Şimdi Ara

Naruto (235. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: thend

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Niye yeniden yapılsın ki, hem anlamsız hem gereksiz! Pain'in suratının yere vururken aldığı garip görüntü dışında gayet epic bir kapışmaydı. Hatta 400 küsür bölümlük Naruto serisinin en iyi dövüşüydü. Buna yakın olan bir tek
    Sasuke ve Itachi
    var, başka da adam gibi kapışma yok zaten.

Niye mi yapılsın... Usta yapma yahu nasıl en iyi dövüş diyebiliyorsun. Bilmiyorum mangayı takip ediyormusun ama mangayı okuyunca aldığım haz ile anime arasında o kadar çok fark varki.. Hele kyubi nin paini çivi gibi yere çakması ve şaşı painin belki de en vurucu sözünü '' benden nefret ediyormusun?'' saçmasapan bir şekilde gösterip berbat ettiler. Yeniden çekilmeli bir an önce. O dövüşü indirip arşivlemedim bile

Bence en güzel dövüş kısa da olsa hachibi ile sasuke dövüşüydü. Gerçekten tam beklediğim gibi oldu. Zaten ''nedense'' animede hep içinde sasuke varsa güzel dövüşler izleyebiliyoruz

+1

en azından linkteki gibi olmalıydı

http://www.facebook.com/video/video.php?v=175933479125552&oid=121955351212353&comments

Bu videodaki gibi olmalıydı derken, şaka yapıyorsun herhalde?

Naruto-Pain savaşında saçma şeyler var elbette ama olay sadece kapışma değil ki. Manga'da 520'ye kadar okudum ve en başından, oraya kadar, Naruto-Pain savaşında olduğu kadar adrenalin ve duygusallığın tavan yaptığı başka bir mücadele bence yok. Zaten Kyuubi'ye dönüşmeden önceki sahneler ultra epic, Naruto'ya düşünmeden saldırıyor, plansız falan diyeleri dahi dumura uğratan sahneler vardı. Elemanı doğal çakra ile kurbağaya dönüştürmesi, sennin mode bitince kurbağının ağzına girmesi, shuurikenin şekline girip tepeden saldırması, farkettirmeden yumruk atması gibi... Shuuriken'i fırlatması başlı başına efsane bir sahne zaten. E bir de Pain'in karşı saldırıları ve tam bir görsel şölen olan chibaku tensei kullanması resmen ziyafetti. Bunların dışında Hinata'nın sahnesi, Yamato'nun sekiz ve dokuz kuyruk yazısını gördüğündeki çaresizliği, Naruto'nun Chibaku'dan sonraki çaresizliği, Minato'nun devreye girişi ve konuşması her yönüyle epic bir karşılaşmaydı. Kullanılan bazı garip çizimler ve birkaç saçma hareket bunların tamamen gölgesinde kalıyor diye düşünüyorum. Hayranlıkla kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 3 Nisan 2011; 18:01:19 >
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • @melkor23
    Sana kesinlike katılıyorum.Hem ayrıca bu dövüşü seninde belirttiğin gibi sadece o kötü görüntülerle değerlendirmemek gerekiyor.O dövüş Pain'inin Jiraiya'yla karşılaşmalarından başlayan bir kurgu üzerinde gerçekleştiriliyordu.

Hem zaten en sevdiğim iki Naruto karakterinin dövüşüydü.Benim için çok daha zevkliydi

MyAnimeList
    Anime Fan Club
    Omae wa yowai... Naze yowai ka? Tarinai kara da,nikushimi ga. ( Uchiha Itachi )
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Pain savaşında bu kadar şeyi nasıl hissettin şaşırdım doğrusu. Boş boş baktım o bölümlere. Rasengan yapmasını bile saçma bir şekilde çizmişlerdi.

+Sharingan

Bi kere izleyip geçtim o bölümleri. Hatta çok konstantre olmadım rezil bölümlerdi. Büyük bi heycanla bekledim animede nasıl olur acaba diye çizimler zaten berbat ötesiydi. Bide filler sahneler eklemişlerdi dahada beterleşmişti güzelim savaş

quote:

Orijinalden alıntı: thend

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Niye yeniden yapılsın ki, hem anlamsız hem gereksiz! Pain'in suratının yere vururken aldığı garip görüntü dışında gayet epic bir kapışmaydı. Hatta 400 küsür bölümlük Naruto serisinin en iyi dövüşüydü. Buna yakın olan bir tek
    Sasuke ve Itachi
    var, başka da adam gibi kapışma yok zaten.

Niye mi yapılsın... Usta yapma yahu nasıl en iyi dövüş diyebiliyorsun. Bilmiyorum mangayı takip ediyormusun ama mangayı okuyunca aldığım haz ile anime arasında o kadar çok fark varki.. Hele kyubi nin paini çivi gibi yere çakması ve şaşı painin belki de en vurucu sözünü '' benden nefret ediyormusun?'' saçmasapan bir şekilde gösterip berbat ettiler. Yeniden çekilmeli bir an önce. O dövüşü indirip arşivlemedim bile

Bence en güzel dövüş kısa da olsa hachibi ile sasuke dövüşüydü. Gerçekten tam beklediğim gibi oldu. Zaten ''nedense'' animede hep içinde sasuke varsa güzel dövüşler izleyebiliyoruz

+1

en azından linkteki gibi olmalıydı

http://www.facebook.com/video/video.php?v=175933479125552&oid=121955351212353&comments

Bu videodaki gibi olmalıydı derken, şaka yapıyorsun herhalde?

Naruto-Pain savaşında saçma şeyler var elbette ama olay sadece kapışma değil ki. Manga'da 520'ye kadar okudum ve en başından, oraya kadar, Naruto-Pain savaşında olduğu kadar adrenalin ve duygusallığın tavan yaptığı başka bir mücadele bence yok. Zaten Kyuubi'ye dönüşmeden önceki sahneler ultra epic, Naruto'ya düşünmeden saldırıyor, plansız falan diyeleri dahi dumura uğratan sahneler vardı. Elemanı doğal çakra ile kurbağaya dönüştürmesi, sennin mode bitince kurbağının ağzına girmesi, shuurikenin şekline girip tepeden saldırması, farkettirmeden yumruk atması gibi... Shuuriken'i fırlatması başlı başına efsane bir sahne zaten. E bir de Pain'in karşı saldırıları ve tam bir görsel şölen olan chibaku tensei kullanması resmen ziyafetti. Bunların dışında Hinata'nın sahnesi, Yamato'nun sekiz ve dokuz kuyruk yazısını gördüğündeki çaresizliği, Naruto'nun Chibaku'dan sonraki çaresizliği, Minato'nun devreye girişi ve konuşması her yönüyle epic bir karşılaşmaydı. Kullanılan bazı garip çizimler ve birkaç saçma hareket bunların tamamen gölgesinde kalıyor diye düşünüyorum. Hayranlıkla kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum bile...

en azından dedim zaten ki mangada aldığım hazı az da olsa bu videoda alabiliyorum ama o yayınladıkları bölüm çok kötü çünkü bu videoda mangadan alakasız kısımlar felan yok sadece mangadaki havayı yakalayıp tamamen mangaya sadık kalarak yapsalar yeter.. o bölümden sonra narutodan soğudum eskisi gibi değil artık

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Şu Madara'nın kendini yok etme tekniği Kakashi'nin Mangekyou Sharingan'ı açtığı zaman yaptığı tekniğe benziyor.Heralde aynı teknikler.Ama Madara daha sağlam kullanıyor tabi.

İşte ben burada Uchiha madaranın en azından obitonun bedenini kullandığını düşünüyorum.Çünkü kakashi başka boyuta birşeyler yollayabiliyor.Tobi ise başka boyuta kendini yollayabiliyor.Bu farkın nedeni de madaranın uchiha bedenine sahip olması diye düşünüyorum.

Buna bağlı olarak da Tobi = Uchiha Madaranın ruhu + Obitonun bedeni oluyor.

Kakashi uchiha olmadığı için m.sharinganı tamamen kullanamıyor.Bu nedenle gidiceği yeri belirleyemiyor dikkat ettiysen gözüyle odaklandığı yerde açıyo kendi yanına odaklansa kendini gönderir tabi göndericeği yer meçhul

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ

Psn:FloydFrt
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartBreakerMan

İlk başvuranları admin yapacam:Dhttp://www.facebook.com/pages/Naruto-TurKey/197219280318596

Başvurdum İlk paylaşımımı da yaptım

Orijinalden alıntı: DH TyphooN

quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Şu Madara'nın kendini yok etme tekniği Kakashi'nin Mangekyou Sharingan'ı açtığı zaman yaptığı tekniğe benziyor.Heralde aynı teknikler.Ama Madara daha sağlam kullanıyor tabi.

İşte ben burada Uchiha madaranın en azından obitonun bedenini kullandığını düşünüyorum.Çünkü kakashi başka boyuta birşeyler yollayabiliyor.Tobi ise başka boyuta kendini yollayabiliyor.Bu farkın nedeni de madaranın uchiha bedenine sahip olması diye düşünüyorum.

Buna bağlı olarak da Tobi = Uchiha Madaranın ruhu + Obitonun bedeni oluyor.

Kakashi uchiha olmadığı için m.sharinganı tamamen kullanamıyor.Bu nedenle gidiceği yeri belirleyemiyor dikkat ettiysen gözüyle odaklandığı yerde açıyo kendi yanına odaklansa kendini gönderir tabi göndericeği yer meçhul

ayrıca bi olay daha var kakashi deidara yi başka bi bölgeye göndermişti. oradan onu kurtaran da uchiha madaranin ta kendisi madaranin obito olma olasiliği giderek kuvvetleniyor..

Beşiktaşlı Olmak Böyle Bir Şey!

• To punish and enslave...
  • S4gaciouS yanlışın var Kakashi Deidera'yı göndermedi. Daha doğrusu gönderemedi çünkü kontrol edemedi kamuiyi. Kolunu alabildi birtek. O da daha sonra dikildi yerine Kakuzu tarafından.

Ayrıca Tobi=Obito olayının sanmıyorum gerçekleşeceğini. O kadar dönüyor ki etrafta bence çizer böyle birşey yapmaz. Ters köşe yapacak gibi duruyor bir şekilde. Benzerlik elbette var ama bu sadece öyle göstermek için yapılmış birşey bana kalırsa.. Mesala dikkat ederseniz Kamuinin dönüş yönü ile Tobi'nin kullandığı tekniğin dönüş yönü ters. Biri sağ biri sol göz olduğundan böyle bir çıkarım yapılabilir elbette ama açık kapısı da var sonuçta.

Tobi'nin göz koleksiyonu var. Obito'nun da gözünü bir şekilde ele geçirmiş olabilir. Ayrıca rinneganı baya kolay bir şekilde kendine aktarmıştı hatırlarsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 5 Nisan 2011; 13:15:50 >

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • Obito çocukken öldü, bedenini kullanma olasılığı sıfır bence... Tobi'nin Obito çıkması içinse hiç bir sebep yok, çünkü Obito bu şekilde kötü olacak biri değildi. Bir tek saçları neredeyse aynı şekilde, ama burada da bir sonuca varmak zor. Bence Tobi, ruhuyla, bedeniyle herşeğiyle Madara'dır, zaten adam bas bas bağırıyor Madara'yım diye, bunun üzerine konuşmaya gerek bile yok.

Obito çocukken öldü, bedenini kullanma olasılığı sıfır bence... Tobi'nin Obito çıkması içinse hiç bir sebep yok, çünkü Obito bu şekilde kötü olacak biri değildi. Bir tek saçları neredeyse aynı şekilde, ama burada da bir sonuca varmak zor. Bence Tobi, ruhuyla, bedeniyle herşeğiyle Madara'dır, zaten adam bas bas bağırıyor Madara'yım diye, bunun üzerine konuşmaya gerek bile yok.

Katılıyorum. Obito saf, temiz birisi.

Obito çocukken öldü, bedenini kullanma olasılığı sıfır bence... Tobi'nin Obito çıkması içinse hiç bir sebep yok, çünkü Obito bu şekilde kötü olacak biri değildi. Bir tek saçları neredeyse aynı şekilde, ama burada da bir sonuca varmak zor. Bence Tobi, ruhuyla, bedeniyle herşeğiyle Madara'dır, zaten adam bas bas bağırıyor Madara'yım diye, bunun üzerine konuşmaya gerek bile yok.

Benim kendi bulduğum bi teorim vardı fakat anime bölümünde biraz ağır gelebilir. Şimdi spoiler butonuylada iş olmaz Mesela ben manga okumasam birinin böyle yazdığını görsem meraktan bakardım. Herneyse eğer manga bölümünde istersen tekrar yazabilirim ayrıntılı olarak.
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Animeye yeni açılış gelmiş. Spoiler koymuşlar yine

hachibi ile narutonun olayını mı diyosun
    onu biliyodum zaten neyse

Orijinalden alıntı: faust13

quote:

Animeye yeni açılış gelmiş. Spoiler koymuşlar yine

hachibi ile narutonun olayını mı diyosun
    onu biliyodum zaten neyse

Bir tane daha var
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • 10dklik Naruto-Sakura konusmasi koymuslar bos bos dellendim ya. Zaten haftada 1 bolum var onun da yarisini abidik gubidik seylerle dolduruyorlar.

Orijinalden alıntı: Y!g!T

10dklik Naruto-Sakura konusmasi koymuslar bos bos dellendim ya. Zaten haftada 1 bolum var onun da yarisini abidik gubidik seylerle dolduruyorlar.

filler biteli tek sıkan bölümdü
    oraları gereksiz uzattılar

10dklik Naruto-Sakura konusmasi koymuslar bos bos dellendim ya. Zaten haftada 1 bolum var onun da yarisini abidik gubidik seylerle dolduruyorlar.

Haftaya dolu dolu geçecek
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

quote:

Haftaya dolu dolu geçecek

Zamanın yavaşlayıp kisamenin düşünmesi hoşuma gitti. Samehada sandığımızdan daha da güçlüymüş, havada emdi raiton çakrayı
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.