde yürüyemediği zamanlardan bahsetmiyor muyuz? Ben de orada kendi çakrası Kyuubi'nin çakrasına karıştığı için kendi çakrasını tam verimle kullanamıyor diye biliyordum. Jiraiya Kyuubi'nin çakrasını Naruto'dan ayırdı, o şekilde Naruto suyun üstünde sağlam durabildi diye hatırlıyorum. Ayrıca Orochimaru Naruto'ya mühür yapmadı diye hatırlıyorum. -Yamuluyorsam özür -

Evet evet hocam hatta Naruto konsantre olurken karnında kyuubie mührü ile başka bi mühür daha da çıkıyordu sanki virgüle benzer, Jiraiy da o ara Orocihmaru'nun mührü demek bu yüzden olmuyor falan gibisinden bişey diyordu tam hatırlayamıyorum

Yamuluyorsam özür -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varre -- 22 Ağustos 2012; 22:25:42 >
  • quote:

Şu suyun üstünde yürüyemediği zamanlardan bahsetmiyor muyuz? Ben de orada kendi çakrası Kyuubi'nin çakrasına karıştığı için kendi çakrasını tam verimle kullanamıyor diye biliyordum. Jiraiya Kyuubi'nin çakrasını Naruto'dan ayırdı, o şekilde Naruto suyun üstünde sağlam durabildi diye hatırlıyorum. Ayrıca Orochimaru Naruto'ya mühür yapmadı diye hatırlıyorum. -Yamuluyorsam özür -

Yanlış hatırlamıyorsam chuunin sınavları sırasında Kyuubi'nin etkisinin ilk belirdiği zamanlar kuyruk falan yok sadece tırnakları falan uzuyordu. O sırada Orochimaru narutonun karnına 5 parmağıyla değişik bi mühür yapmışlardı sonra kaldırdılar sanırım.
  • Bu konu arap saçına döndü. Elinde arşivi olan birisi varsa o bölüme bir bakıp bizi aydınlatsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 22 Ağustos 2012; 22:58:50 >
  • quote:

Bu konu arap saçına döndü. Elinde arşivi olan birisi varsa o bölüme bir bakıp bizi aydınlatsın

http://player.vimple.ru/iframe/b15e6f9fd7074376a668ac0f46ecf01f 18:15 de

http://player.vimple.ru/iframe/e0cdfc04b07942f29d4ddd2ded4a2c66 burda da unfuin 15:00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 22 Ağustos 2012; 23:41:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

quote:

Bu konu arap saçına döndü. Elinde arşivi olan birisi varsa o bölüme bir bakıp bizi aydınlatsın

http://player.vimple.ru/iframe/b15e6f9fd7074376a668ac0f46ecf01f 18:15 de

http://player.vimple.ru/iframe/e0cdfc04b07942f29d4ddd2ded4a2c66 burda da unfuin 15:00

Sağolasın.

Bu Orochimaru da milletin orasına burasına mühür yapmayı ne çok seviyormuş arkadaş. Ayıp denen bir şey var

• Gerçekten tahta mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 23 Ağustos 2012; 0:16:27 >

• en sonunda esas kahraman sahalara dönüyor şimdi tozu dumana katar geride kimseyi bırakmaz diye düşünüyorum.Ama bence en sonunda naruto rinnegan açıp herkesi geri getirecek gibi duruyor aslında rinnegan açıp annesini babasını getirebilse acayip duygusal ve güzel olur bence kısa zamanda olsa aile hayatı yaşasalar naruto mutlu olsa daha annesinin babasının mezarını ziyaret edemedi garibim güzel bir ödül olurdu.
  • NARUTO coh iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

Gerçekten tahta mı acaba ?

İngilizce'den çevirip "Go" lafına cümle kuran çevirmen gördüğümden beri altyazılara mantık kurmuyorum iyi çevirmenler var ama "lanet olsun" lafını japoncadan tercüme edip a.... ..yim diye çeviren yıldızlı çevirmenlerde ülkemizde mevcut nereleri ile çeviriyorlarsa artık

Sonuçta para ile yapmıyorlar gönüllü bir iş saygı duyuyorum ama bilmediğin işi yapıpda orayı burayı g.tünden uydurmanın alemi yok
  • evet sonunda güzel bölümler gelmeye başladı
    276 baya güzeldi
  • Serıde bı hızlılık sezdım bole bı cabuk cabuk gecıyor ya cok epık bolumler var bunlar cerez bole yada fıllerlar gelecek sonra yavaslıcak seri

bu arada tobı cok aman aman bı adam deyıl heralde dırek gedo mazo ıle gırdı savasa ya en kucuk gucu bu yada en buyuk gucu bu bakıcaz artık ama nagatonun gedo mazosu daha ıyıdı
  • Fiiler bitmiş sonunda , şuanki openingten önceki opening aşırı kötüydü.Mangayı okuduğum için şaşırtıcı bir şey olmadı bu bölümlerde ama izliyorum.Yeni opening müziğinide beğendim
  • uzun zamandır beklediğim bölüm haftaya
    @Saitou Hajime
    evet hocam mangayla arası bayağı acıldı animenin son zamanlarda hızlı geciliyor.

@ewee1212
    hocam narutonun bütün openingleri güzel yahu,
    ben de son opening e alısamamıstım bu ne diyordum
    zaman meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Serıde bı hızlılık sezdım bole bı cabuk cabuk gecıyor ya cok epık bolumler var bunlar cerez bole yada fıllerlar gelecek sonra yavaslıcak seri

bu arada tobı cok aman aman bı adam deyıl heralde dırek gedo mazo ıle gırdı savasa ya en kucuk gucu bu yada en buyuk gucu bu bakıcaz artık ama nagatonun gedo mazosu daha ıyıdı

Bu bölümler daha bir şey değil ama anime 2 ay falan heyecanlı olmaz.Filler girmeyeceğini varsaydım.
  • 
Sayfa: önceki 480481482483484
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.