Şimdi Ara

Naruto (230. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: kittyMiE

ero-sennin

Off en duygusal yerdesin...

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

ero-sennin

Ne güzel hokage seçiliyor değil mi?

Güncelde olmayanlara biraz saygı gösterelim lütfen

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

quote:

ero-sennin

Ne güzel hokage seçiliyor değil mi?

Güncelde olmayanlara biraz saygı gösterelim lütfen

Spoiler olayının da b.kunu çıkarmayın ama, abartmanın bir manası yok!

Naruto saçını taradı deseler spoiler diyeceksiniz.
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Bu arada son bölümü izlerken bir şey fark ettim:Madara, Naruto kendisine saldırmak için rasengan yapınca "Rasengan demek ha " tarzı bir şey diyor.Sanki daha önce bunla karşılaşmış gibi.Rasenganı kullananan 4 kişi olduğunu varsayarsak ve bunların 2sinin yeni nesilden olduğunu düşünürsek bence Madara o anda Minatoyla savaşını hatırladı.Çok büyük ihtimal Minatoda rasenganla Madaraya saldırmıştır.Tabi o zamanda bu şekilde saldırılmaz olup olmadığını bilemiyorum.

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Bu arada son bölümü izlerken bir şey fark ettim:Madara, Naruto kendisine saldırmak için rasengan yapınca "Rasengan demek ha " tarzı bir şey diyor.Sanki daha önce bunla karşılaşmış gibi.Rasenganı kullananan 4 kişi olduğunu varsayarsak ve bunların 2sinin yeni nesilden olduğunu düşünürsek bence Madara o anda Minatoyla savaşını hatırladı.Çok büyük ihtimal Minatoda rasenganla Madaraya saldırmıştır.Tabi o zamanda bu şekilde saldırılmaz olup olmadığını bilemiyorum.

tobi ormanda karşılarına çıktığındada rasenganla saldırıp içinden geçmişti naruto.

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Yoo bildiğin spoiler verilmiş. Anime de 3-5 tane olay varsa yukarıda yazılan 1. sırada gelir.

Bu konu günceldeki yere kadar yaşananları kapsamıyor mu? Ben olayları burada konuşamayacaksam nerede konuşacağım? Bir zahmet güncelde olmayan arkadaşlarda girmesin konuya, ben o güncelde değil, o güncelde olmayabilir diye düşüneceksem ne anlamadım bu başlıktan?

Zaten yukarıda yazılan da alenen bir spoiler değil. Arkadaş ne olduğunu biliyor, ben de duygusal yerdesin demek istedim. Ne onun için, ne de benim için spoiler. Güncelde olmayan arkadaşlarda bir zahmet güncele gelene kadar girmesin, o zaman günceldekiler için bir başlık, güncelde olmayanlar için bir başlık gider böyle...
  • Naruto Anime konusu geneldir. Herkes güncel izlemek zorunda değil. Manga bölümünde bile güncelden konuşurken spoiler içine almak durumundayız. O hafta adam okumamıştır veya sonra 1-2 aydır okumuyordur vs vs. Spoiler kuralı budur. Uzatmanın lüzumu yok
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Manga'dan buraya bilgi tarşırsam spoiler vermiş olurum, ama güncelle beraber ilerleyen bir konuda güncelle ilgili bir şey yazmış olursam spoiler vermiş olmam. Ben bu başlık altında animenin geldiği yere kadar konuşabilme hakkına sahip değil miyim? O yüzden güncelde olmayan adamı ben değil, kendisinin düşünmesi gerekiyor. Adam güncelde değil ve göz göre göre bu başlığa giriyorsa, onu güncelde olanlar niye düşünsün ki? Zaten böyle birinin güncele kadar tüm bölümler elinin altında, izle gör; konuya girmesi için hiç bir sebep yok. Birkaç mesaj yukarıdaki bir yazımda "Güncelde olmayanlar için spoiler içerebilir" demişim, bunu yazmak zorunda değilim anlatmak istediğim bu. Her neyse şahsi görüşümdür. :)

Orijinalden alıntı: AnotheRDie
    Naruto Anime konusu geneldir. Herkes güncel izlemek zorunda değil. Manga bölümünde bile güncelden konuşurken spoiler içine almak durumundayız. O hafta adam okumamıştır veya sonra 1-2 aydır okumuyordur vs vs. Spoiler kuralı budur. Uzatmanın lüzumu yok

Katiliyorum.
  • quote:

Manga'dan buraya bilgi tarşırsam spoiler vermiş olurum, ama güncelle beraber ilerleyen bir konuda güncelle ilgili bir şey yazmış olursam spoiler vermiş olmam. Ben bu başlık altında animenin geldiği yere kadar konuşabilme hakkına sahip değil miyim? O yüzden güncelde olmayan adamı ben değil, kendisinin düşünmesi gerekiyor. Adam güncelde değil ve göz göre göre bu başlığa giriyorsa, onu güncelde olanlar niye düşünsün ki? Zaten böyle birinin güncele kadar tüm bölümler elinin altında, izle gör; konuya girmesi için hiç bir sebep yok. Birkaç mesaj yukarıdaki bir yazımda "Güncelde olmayanlar için spoiler içerebilir" demişim, bunu yazmak zorunda değilim anlatmak istediğim bu. Her neyse şahsi görüşümdür. :)

ben de katılıyorum.madem güncele kadar gelememişsin neden bu konuya giriyorsun degil mi?

Orijinalden alıntı: Şen Pp

quote:

Manga'dan buraya bilgi tarşırsam spoiler vermiş olurum, ama güncelle beraber ilerleyen bir konuda güncelle ilgili bir şey yazmış olursam spoiler vermiş olmam. Ben bu başlık altında animenin geldiği yere kadar konuşabilme hakkına sahip değil miyim? O yüzden güncelde olmayan adamı ben değil, kendisinin düşünmesi gerekiyor. Adam güncelde değil ve göz göre göre bu başlığa giriyorsa, onu güncelde olanlar niye düşünsün ki? Zaten böyle birinin güncele kadar tüm bölümler elinin altında, izle gör; konuya girmesi için hiç bir sebep yok. Birkaç mesaj yukarıdaki bir yazımda "Güncelde olmayanlar için spoiler içerebilir" demişim, bunu yazmak zorunda değilim anlatmak istediğim bu. Her neyse şahsi görüşümdür. :)

ben de katılıyorum.madem güncele kadar gelememişsin neden bu konuya giriyorsun degil mi?

izlemeyen biri bilgi almak için girebilir mesela animenin nasıl bişey olduğuna dair. Kimsenin size konuşmayın dediği yok izlemeyenleride düşünüp spoiler butonuna basıcaksınız alt tarafı eliniz ağrımaz.
  • haklısın hocam spoiler butonuna basmadıktan sonra bir anlamı kalmaz.sadece spoiler butonu degil hani mangadan spoil verilse ben de kızarım ama güncelle ilgili fikirlerini söyleyenler ve ya işte narutonun su ya da bu kişi ile macerasından bahsedilmesi yasaklansa bu durum sacma olurdu.eger güncele kadar gelemeyen bir kişi fikir alma vs. gibi düsüncelerle giriyorsa ve birinin o hafta cıkan bölümle ilgili görüslerini okuyup yok efenim neden spoil veriyorsun ben daha güncele gelmedim derse cok daha sacma olurdu.
    mangadan spoiler ise zaten komple yassah
    Acı çekmeden alınan ders anlamsızdır. Çünkü karşılığında başka bir şey vermeden bir şey kazanılamaz.
    Ama acıya dayanıp üstesinden geldiğinizde, herkesten daha güçlü bir kalbe sahip olursunuz. Evet. Metal bir kalbe..
  • 203 ten spoiler:
    Arkadaş sasuke de de ne çakra varmış öyle. Samurayları devirdi + sharingan açtı + sensör tipi ninjaya genjutsu yaptı + raikage ye çok fazla elektirik jutsusu + 1 raikageye, 1 üstündeki iskeletimsi şeye + 3 gaara nın kumuna amaterasu yaptı + en son ise susano'o yu ortaya çıkardı. Gelecek bölüm güzel olacak.

Orijinalden alıntı: Chidori

203 ten spoiler:
    Arkadaş sasuke de de ne çakra varmış öyle. Samurayları devirdi + sharingan açtı + sensör tipi ninjaya genjutsu yaptı + raikage ye çok fazla elektirik jutsusu + 1 raikageye, 1 üstündeki iskeletimsi şeye + 3 gaara nın kumuna amaterasu yaptı + en son ise susano'o yu ortaya çıkardı. Gelecek bölüm güzel olacak.

+
    Raikagenin kolu gitti

Sasuke'ye laf edenleri görmek isterim. Böyle bölümleri nerede gördünüz Naruto tarihinde
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Gaara'nın ağlamasına üzüldüm yaw
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.