Şimdi Ara

The Ninja Rpg (new)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde anime izlerken gözüme takıldı bi girim dedim gerçekten beyendim.Oyun ingilizce olmasına karşılık pek zorluk çekmiyorsunuz.Ben size oyunun amacını söylim,oyunda bir ninjayız ama daha yetenekleri kısıtlı ve akademide derslere girerek yeteneklerimizi geliştiriyoruz savaşlara girioruz rütbemizi artırıyoruz.Kısacesı böyle oyunun adresi http://theninja-rpg.com Üye olurken yahoo veya kendinize özel uazntısı olan e-mail adresleri kullanmayı(gmail fln kullanın).

Oyuna başlamak isteyenlere küçük bir rehber

öncelikle üye oluyoruz.Daha sonra yaşayacağımız köyü seçiyoruz.Şimdide menüleri ve yetenkleri anlatayım Eminim naruto izleyenler hiç zorluk çekmiyicek.

şimdi size ana siklelri göstereyim

ninjutsu:skill kullanan saldırı biçimi gereken güç chakra

taijustu:yakın dövüştür gereken güç stamia

genjutsu:göz teknikleri savaş alanından kaçmak için kullanılır gereken güç tam olarak bilmiyorum ama ikisindende eşit alıyor.

wepon teknik:silah kullanımı güç istemiyor.

arkadaşlar bunlar ana olarak kulalandığımız teknikler.

Standart menü: sağ üst tarafta bulunur .
    -------------------------------------------------------------------------------------

burda yeteneklerimi,chakramızı,stamiamızı fln görüyoruz

Chakra:bizim jutsu(skill) kullanmamız için gereken güç genelde ninjutsu eğitimi alanlarda fazla olur.

stamia:taijustu ile dövüşürken gereken güç.Genelde taijustu kasanlarda fazla olur.

charakter statüs:burda paramızı seviyemizi hangi köyde oludğumuzu görüyoruz.

Character Activity:burda yaptığımız görevleri,savaşları,hırsızlıkları,yardımlarımızı görüyoruz.

Offense / Defense::burda geliştirdiğimiz teknikleri görüyoruz.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    inbox:gelen kutusu mesajlarımızı göstermemizi sağlar.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Preferences:genel ayarlar avatarımızı,nindo(karakter açıklamasını),şifre işlemleri gibi şeyleri yapmak için kullanılır.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Game Help:oyun hankında çok ufak bilgiler verir.
    travel:seyahat etmeyi sağlar.
    aliance:hnagi ülekelerin birbirleri ile savaş veya barış halinde olduğunu gösterir.
    Equipment:aldığımız silah eşyaları burda aktive ederiz.
    my jutsu:öğrendiğimiz jutsuları(skilleri) burda bi sıraya koyarız saten savaşta 4 tane kullanabiliyoruz.
    members:oyunda olan kişileri görüyoruz.
    trade:birileri ile alış veriş i sağlıyor.

Normal menü
    :standart menünü altında bulunur.

academy:oyunda en çok giriceğiniz yer burda justularımızı kasıyoruz(geliştiriyoruz).
    battle arena:güçlerimizi denememizi sağlıyo.
    black market:özel itemler almamızı sağlayan market ancak burda gerçek para ile aldığımız puanlarla alış veriş yapabiliyoruz.
    Erands:Para kazanmanın ilk yolu bura yaptığımız işlerde para gelio bunlar iyi işler halka yarıdm etmek gibi.
    home:burda ev aldıktan sonra uyuyabiliyoruz eğer evde dinlenirseniz yenilenme puanı evin conforuna göre artıyo.
    item shop:burda oyun para sı ile alış veriş yapıyoruz.
    lottery:piyango gibi birşey.
    occupation:bunu hala çözemedim.
    ramen shop:burda yemek yiyip canımızı daha hızlı yükseltiyoruz.
    smal crimes:burda suç işliyoruz eğer erands tan çok bunu yaparsanız chunin seviyesine geldiğinizde kaçak bir ninja oluyorsunuz.Para kazanmanın ikinci yolu.
    Tavern:Han gibi birşey millet ile konuşuorsunuz fln.
    town hall burda kageleri görüyoruz fln:

arkadaşlar şuanlık bu kdr anlatabildim beğenirseniz oynayın lütfen.

• Güzele benziyor, kayıt oluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheRed

Güzele benziyor, kayıt oluyorum

Başarılar arkadaşım sana bi tavsiye bence vikipediadan naruto animesine bir göz gezdir oyun daha zevkli ve daha kolay gelir.
  • Bi inceliyim bakalım...
  • Beyenen varmı ?
    ayrıca oyun 30dk da bir atıyor bunun nedenide hile kullanımını önlemek.

Arkadaşalr az önce genin seviyesine ulaştım yhane akademinin 10 sınıfını bitirip bi sınava girdim ve sınavı geötim sınavı geçmek için gerekenleri söylim.

3 justunuzda 5 lwl olmalı intelegent ınızda 13 olmalı.

bu seviyede gelenler:
    Diplomacy:Burda erands yapar gibi kasıyoruz ama bu respect yhane saygı verior.
    Misson:Görevler geldi.Görevler Şöyle oluyor en düşüks eviye görev D daha sonra C,B,A diğer gidior.
    Scout arane geldi:Bu arana normal arenadan farklı olarak o aranedaki gerçek oyuncularla savaşmamaızı sağlıyor.
    Sensei:Akademy klaktı artık usta yhane senseiden yetenek gelişiriyoruz.
    Spar:Nolduğunu çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaqi -- 9 Kasım 2008; 12:03:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chaqi

Beyenen varmı ?
    ayrıca oyun 30dk da bir atıyor bunun nedenide hile kullanımını önlemek.

Arkadaşalr az önce genin seviyesine ulaştım yhane akademinin 10 sınıfını bitirip bi sınava girdim ve sınavı geötim sınavı geçmek için gerekenleri söylim.

3 justunuzda 5 lwl olmalı intelegent ınızda 13 olmalı.

bu seviyede gelenler:
    Diplomacy:Burda erands yapar gibi kasıyoruz ama bu respect yhane saygı verior.
    Misson:Görevler geldi.Görevler Şöyle oluyor en düşüks eviye görev D daha sonra C,B,A diğer gidior.
    Scout arane geldi:Bu arana normal arenadan farklı olarak o aranedaki gerçek oyuncularla savaşmamaızı sağlıyor.
    Sensei:Akademy klaktı artık usta yhane senseiden yetenek gelişiriyoruz.
    Spar:Nolduğunu çözemedim.

Çok karışık ve beğenmedim.Yinede sağol.

• alında pek karışık gelmiyo narutoyu izledikten sorna da tabi sevmediysen onesin seçimi ama eğer yardımcı olaiblceğim bir nokta varsa msn yazıyo profilde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Naruto'nun anime ve mangasını haftadan haftaya takip ediyorum ama oyunun türünü beğenmediğim(web bazlı oyun) için oynayasım gelmedi. Yinede sağol.(Anime bölümünden gördüm mesajını.]
    Bu arada konoki nedir ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 9 Kasım 2008; 18:21:08 >
  • Avatar adlı çizgi filmi kurgu alınarak yapılsa çok iyi olurdu.Şöyle bir inceledimde çok uygun
  • Naruto anime ve mangasini severek izlerim emailimi aktive edip basliyorum paylasim icin tesekkurler

Occupationda speed/strenght gibi secenekler var onlara gorede isler var paper boy faLAN 7 gunde promotion(terfi) aliyorsunuz 24 saatte birde sectiiniz stat tan 1 puan aliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 9 Kasım 2008; 20:42:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

Naruto'nun anime ve mangasını haftadan haftaya takip ediyorum ama oyunun türünü beğenmediğim(web bazlı oyun) için oynayasım gelmedi. Yinede sağol.(Anime bölümünden gördüm mesajını.]
    Bu arada konoki nedir ya

Oyun narutodan uyarlanma olduğu için telifleri yok bu yüzden konoha ya konoki denilio ama ben bunu pek umursamıyoum
  • slm Chaqi oyun fena değil uyarlama iyi ama savaşlar uzun sürebiliyor, oyuna devam edenler varsa bir birimizin ustası olupp eğitelim birini kage yapıp nasıl yönetim olurmuş gösterelim :) biraz abarttım pat diye olacak şeyler değil tabii fakat oyunda buluşalım bilgilerimizi paylaşalım. ben de bugün gördüm oyunu daha yeniyim. neyse oyundaki ismim de "sorunbende" posta atar isteyenler.
  • tabiki birimiz cuunin olsun gerisi kolay.msn e bekliyorum seni
  • kayıt oldum glacier deyim hosuma gıdıcek bır oyuna benzıyor
  • bu rpg ler iiice baydı artık
  • arkadaşlar gelmek siteyenler olursa konoki köyünde açsın biz(ben ve sorunbende)oradayız her ne kdr köye girmye korksakta :D eğer bizim köyden olursanız jounin olduğumuzda senseiniz oalbiliriz yada para yardımı koruma vs gibi şeyler yapabiliriz.Ayrıca başlayan arkadaşlar msn imi eklerlerse msn den muhabebt et fln oyun baya bi zevklenio.sarapci o kdr mesaj attım bıraktın mı oyunamayı.
  • ben oyuna yeni başladım (naruto chaosdan manga izlerken rastlamıştım) ben başladığımda ismi ilginç gelmişti glacierde başladım. oyun çok güzel narutoyla çok benzerler nasıl rütbe atlanıyo diye araştırıyodum buraya rastladım güzel bilgiler vermişsin. Occupation yazan yerde bir iş seçiyorsunuz ve o işi yapmaya başlıyorsunuz işler 4 dala ayrılıyor strenght(güç),speed(hız),intelligent(zeka)(sınavda lazım olcak) ve willpower(bu da irade,hırs gibi bişey) bunlardan birini seçerseniz o işe giriyorsunuz 1 gün aynı işte kalırsanız 1 stat point alıyorsunuz seçtiğiniz işe göre. 1 hafta kalırsanız o işte terfi ediyorsunuz.

Ben şu an 5 level academy öğrencisiyim(Narutonun ilk bölümlerindeki okul yılları) sizin söylediğinize göre 10 lvl da genin olacakmışım(naruto shadow clone la geçip öğretmeninin headbandını almıştı o olay :D) bakalım ileride yeni şeyler keşfedersem yazarım.

haaa bi de o popularity pointleri bu oyun çok iyidir diye oy vererek ve/veya bazı sitelere üye olarak kazanabiliyorsunuz.bunun için earn popularity points yazan bi link var ona tıklamanız lazım.aymı şey intelligence için de geçerli ama günde sadece bir kez oy verebiliyorsunuz 4 farklı site var 0.5 point int. kazanıyorsunuz her biri için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silkbattle -- 17 Ocak 2009; 15:00:37 >

• arkadaslar bende begendim oynu ve oynamaktayım nicklerimizi yazalım hangi koyden oldugumuzu birbirimize yardım edelim ben glacier deyim nick im emre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.