Şimdi Ara

Naruto (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: Rosenrot

Bu haftaki manganin sonu cok guzeldi, anlasilan Naruto da sona yaklasiliyor.

ben daha animenin 80. ci bolumundeyim sizler 400de falansınızdır heralde ne oluyo naruto hokagemi oldu yoksa ben daha

sarutobi-sensei ile orochimaru savaşında sarutobi sensei(3. hokage) ölümü ve cenazesini izledim...oralardayım daha spoiler verin biraz

---------SPOILER---------

Tsunade ilk defa bu kadar panikledi , konohayı yerle bir edecekler görünüşte...hatta etmeye başladılar bile...

düzgünce savaşan hiçbir adamıda yok köyde Asuma ve Naruto hariç...(sakurayı isteyen katabilir aralarına)

bakalım birdahaki bölüm ne olacak...

---------SPOILER---------

Orjinalden alıntı: 2n4...4Life

quote:

Orjinalden alıntı: Rosenrot

Bu haftaki manganin sonu cok guzeldi, anlasilan Naruto da sona yaklasiliyor.

ben daha animenin 80. ci bolumundeyim sizler 400de falansınızdır heralde ne oluyo naruto hokagemi oldu yoksa ben daha

sarutobi-sensei ile orochimaru savaşında sarutobi sensei(3. hokage) ölümü ve cenazesini izledim...oralardayım daha spoiler verin biraz

Filler bölümleri saymazsak anime 200. bölümlerde bırak hokageyi daha genin olarak geziyor NarutoSasuke bi güçleniyo bi güçleniyo.Animenin sonu daha geleceğini sanmam bunun akatsukisi, sasukesi,madarası varda var animeyi kolay bitirmezler.

Giray Han hala bitmedimi şi fillerlar.

Orjinalden alıntı: Hayalét

Giray Han hala bitmedimi şi fillerlar.

valla izlediğim en güzel filler diyebilirim

bende heyeecanla bekliyorm bu bölümleri kaç hafta ertelediler ya . en güzel bölümler gibi gözküyor yane filler filan ama manıtklı hikayeye uygun :D geçer not aldı D: :P

---------

lem dün yoktu :D ben bu haftada kaynar diye düşünmüştüm zuhaha yuppi
    sevindim lem :D indiririm simdi hemen :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanmısbozuka -- 7 Temmuz 2008; 23:40:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanmısbozuka

cıkmadı dime daha 64-65 sen japonca dub izledin ?

bende heyeecanla bekliyorm bu bölümleri kaç hafta ertelediler ya . en güzel bölümler gibi gözküyor yane filler filan ama manıtklı hikayeye uygun :D geçer not aldı D: :P

---------

lem dün yoktu :D ben bu haftada kaynar diye düşünmüştüm zuhaha yuppi
    sevindim lem :D indiririm simdi hemen :D

daha bu sabah çıktı

manga sında book1, book2 olayı varmış. Şimdi anime izlerken book1 den book2 ye geçince konu kaldığı yerden devam mı edicek yoksa bir takım kopukluklar olucak mı? Birde filmleri varmış galiba biri açıklarsa sevinirim.

ilerde sıkıyormuş galiba var mı aslı?
  • konu kaldığı yerden devam ediyor.bu arada ilerde sıkıyo diyen de var tabi, ama ben book 2yi book1den çok daha fazla seviyorum çünkü olaylar çok daha ciddi bana kalırsa konu olarak book 1e göre çok daha iyi.

açıklayacak varmı ?

biraz yabancı kaldım galiba

Orjinalden alıntı: Giray Han

book 1 book 2 ne oluyor ?

açıklayacak varmı ?

biraz yabancı kaldım galiba

naruto ve naruto shippuuden

Ayıptır söylemesi 10. bölümdeyim Filmleri ne zaman izleyeyim?

### DH MUOnline Grubu ###
    Dalımıza zarar verenin ağacını kökünden sökeriz
  • Kafama takılan bir soru var
    Kakashi'nin sharinganı nerden geliyor nasıl elde etti?
    Uchiha klanından değildiye biliyorum.

• kakashinin eski takımındaki arkadaşı uchiha obito ölmeden önce gözünü kakashiye veriyor

• bu haftaki bölüm gerçekten güzeldi yani sora'nın içine kyuubi'nin artıklarını koymuşlar(chakra) ve fox'a dönüşüyor...köyü kurtardı sayılırlar ama diğer haftaki bölümden az görüntü vardı...naruto'da kyuubi'ye dönüşüyor ve earth elementi kullanan hocası durduramıyor şekil birşey çıktı ortaya...

kesin izleyin haftaki bölümü
  • Sevgili kardeşlerim, ben taa sıfırdan başladım narutoya ve gönderen kardeşim 70. bölüme kadar yollamış... Siz 400. bölümden mi bahsediyorsunuz benmi yanlış anladım ve shipuuden dediğiniz ne olaki???
    2009dan beri ; PS3 60GB PAL i7 920, Gigabayt EX58- UD5, Patriot 3x2 gb DDR3 , Zotac 680 4GB,Highpower 1200watt, ASUS 27" LCD, SAMSUNG 55F7000, PANASONIC PTAX100, YAMAHA RXV 459, iPAD2 3G 32gb, IPAD MINI 32GB 3G, NOTE8 , Epson 9100w, Samsung Galaxy Tabpro S, Samsung F7000 55"
    Roborock S5 max
    Peugeot 3008 Gtline (2018)
  • bu naruto ne zaman jounin olucak, her konuşmada genin diye dalga geçiyolar

Orjinalden alıntı: siyahtemas

Sevgili kardeşlerim, ben taa sıfırdan başladım narutoya ve gönderen kardeşim 70. bölüme kadar yollamış... Siz 400. bölümden mi bahsediyorsunuz benmi yanlış anladım ve shipuuden dediğiniz ne olaki???

Naruto Shippuuden naruto part1in devamıdır.

Naruto 220 bölümdür. bknz.
    Ama 135. bölümden sonrasını izlemenize gerek yok.

Naruto Shipuuden 69 bölüm + hala devam eden seri.bknz..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.