Şimdi Ara

Naruto (463. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Arkadaslar benim merak ettigim bir sey var Naruto su an guc bakimindan sizce ne durumda?

Sennin modu ogrendi, Rasengan'i baya gelistirdi vs. vs. ama Minato ile ilgili olan bolumu izledigimden beri sanki Naruto ile Minato arasinda daglar kadar fark varmis gibi geldi bana. Mesela Naruto artik hayatta olmayan Jiraiya, Sarutobi, Minato gibi karakterlere karsi guc bakimindan ne durumda? Bir de hala hayatda olan ve Naruto'dan guclu karakterler hangileri? Mesela Raikage, Tobi, Sasuke, Kabuto vs. gibi karakterler Naruto'dan guclu mu? Ya da hangileri daha guclu?

+

Bir de merak ettigim bir baska sey ise Kabuto Jiraiya ve Minato'yu hayata dondurup kendisi icin savastirabilir mi?

Orijinalden alıntı: HollaAtMe

Arkadaslar benim merak ettigim bir sey var Naruto su an guc bakimindan sizce ne durumda?

Sennin modu ogrendi, Rasengan'i baya gelistirdi vs. vs. ama Minato ile ilgili olan bolumu izledigimden beri sanki Naruto ile Minato arasinda daglar kadar fark varmis gibi geldi bana. Mesela Naruto artik hayatta olmayan Jiraiya, Sarutobi, Minato gibi karakterlere karsi guc bakimindan ne durumda? Bir de hala hayatda olan ve Naruto'dan guclu karakterler hangileri? Mesela Raikage, Tobi, Sasuke, Kabuto vs. gibi karakterler Naruto'dan guclu mu? Ya da hangileri daha guclu?

+

Bir de merak ettigim bir baska sey ise Kabuto Jiraiya ve Minato'yu hayata dondurup kendisi icin savastirabilir mi?

Jiraiya'nın bedeninin okyanusun derinlerinde olduğu için ulaşamadığını söyledi Kabuto. Minato ise kendisini mühürlediği için geri çağrılamaz.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: HollaAtMe

Arkadaslar benim merak ettigim bir sey var Naruto su an guc bakimindan sizce ne durumda?

+

Bildiğim kadarıyla ve kendi tahminlerime göre cevap vereceğim. Daha doğrusunu bilen varsa düzeltebilir.

Minato'nun geliştirdiği en iyi teknik Rasengan'dı, Naruto Rasengan'ı daha ileri seviyelere götürdüğüne göre Naruto daha güçlü olabilir bence (Minato'nun ışınlanmasını ve olağanüstü zekasını saymazsak tabii, o ayrı mevzu...) Diğerleri de aynı şekilde, Jiraiya olsun, Sarutobi olsun... Naruto fazla uçtu güç konusunda. (Gerçi Hokage olmak için 1000 tane jutsu bilmek gerekir falan diyorlardı Naruto'nun ilk bölümlerinde... Seri ilerledikçe unutuldu herhalde, neyse). Rasengan başlı başına son derece tehlikeli bir teknik iken üstüne ölümcül FSR'yi geliştiriyor, bu da yetmiyormuş gibi Bijuudama... Yok artık dedim ben seriyi izlerken. Bijuudama şöyle dursun, FSR'yle bile Naruto'yu haklayacak adam yok seride. Şu anda hayatta olup da Naruto'ya karşı durabilecek tek karakter Tobi'dir bence. O da henüz nasıl bir güce sahip olduğunu bilmediğimizden. Tabii mangada durum farklı olabilir, ben animesine göre konuşuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 19 Temmuz 2012; 22:15:07 >

Orijinalden alıntı: geronimo.

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay

Warcraft 3 Frozen Thronenin başlangıcı İllidan en sevdiğim karakter. Oyunun sonunda birşeyi anlamamıştım.
    Arthas Lich King'in mi güçlerini alıyor ?

Evet sayılır Arthas önceki Lich King Ner'zhul ile tek bir beden oluyor güçleri birleşiyor ortada ne Arthas ve Ner'zhul karışımı bir varlık oluyor daha sonra Arthas'ın gücü baskın çıkıyor diye biliyorum.

Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot. That sometimes the hand of fate must be forced!
    Now, go forth. Unleash the Tides of Doom, upon all those who would oppose us.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: geronimo.

quote:

Warcraft 3 Frozen Thronenin başlangıcı İllidan en sevdiğim karakter. Oyunun sonunda birşeyi anlamamıştım.
    Arthas Lich King'in mi güçlerini alıyor ?

Evet sayılır Arthas önceki Lich King Ner'zhul ile tek bir beden oluyor güçleri birleşiyor ortada ne Arthas ve Ner'zhul karışımı bir varlık oluyor daha sonra Arthas'ın gücü baskın çıkıyor diye biliyorum.

Warcraft 3 den spoiler oynamayan varsa açmasın
    Arthas başa geçti lider oldu yani peki Archimonda ne oldu? Arthas İllidan'ı oyunun sonunda kolaylıkla yenmişti. İllidan gibi bir birisini nasıl yendi hala şaşırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimo. -- 19 Temmuz 2012; 22:43:44 >

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

Bu tartıştığınız oyunun konusu yok mu?

Haklısın daha fazla mesaj kirliliği yapmayalım ^^. Bu son olsun bu son.
    @geronimo
    Konuya pek hakim değilim ama Archimonde Night Elf Wispleri(ruhları) tarafından Furion aracılığıyla World Tree'de öldürülüyor.Illidan olayını ise bilemeyeceğim sanırım hikaye gereği kısa kesilmiş çünkü görevi tamamlayıp ta Illidan yense saçma kaçardı.

Bu tartıştığınız oyunun konusu yok mu?

+1
  • Orochimaru yu seslendiren kim?Anime karakterlerini seslendirenlerin listesini nereden bakarım.Mesela naruto animesini seçeceğim bütün seslendirenler çıkacak.Myanimelist te var ama onda seslendireni seçiyorsun seslendirdiği karakterleri yazıyor.

Orochimaru yu seslendiren kim?Anime karakterlerini seslendirenlerin listesini nereden bakarım.Mesela naruto animesini seçeceğim bütün seslendirenler çıkacak.Myanimelist te var ama onda seslendireni seçiyorsun seslendirdiği karakterleri yazıyor.

Orochimaru reyizi seslendiren de bir kadın

http://en.wikipedia.org/wiki/Kujira

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orochimaru yu seslendiren kim?Anime karakterlerini seslendirenlerin listesini nereden bakarım.Mesela naruto animesini seçeceğim bütün seslendirenler çıkacak.Myanimelist te var ama onda seslendireni seçiyorsun seslendirdiği karakterleri yazıyor.

Orochimaru reyizi seslendiren de bir kadın

http://en.wikipedia.org/wiki/Kujira

Bleach de bazı sesler çok tanıdık geldi karşılaştırmak istemiştim ortak olanları.
  • Tamam kusura bakmayın bu kadar yeter Naruto'ya dönüyoruz.

Orijinalden alıntı: Speed Step_2

quote:

Ulan son bölümler çok sıkıcı geliyordu.Bu bölümde Asuma'nın Shikamaru ile falan olacak dövüşlerini düşünüp biraz olsun ısınmaya başlamıştım ki Sakura'nın filler bölümleri. LANET OLSUUUUUUUN !
    Zaten millet Sakura'yı sevmiyor bunlar da iyice tiksindircekler Sakura'dan.

Sakura verse parçalarsın yalan mı?

Hemde nasıl

İlk seride Sakurayı sevmiyordum konuşması falan çok gıcık geliyordu ama Shippuuden de karakter çizimlerinden vs görüntü kalitesinden dolayı acayip sevmeye başladım çok seksi çiziyolar

Birde son birkaç bölümdür animedeki genel çizimler bence çok kötü olmuş. Baştansavma çizmişler.

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Speed Step_2

quote:

Ulan son bölümler çok sıkıcı geliyordu.Bu bölümde Asuma'nın Shikamaru ile falan olacak dövüşlerini düşünüp biraz olsun ısınmaya başlamıştım ki Sakura'nın filler bölümleri. LANET OLSUUUUUUUN !
    Zaten millet Sakura'yı sevmiyor bunlar da iyice tiksindircekler Sakura'dan.

Sakura verse parçalarsın yalan mı?

Hemde nasıl

İlk seride Sakurayı sevmiyordum konuşması falan çok gıcık geliyordu ama Shippuuden de karakter çizimlerinden vs görüntü kalitesinden dolayı acayip sevmeye başladım çok seksi çiziyolar

Birde son birkaç bölümdür animedeki genel çizimler bence çok kötü olmuş. Baştansavma çizmişler.

Olur mu mühürlenen sarı kızın göğüs o biçimdi
  • fillerdan sonra mifune vs. hanzo varmış. asumayı görmek istiyodum bea

Bu arada dövüşlerde ne çabuk bitiyor arkadaş sanki yangından mal kaçırıyorlar Darui "Kinkaku" dedi oda "HOP!" dedi dövüş bitti
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.