Şimdi Ara

Naruto (236. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    Now, go forth. Unleash the Tides of Doom, upon all those who would oppose us.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

10dklik Naruto-Sakura konusmasi koymuslar bos bos dellendim ya. Zaten haftada 1 bolum var onun da yarisini abidik gubidik seylerle dolduruyorlar.

Haftaya dolu dolu geçecek

Hadi bakalim.

Keske soyle haftada 2 bolum yayinlasalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay

Sakura ne mal kız arkadaş ya.

daha yeni mi anladın
    bunun kadar itici bi karakter seçilemezdi
    tebrik ediyorum yazan ve çizen arkadaşları

Daha ne mallıklar yapacak... Benim anlamadığım Naruto ne buluyor bu kızda.. Ulan güzeller güzeli Hinata sana gelmiş sevdiğini itiraf etmiş, senin için ölüme atlamış,zamanında o kadar yardımı dokunmuş, sen gel onun yerine hala Sakura de. Üstüne Hinataya hiç pas verme Konoha'yı kurtardıktan sonra.. Yemin ediyorum gerizekalı bu çocuk

Şu Naruto'dan bekleyip de hiçbir zaman göremeyeceğim 3 şey var: Hinata'nın farkına varması, rasengan ve türevleri dışında vay anasını dedirtecek bir element jutsusu ve herşeyin altında oyun arayan çocuksu halini bırakması.. Kishi artık bu serinin adının Naruto olduğunu anlaması gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 8 Nisan 2011; 23:30:26 >

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Daha ne mallıklar yapacak... Benim anlamadığım Naruto ne buluyor bu kızda.. Ulan güzeller güzeli Hinata sana gelmiş sevdiğini itiraf etmiş, senin için ölüme atlamış,zamanında o kadar yardımı dokunmuş, sen gel onun yerine hala Sakura de. Üstüne Hinataya hiç pas verme Konoha'yı kurtardıktan sonra.. Yemin ediyorum gerizekalı bu çocuk

Şu Naruto'dan bekleyip de hiçbir zaman göremeyeceğim 3 şey var: Hinata'nın farkına varması, rasengan ve türevleri dışında vay anasını dedirtecek bir element jutsusu ve herşeyin altında oyun arayan çocuksu hali.. Kishi artık bu serinin adının Naruto olduğunu anlaması gerek

adam gibi adam itachi
    serinin adı değişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

@uchihaitachi: Katılıyorum. Sasuke de olsa fena olmaz hani

Sasgey Tamam Sakura'dan tiksiniyorum ama Sasgey'in tripleri yok mu insanı dumur eder.
    Zaten adam gibi adam bi Itachi,Jiraya var
    DI.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Şu Naruto'dan bekleyip de hiçbir zaman göremeyeceğim 3 şey var: Hinata'nın farkına varması, rasengan ve türevleri dışında vay anasını dedirtecek bir element jutsusu ve herşeyin altında oyun arayan çocuksu hali.. Kishi artık bu serinin adının Naruto olduğunu anlaması gerek

adam gibi adam itachi
    serinin adı değişsin

Ben bi isim buldum seriye koca göğüslü TSUNADE nin v erdiği görevleri bazen batıtıp bazen yapabilen narutonun maceraları

DONANIM HABER PLAYSTATION 3
    ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ

Psn:FloydFrt
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

adam gibi adam itachi
    serinin adı değişsin

Özledim lan itachiyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07BLueDeViL07 -- 9 Nisan 2011; 13:29:58 >

• sakura türkmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 9 Nisan 2011; 18:07:34 >

Orijinalden alıntı: umutum9

sakura türkmüş

Ben bir tane görmüşütm :BANA MAHALLEDE VOLVERİN RECEP DERLER vardı

• Allah aşkına deidara kız mı erkek mi görünüş ino gibi ses erkek sesi aynı şey HAKU da da oldu sonra bide gantetsuyu kaçırmaya çalışan kızımsı erkeğimsi bişeyde de oldu bunlar çift cinsiyetlimi laan

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartBreakerMan

Allah aşkına deidara kız mı erkek mi görünüş ino gibi ses erkek sesi aynı şey HAKU da da oldu sonra bide gantetsuyu kaçırmaya çalışan kızımsı erkeğimsi bişeyde de oldu bunlar çift cinsiyetlimi laan

http://naruto.wikia.com/wiki/Deidara
    erkek

Bu arada sasuke'yi neden sevmiyorsunuz anlamıyorum Amaçları uğruna herşeyi yapar biraz bana benziyor bu özelliği
    mangayı takip edenler bilir danzou karin'i esir aldığında ne yaptığını.
    Aslında içinde fırtınalar kopuyordur şu karinde ne güzel kız falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 10 Nisan 2011; 15:22:21 >

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

Serinin adı değişirse direk Uchiha Chronicles yada sadece Uchiha olsun. Hikayenin başından beri bi uchihadır aldı başını gidyor hacı ne iş ya

yavaş yavaş senju olayına girdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

İngilizce sinde o tip şeyler yok Encorder biraz espiri yapmış

Bu arada sasuke'yi neden sevmiyorsunuz anlamıyorum Amaçları uğruna herşeyi yapar biraz bana benziyor bu özelliği
    mangayı takip edenler bilir danzou karin'i esir aldığında ne yaptığını.
    Aslında içinde fırtınalar kopuyordur şu karinde ne güzel kız falan

Hocam triplere girmiş
    +250 bölüm bize itachi itach diye kafamızı s..ti şimdide onun intikamını alıyor

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.