Şimdi Ara

Naruto (359. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: U Mad Bro?

quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

en son kaçıncı bölüm çıkdı acaba

252. Bölüm çıktı bu perşembe 253 çıkacak.

Merakla bekliyoruz.. Konan vs Tobi veya herneyse

Şu 1-2 hafta geçsin ondan sonra güzel olucak bu Konan vs Tobi de sıkıldım ben.Zannediyorum konan vs tobiden sonra her şey gelişmeye başlar.

1-2 Bölüm daha sürebilir dövüşü flasbackleri eklersek. Onun dışında bu bölümden sonra fillerlar girmezse herşey güzel olacak

Belki yarı filler yaparlar.Ama sanmıyorum bu aralar filler vereceklerini.

ANIME&MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Preview'e göre bol bol flashback olacak yarın (spoiler yoktu previewda) Yine geçen haftaki gibi tek bir manga bölümünü 20 dakikaya uzatacaklar anlaşılan

Yav, Manga ile anime arasında o kadar fark varken niye bu yavaşlıkta gidiyorlar anlam veremiyorum

quote:

Preview'e göre bol bol flashback olacak yarın (spoiler yoktu previewda) Yine geçen haftaki gibi tek bir manga bölümünü 20 dakikaya uzatacaklar anlaşılan

Yav, Manga ile anime arasında o kadar fark varken niye bu yavaşlıkta gidiyorlar anlam veremiyorum

Mangayla yakın giderseler manga satışları durur millet anime izler de ondan.

quote:

quote:

Kastım o değil yahu Shippuuden serisi başladığından beri böyle sürekli flashbackli bölümler ve sürekli filler bölümler veriyorlar hani filler olmayan bölümler de full flashback çıkıyor.. Şuan fillerlar yok şükür de yine belli olmuyor pat diye sokuyorlar. Şöyle mangadan 1-2 bölüm bizim içinde kıysa çok güzel olacak Hem bu kadar ara varken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varre -- 7 Mart 2012; 20:45:15 >

quote:

quote:

quote:

Kastım o değil yahu Shippuuden serisi başladığından beri böyle sürekli flashbackli bölümler ve sürekli filler bölümler veriyorlar hani filler olmayan bölümler de full flashback çıkıyor.. Şuan fillerlar yok şükür de yine belli olmuyor pat diye sokuyorlar. Şöyle mangadan 1-2 bölüm bizim içinde kıysa çok güzel olacak Hem bu kadar ara varken

Konan vs Tobi bölümlerinden sonra verirler belki filler.Tamamen yeni bi konuya girerler heralde (savaş mavaş )
  • Yazık ediyorlar animeye biraz da. Para kazandıkları tarafa destek sağlasınlar tamam da bu kadar da olmaz yani. Bölüm başına 2 jutsu düşünce animede ne tadı ne tuzu oluyor. Manganın güzelliği zaten o akıcılığı. Animeye az da olsa yansıtsalar o akıcılığı yetiyor ama nerde... Eskiden bu kadar değildi son fillerdan sonra iyici bozdular. Bu haftaki bölümde de 2 jutsu göreceğiz büyük ihtimalle sadece
    Hatta son fillerdan beri düşünüce tek düzgün bölümler Minato-Kushina bölümleriydi. Onlarda zaten flashback sayılırdı. Yani kısaca hala filler izliyoruz Ancak bu şekilde anlam verebiliyorum bölümlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 7 Mart 2012; 21:16:35 >

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• beyler narutonun 1.sezondan itibaren nerden indirebilirim
  • Bilimum torrent sitelerinden toplu indirebilirsin. Nette ararken Naruto Complete şeklinde ararsan daha yararlı sonuçlara ulaşırsın. Seri olduğu için bu tür şeyler 100'er 200'er bölümlük halde bulunuyorlar.

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• 253(480,720 ve 1080) versiyonları çıkmıştır efendim

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

253(480,720 ve 1080) versiyonları çıkmıştır efendim

Hemen indirmeye koyulalım

• şu an izledim 235'ü
    600 milyar patlayıcıyla gene öldüremedi adamı konan, ingilizce altyazıda anlayamadığım bazı yerler oldu sanırım bu adam artık kesinlikle madara, ve şekli şemali değişti maske falan iyice kapandı

Edit: 235 yazmışım 253 olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 8 Mart 2012; 17:50:56 >

Süper bölümdü. Şu tarz bir patlama bekliyordum ama neyse

@YodaTheMaster

Öldüremedi değil, Izanagi kullandığı için kurtuldu. Danzo gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 8 Mart 2012; 14:09:46 >

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

şu an izledim 235'ü
    600 milyar patlayıcıyla gene öldüremedi adamı konan, ingilizce altyazıda anlayamadığım bazı yerler oldu sanırım bu adam artık kesinlikle madara, ve şekli şemali değişti maske falan iyice kapandı

Öldürüyor, ama sol gözünü feda ederek Izanagi kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 8 Mart 2012; 14:14:03 >
    nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dreazz

beyler narutonun 1.sezondan itibaren nerden indirebilirim

Bakabtde var.

Orijinalden alıntı: Iron Hide

Beyler yeni bölümü nerden indiriyorsunuz bide şu
    Izanagi
    nedir?

Yaratma ve can verme tekniği ama yasaklanmış bir teknik. Yapıldığı takdirde bir göz tamamen kapanıyor. Örneğin, Danzo vs Sasuke kapışmasında, Danzo bir çok kez ölmesine rağmen, sağ kolundaki sharinganları feda ederek tekrar geliyordu.

Güzel bölümdü. Artık madara olduğundan şüphe etmez kimse adamın. Açık açık dedi önceki savaşımınız senjunun gücünü alabilmem içindi diye. O değil de kisamenin gönderdikleri ulaştıya ben ona yanıyorum. Bizim salakları hatırladım gene.

• Ulan deidara gıbı konanda erken gıttı. en karızma ve saglam karakterlerı bole harcıyorlar ya ayar oluyorum. ama olsun tatlı bı bolumdu.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.