Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

Naruto (341. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

Orijinalden alıntı: siyah16

Evet şimdi bir forumda Jiraiya'nın öğrencileri ile birlikte bir fotosunu gördüm. Diğer iki üye için ''two unknown members'' yazıyordu. Belki ilerde burdan da birşey çıkar. Bakarsınız Tobi bu üyelerden biridir.

http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Jiraiya_(Naruto)&mobileaction=disable_mobile_site

Altdaki resimde öğrencileri gözüküyor ama bunlar kimdir neyin nesidir hiç değinilmedi. Cidden iyi yere parmak bastın. Buradan bişey çıkabilir :)

Narutoda olaylar bitmez. Hemen her yerden birşeyler çıkartabiliriz

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

Orijinalden alıntı: TuranCan.

Naruto

paylaşıldı mı bilmiyorum ama adamlar güzel yapmış

mobil hatası. Pcde duzelticem

Gaara Katon mu kullanıyor? Elementler ters yazılmış ama

İlk olarak ben bu anı daha önceden yaşamıştım.Soruna cevap olarak ta naruto ateş ülkesinde gaara da rüzgar ülkesi diye yazmışlar.Kage şapkalarıda var.
  • Şu ikisinin bu hallere geleceğini hiç tahmin etmemiştim. Hani Gaara'nın geçmişi falan açıklandıktan sonra yine bir nebze fikir üretebiliniyor ama Kabuto... Yani Kishi Kabuto için en başından beri bunu mu düşünüyordu çok merak ediyorum.

Naruto

Naruto

Orijinalden alıntı: melkor23

Şu ikisinin bu hallere geleceğini hiç tahmin etmemiştim. Hani Gaara'nın geçmişi falan açıklandıktan sonra yine bir nebze fikir üretebiliniyor ama Kabuto... Yani Kishi Kabuto için en başından beri bunu mu düşünüyordu çok merak ediyorum.

Naruto

Naruto

gaara-naruto savaşından sonra gaaranın kazekage olacağını düşünmüştüm ama kabutoyu hayatta düşünmezdim. Sasorinin casusu olayında ölür diye düşünüyordum.

quote:

Evet şimdi bir forumda Jiraiya'nın öğrencileri ile birlikte bir fotosunu gördüm. Diğer iki üye için ''two unknown members'' yazıyordu. Belki ilerde burdan da birşey çıkar. Bakarsınız Tobi bu üyelerden biridir.

http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Jiraiya_(Naruto)&mobileaction=disable_mobile_site

Altdaki resimde öğrencileri gözüküyor ama bunlar kimdir neyin nesidir hiç değinilmedi. Cidden iyi yere parmak bastın. Buradan bişey çıkabilir :)

Resme baktımda, bir, zaten bütün gruplarda bulunduğu üzere kız, diğerinin de tipi böyle bir adam olmak için uygun değil. Bildiğin esmer, top kafalı çocuk. Tobi gibi bir karakter böyle bir tipe sahip olmamalı.

Orijinalden alıntı: melkor23

Şu ikisinin bu hallere geleceğini hiç tahmin etmemiştim. Hani Gaara'nın geçmişi falan açıklandıktan sonra yine bir nebze fikir üretebiliniyor ama Kabuto... Yani Kishi Kabuto için en başından beri bunu mu düşünüyordu çok merak ediyorum.

Naruto

Naruto

Mangada ne yapıyor bir fikrim yok ama kim bilirdi ki senaryoya yön verebilecek güçte olacağını.

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

quote:

quote:

Resme baktımda, bir, zaten bütün gruplarda bulunduğu üzere kız, diğerinin de tipi böyle bir adam olmak için uygun değil. Bildiğin esmer, top kafalı çocuk. Tobi gibi bir karakter böyle bir tipe sahip olmamalı.

Belli olmaz o iş. Kishi kılıfına uydurur yapmak istese. Şuan Kishi bile bu Tobi konusunda çıkmazda bence :) bakalım, ne çıkacak sonunda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

quote:

quote:

Belli olmaz o iş. Kishi kılıfına uydurur yapmak istese. Şuan Kishi bile bu Tobi konusunda çıkmazda bence :) bakalım, ne çıkacak sonunda...

Acaba kishi olayları akışına bırakıp mı yazıyor yoksa "naruto episode 1"den beri kurgulamış mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Men Must Die -- 14 Şubat 2012; 23:45:30 >

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • Opening bekleye bekleye imanım gevredi ulan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

Opening bekleye bekleye imanım gevredi ulan

Haftaya kesin gelir diyorum.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Yeni opening mi var bu bölümde yoksa haftaya mı?

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Yeni opening mi var bu bölümde yoksa haftaya mı?

Yok bu bölümde aynı opening. Fakat ben haftaya bekliyorum baya uzun zaman geçti gelir heralde. Gerçi hiçbir bilgi bulamadım ben yeni opening ile ilgili.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Türkçe alt yazı çıksa da izlesek.

• naruto babasının teknıgıne kavustu sanırım hızlı hızlı baktım acelem var cıkıcam
    ıyı oldu. sasuke nın chıdorılerıde hayal bence artık sennın mode da topraga bırakır onları naruto t.m.s dan korkmamız lazım
  • Ya ben konuda en çok Madara'nın çok güçlü bir rakip olduğundan ve 4.'nün bile onu yenemediğinden bahsedilip de sonra 4.'nün adamı cidden madara edişini gördüm ya cıvıtıyorlar gibime geliyor hadi hayırlısı Guy ile şu köpekbalığı adam (ismi aklıma) gelmiyor dövüşecek meraklardayım son 2 saat nete düşmesine.
    Orange Flash of the Hidden Leaf
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.