Şimdi Ara

Naruto (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.294
Cevap
30
Favori
548.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pokemon123456789

Shippuden 3. bölüme kadar izledim ve Deidara'nın nasıl bir piskopat olduğunu gördüm,elinden ağız çıkarmalar falanİlk bölümün başında Sasuke geliyordu sonra bir anda başka bir ana,Naruto'nun köye gelme sahnesine geçtiler.Orada kafam bayağı karıştı orayı bana izah edebilir misiniz?Bir de başka bi herif koşuyodu peşinden sonra öğrendim ismi Yamato'muymuş neymiş,o tünelden çıktıklarında derisi Orochimaru'ya benzeyen bi adam çıkıyor,ardından Sasuke Naruto'nun yanına gelip seni öldüreceğim diyordu ve hemen ardından olaylar Konoha'ya dönüyordu.Orada çok kafam karıştı.

Orada izleyiciyi heyecanlandırmak için flashforward koymuşlar. Aslında o olay 51-52. bölümlerde oluyor.
  • Arkdaşlar ben naruto ile ilgili bir ninja oyunu buldum ve içene biraz da rehebr kattım buyrun oyunhttp://forum.donanimhaber.com/m_27689386/mpage_1/key_//tm.htm#27695121
  • quote:

Orjinalden alıntı: :blaCk:

Naruto da 220 bölümü görünce, Shippuuden çok az geldi . Bunun yeni bölümleri ne kadar sürede bir veriliyor? Ayrıca tüm dünyayla eşit zamanda mı izliyoruz, yoksa bunlar çoktan yapılmışta bize mi yeni geliyor?

Biraz bilgi toplayalım.

japon'da perşembe akşamı çıkıyo bizde cuma izliyoruz...

Shippuden de 55-73 arası fil galiba... o bölümleri de atlayabilirsin
  • "Yha 82 bölüm ü izliyorum"
    Demişsiniz, "yha" yeni bir serimi acaba???
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahtemas

"Yha 82 bölüm ü izliyorum"
    Demişsiniz, "yha" yeni bir serimi acaba???

• Arkadaşlar, Naruto Shippuuden'in filmini ne zaman izleyeyim? 67. bölüme geldim, bir konu üzerinde çok duruyorlar, cidden yavaş ilerliyor. Shippuuden baya uzun olacak herhalde. 83'e kadar kaç konu işliyorlar, yani görev yapıyorlar? Eğer hepsi yavaşsa 2 den fazla değildir herhalde ??
  • Arkadaşlar Naruto Shippuuden: Kizuna'yı nereden izleyebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 13 Kasım 2008; 17:34:02 >
  • arkadaşlar bu aralar aklıma takıldı.
    narutonun ailesi hakkında hiç bi bilgi verilmiyor.
    babası yondaime dir heralde çünkü dizide başka sarışın erkek hiç yok(hatırlamıyom)
    mangada falan bu konu ile alakalı bişey varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: uchihaitachi

arkadaşlar bu aralar aklıma takıldı.
    babası yondaime dir heralde çünkü dizide başka sarışın erkek hiç yok(hatırlamıyom)

Evet babası o. Namikaze Minato yani.
    Annesi Uzumaki Kushina.Onun hakkında pek bilgi verilmiyor. Nasıl öldüğünü bilmiyorum ama sanırım sonu Gaara'nın annesi gibi olmuştur.
  • bu kakuzuyu, element konusunu iyice anlatmak için konulmuş ara karekterlerden biri olmuş. Ne bileyim bu karizmayayı daha iyi yerlerde kullanabilirlermiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 14 Kasım 2008; 13:47:52 >
  • Vaay demek Naruto'nun babası o. Zaten başından beri bende düşünüyordum, Naruto'ya da çok benziyor.
  • O zaman tsunadede halası oluyo.Naruto şimdi halasıyla nine die dalgamı geçio
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

quote:

Orjinalden alıntı: uchihaitachi

arkadaşlar bu aralar aklıma takıldı.

Evet babası o. Namikaze Minato yani.
    Annesi Uzumaki Kushina.Onun hakkında pek bilgi verilmiyor. Nasıl öldüğünü bilmiyorum ama sanırım sonu Gaara'nın annesi gibi olmuştur.

sağolasın.
    baya merak ediyorum bu narutonun sonunu ama en az 3-5 sene daha sürecek.
    ooooooooof ooof
    bi daha on going serilere başlamayayım bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chaqi

O zaman tsunadede halası oluyo.Naruto şimdi halasıyla nine die dalgamı geçio

Yoo alakası yok. 1. Hokage'nin oğlu değilki.
  • beyler shippuuden 60. bölümdeyim..filler mıdır nedir buralar izlerimde şimdi kasarak bi gazla devam ediodu fillersa direk atlıyayım dicem bi yol gösterin
  • quote:

Orjinalden alıntı: faust13

beyler shippuuden 60. bölümdeyim..filler mıdır nedir buralar izlerimde şimdi kasarak bi gazla devam ediodu fillersa direk atlıyayım dicem bi yol gösterin

55-73 arası filler atlayabilirsin
  • quote:

quote:

Ama tsunade 4.üncüyü kardeşi gibi seviodu bende kardeşlerdir dedim.Ama haklısın kardeşi olsa 4.üncünün oğlu olduğunu bilir narutonun
  • quote:

quote:

quote:

Ama tsunade 4.üncüyü kardeşi gibi seviodu bende kardeşlerdir dedim.Ama haklısın kardeşi olsa 4.üncünün oğlu olduğunu bilir narutonun

Zaten birçok kişi biliyor Naruto'nun 4. hokagenin oğlu olduğunu. Jiraiya'nın öğrencisiydi zaten biliyorsundur 4. hokage. Onun bilmemesi imkansız. Spoiler:Hatta Narutoya ismini o veriyor.
    Yani Narutodan saklanan tek şey kyuubi'nin içine mühürlenmesi değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 15 Kasım 2008; 11:25:35 >
  • Naruto bilmiyor dimi bu durumu? Bakalım ne zaman öğrenecek, tepkisi ne olacak? O bölümü çok merak ettim şimdi
  • Bunu az önce internette gördüm.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.