Merhabalar, tecilim 31 Aralık 2023 tarihinde bitti ve er olarak kısa dönem başvurdum 2023 aralıkta. Şu an e-devlet üzerinde bedelliye çevirme hakkım var.
Şu an yoklama dönemi ve sınıflandırılma bekleniyor görünüyor ve 8. Aya (22.08.2024 - Ağustos) kadar askerlik ile ilişiği yoktur diyor durum belgesine bakınca.
Bedelliye çevirme işlemini en geç ne zaman yapabilirim?
Merhabalar, 27 gün sonra tecilim bitiyor (31.12.2023). Çalışıyorum ve yazılımcıyım. Şubat ayında bitecek bir işimiz için toplu bir ödeme alacağız (bedelli askerlik ücretini karşılayabilecek bir ücret).
Merak ettiğim soru şudur; bedelliye bu ay içinde başvursam, ödememi 2 ay içinde yapabiliyor muyum yoksa tecilim 31.12.2023'de bittiği için bu tarihe kadar yapmam şart mı?
Amacım ödeme sürecinde Şubat'a kadar sorun yaşamamak yoklamamı yaptırmış ve bedelli ödemesi bekleniyor görünmek.
Bilen arkadaşlar ayrıntılı bilgi verebilirse harika olur.
M1 Air Bazı sorular, sorunlar
Merhabalar 1 hafta önce pozitif üzerinden satın aldım. Her şey harika ama bazı sorularım var.
1. Sanırım bu trackpad'e tıklama olayına force touch deniyor. Tıklama yapıp bırakınca sanki bazen elini bıraktığımdaki klik sesi 20 30 milisaniye sonra geliyor. Bu tutup sürükleme yaparken daha çok hissediliyor. Sanki ses motoru biraz gecikme var gibi çalışıyor. Bunun sebebi nedir? İnternette araştırıp bazı ayarlamalar yaptım biraz daha iyi oldu ama hala hissediyorum. İlk macbook deneyimim.
2. Hoparlör sesi gayet iyi ancak ses sanki biraz nasıl diyeyim, hapis olmuş gibi çıkıyor. Sanırım bu air'larda böyle ama yine de sormak istedim.
3. Son sorum ise, big sur 11.4 üzerinde re-install işlemi gerçekleştirdim işletim sistemine. Ancak bu işlemden sonra safari scroll'ları ve touch pad'in sağından çekerek aldığımız bildirimleri göstermek için sağdan kayarak açılan bölüm kasılarak açılıyor. Sebebi ne olabilir?
Teşekkürler.
Taşınabilir Monitor
Merhabalar, yakında 2000 bin lira civarına bir taşınabilir monitor alacağım macbook'umun yanına.
Bu ürün çok cazip geldi ancak ürün hakkında çok çok az görsel var. Alan deneyen eden var mı acaba hiç?
Teşekkürler.
Telefon numarası değişimi...
aaaa
bilgisayarımın 2. el ederi?
Selamlar, 1 sene önce topladığım kasamın şu anki 2. el ederini merak ediyorum.
Sistem parçaları:
1 x AMD Ryzen 5 1600 12nm Soket AM4 İşlemci
1 x Gigabyte B450M S2H Soket AM4 DDR4 mATX Gaming Anakart
2 x Team T-Force Vulcan Z 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Kırmızı Gaming Ram
1 x Asus Phoenix GeForce GTX 1650 Super 4GB GDDR6 Gaming Ekran Kartı
1 x James Donkey JD240 LE 240GB SSD Disk
1 x GamePower Aether 500W +80 Dahili PSU'lu 1x120mm ARGB Fan ARGB LED Gaming Mid ATX Kasa
Ek olarak 1 senelik:
Monitor de var elimde.
Monitor ve kasa ayrı ayrı 2. el ederi şu an nedir?
Teşekkürler.
6 senelik cs go bırakmak
aaaa
kondansatör boyut farklılığı
|
|
El psy congroo... - Steins;gate Ben,dünyalar yok ederim ve yeni dünyalar yaratırım.. - Code Geass Ban-kai! - Bleach Ben, adaletim! - Death note Ölü olan kim? - Another
|
a95d93fbf14399a0f8143c86d1186e249.jpg |
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.217
İkinci El Bölümü Mesajları: 190
Konularının görüntülenme sayısı: 34.271 (Bu ay: 927)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 430 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO