Bildirim
Naruto (462. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
naruto nun OST leri candır. hele bi kaçtane favori soundtrack var onları ceptelimde zil sesi olarak kullanıyorum. -
Bugünkü bölüm filler mı olucak? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane
Bugünkü bölüm filler mı olucak?
Hayır. Haftaya fil._____________________________ 
She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me -
Neyin filiyse anlamadık arkadaş, zaten mangayla arasında 583749583948 bölüm var neyin telaşı bu. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
Neyin filiyse anlamadık arkadaş, zaten mangayla arasında 583749583948 bölüm var neyin telaşı bu.
Sakura'nın fili
She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me -
Sakura zaten gereksiz bir karakter.Birde ona filler yapmışlar. 
Fiiller girdiyse mangaya başlıyorum zaten haftada bir bölüm anca çıkarıyorlar. Sabrım kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimo. -- 19 Temmuz 2012; 14:41:21 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
Neyin filiyse anlamadık arkadaş, zaten mangayla arasında 583749583948 bölüm var neyin telaşı bu.
Sakura'nın fili
zaten son haftalarda çıkan bölümlerin fillerden bi farkı yok_____________________________ -
Ulan son bölümler çok sıkıcı geliyordu.Bu bölümde Asuma'nın Shikamaru ile falan olacak dövüşlerini düşünüp biraz olsun ısınmaya başlamıştım ki Sakura'nın filler bölümleri. LANET OLSUUUUUUUN !
Zaten millet Sakura'yı sevmiyor bunlar da iyice tiksindircekler Sakura'dan._____________________________ Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot. That sometimes the hand of fate must be forced!
Now, go forth. Unleash the Tides of Doom, upon all those who would oppose us. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kubilay
Ulan son bölümler çok sıkıcı geliyordu.Bu bölümde Asuma'nın Shikamaru ile falan olacak dövüşlerini düşünüp biraz olsun ısınmaya başlamıştım ki Sakura'nın filler bölümleri. LANET OLSUUUUUUUN !
Zaten millet Sakura'yı sevmiyor bunlar da iyice tiksindircekler Sakura'dan.
Sakin. Tek bölümlük bir filler o. Sonraki bölümde Hanzo falan var._____________________________ -
quote:
İmzanızın anlamını çevirebilir misiniz ?_____________________________ -
quote:
Sakura verse parçalarsın yalan mı?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: geronimo.
quote:
İmzanızın anlamını çevirebilir misiniz ?
Hain... Aslında ihanet edilen bendim.Hala avlanıyorum,hala nefret ediliyorum.Şimdi bu kör gözlerim başkalarının göremediklerini görüyor.Kader bazen bizi zorluyor..
Şimdi ortaya çıkın,okyanusların lanetini bize tüm karşı gelenlere gösterin.
Aha bu da videosu.
Bu arada Sakura verse parçalamam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay -- 19 Temmuz 2012; 19:34:48 >_____________________________ Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot. That sometimes the hand of fate must be forced!
Now, go forth. Unleash the Tides of Doom, upon all those who would oppose us. -
quote:
Orijinalden alıntı: Psiqomaniack
Sakura zaten gereksiz bir karakter.Birde ona filler yapmışlar.
gereksiz karaktere gereksiz filler sonra dıyolar neden narutonun ızlenme sayısıazalıyo
edit:Ustekı mesaju gordum ıllıdan candır tauren lere yaptıkları olsa bıle candır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teddybear01 -- 19 Temmuz 2012; 19:46:30 >_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: geronimo.
quote:
İmzanızın anlamını çevirebilir misiniz ?
Hain... Aslında ihanet edilen bendim.Hala avlanıyorum,hala nefret ediliyorum.Şimdi bu kör gözlerim başkalarının göremediklerini görüyor.Kader bazen bizi zorluyor..
Şimdi ortaya çıkın,okyanusların lanetini bize tüm karşı gelenlere gösterin.
Aha bu da videosu.
Bu arada Sakura verse parçalamam.
Warcraft 3 Frozen Thronenin başlangıcı İllidan en sevdiğim karakter. Oyunun sonunda birşeyi anlamamıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimo. -- 19 Temmuz 2012; 20:14:47 >_____________________________ -
Asuma problem baya.anıme cok hızlı ılerlıyor hemen bıtıyor dovusler 2 bolum surdu darui nin cephesi.bu arada narutonun savastan haberı yoktu dımı. _____________________________ -
savaştan haberi var ama ne zaman patlayacağını bilmiyor _____________________________ = BAKIRKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI = -
Naruto Bijuu Rasengan atarken Kinkaku'yu hissetti. Artık dışarda noluyo lan'ı sorgular sanırım. Tahminim az kaldı geliyor Naruto savaşa ancak kyuubi çakrasını, hızını kontrol edebilecek mi onu bilmiyorum.
Ayrıca artık sabrımızın kalmadığını anlamışlar sanırım, gelecek bölümün fragmanında Naruto konuşuyordu ve inceden tık tık hesabı acaba beni de gösterecekler mi gelecek bölümde falan diyordu. Bu Sakura'nın düşüp hafıza kaybetmesi falan savaştan önce yaşanan bir şey sanırım?_____________________________ -
Filler bir hafta sürecek.Bir gelemedi naruto ya bölüm çıkartmazlar ya filler sokarlar... _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki