Bildirim
Naruto (497. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil
2 Mobil
Giriş
-
266da biriktirmeye başlamıştım geçen gün dayanamadım sabaha kadar izledim tüm bölümleri. Savaşı çok ağır işliyorlar. Chojinin hapsiz kanat çıkartması aşırı uzun sürdü. Gedo Mazo'yu daha uzun görmek isterdim. Forumlarda çeşitli söylentiler dolanıyo umarım doğru çıkar da müthiş bi bijuu savaşı izleriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Üyelik tarihi:24 Haziran 2006 - MyAnimeList - GravidiusThe Walking Dead - Fringe - How I Met Your Mother - Prison Break - Heroes - House - Family Guy - Game Of Thrones - SupernaturalLeague Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™ -
quote:
Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki
266da biriktirmeye başlamıştım geçen gün dayanamadım sabaha kadar izledim tüm bölümleri. Savaşı çok ağır işliyorlar. Chojinin hapsiz kanat çıkartması aşırı uzun sürdü. Gedo Mazo'yu daha uzun görmek isterdim. Forumlarda çeşitli söylentiler dolanıyo umarım doğru çıkar da müthiş bi bijuu savaşı izleriz
söylenti bile olsa spoiler butonu var

_____________________________ Pirates are evil!!? The Marines are righteous!!?
These terms have always changed throughout the course of history...!!!
Kids who have never seen peace and kids who have never seen war have different values!!!
Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
This very place is neutral ground!!!
Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
Whoever wins this war...becomes justice! -
quote:
Orijinalden alıntı: Darui
quote:
söylenti bile olsa spoiler butonu var

söylediğim şeyi spoiler ile hiçbir alakası yok. Sonuç olarak akatsuki'nin bijuu'ları topladığı ve bunları kullanacağı bi gerçek. Ne şekilde nasıl nerde ne zaman bunlar belli değil.. Manga takip etmiyorum zaten sadece düşüncemi söylüyorum genç biraz sakin ol :) ayrıca dediğim söylenti bijuulardan bağımsız gedo mazo ile ilgili,ki o söylentinin ne olduğunu bile söylemedim bilmem farkında misin?
Üyelik tarihi:24 Haziran 2006 - MyAnimeList - GravidiusThe Walking Dead - Fringe - How I Met Your Mother - Prison Break - Heroes - House - Family Guy - Game Of Thrones - SupernaturalLeague Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™ -
Bijuu savaşı ile Gedo mazo vs bijuu neden aynı olsun ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Pirates are evil!!? The Marines are righteous!!?
These terms have always changed throughout the course of history...!!!
Kids who have never seen peace and kids who have never seen war have different values!!!
Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
This very place is neutral ground!!!
Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
Whoever wins this war...becomes justice! -
Manga takip etmeyen insanlara üzülüyorum
She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me -
quote:
Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho
Sorma yediğim spoiler'in haddi hesabı yok. Tobinin kimliği mi desem ya da kimlikl... mi desem,neyse :) manga okumak hoşuma gitmiyo dizide hareket görmek çok çok daha iyi,ama başlayabilirim mangaya da.
@Darui
bilemiyorum artık. Ama mantıklı olarak düşünecek olursan bijuu çakraları gedo mazo'nun içine mühürleniyordu
@Byakuya Kuchikiquote:
Orijinalden alıntı: Gravidiusquote:
Sorma yediğim spoiler'in haddi hesabı yok. Tobinin kimliği mi desem ya da kimlikl... mi desem,neyse :) manga okumak hoşuma gitmiyo dizide hareket görmek çok çok daha iyi,ama başlayabilirim mangaya da.
@Darui
bilemiyorum artık. Ama mantıklı olarak düşünecek olursan bijuu çakraları gedo mazo'nun içine mühürleniyordu
Alıntıları Göster
Manga zevk vermiyor falan demeyin. Az önce Bleach 509'u okudum. Okurken ekrandan uzaklaştım.
She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me -
quote:
@Byakuya Kuchiki
Manga zevk vermiyor falan demeyin. Az önce Bleach 509'u okudum. Okurken ekrandan uzaklaştım.
Anime'ye oranla :) 6.takım kaptanı ban-kai mi açtı
bleach demişken o konuya da bi uğrayayim :)
quote:
quote:
@Darui
Aynen, acayip dikkat ettim bu konuda internetten hiç bir spoiler yememiştim derken bi arkadaş mangaya başladı ve izlediği herşeyi teker teker telefonuma mesaj attı. (söyleme dediğim halde)
Bildiğiniz işkence yani kısaca ama mangadan tat alamam ben şahsen._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: mertozel
quote:
quote:
@Darui
Aynen, acayip dikkat ettim bu konuda internetten hiç bir spoiler yememiştim derken bi arkadaş mangaya başladı ve izlediği herşeyi teker teker telefonuma mesaj attı. (söyleme dediğim halde)
Bildiğiniz işkence yani kısaca ama mangadan tat alamam ben şahsen.
Aynı şeyi game of thrones için yapanlar da var... Gerçi böyle tipler etrafımızda her zaman
dikkatli olmak lazım
fakat manga da zevk verebilir diye düşünüyorum
280 fillerdı, 281'de filler bu filler kaç bölüm sürecek? _____________________________ Mankind was born on earth, it was never meant to die here.Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gaara34
280 fillerdı, 281'de filler bu filler kaç bölüm sürecek?
Bildiğim kadarıyla 281 son._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane
quote:
Bildiğim kadarıyla 281 son.
Teşekkürler.
_____________________________ Mankind was born on earth, it was never meant to die here.Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane
quote:
Bildiğim kadarıyla 281 son.
Fillerlarıda izlenebilir seviyeden de uzak yapmaya başladılar giderek Fatmagül'e döndü
Haftaya bayağı güzel bir bölüm bizi bekliyor.Ondan sonrada zaten savaş alanına döner._____________________________ 
-
Ormanda dolaşan devler, rasenganla futbol oynayan adamlar, 8 kuyruklu bijuu ayı, ninja ve samuraylardan sonra en büyük güç olan sumocular
, sokağın ortasına işeyen çocuk
Amma güldüm ya.
Haftaya yeni opening bekliyorum._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: xLordRealx
Ormanda dolaşan devler, rasenganla futbol oynayan adamlar, 8 kuyruklu bijuu ayı, ninja ve samuraylardan sonra en büyük güç olan sumocular
, sokağın ortasına işeyen çocuk
Amma güldüm ya.
Haftaya yeni opening bekliyorum.
Yeni açılışı da son 2 açılış gibi yaparlarsa, üst üstte 3 defa, savaşta olan bir serinin çocuk açılışları ile karşımıza çıkacaklar._____________________________ 
Force of ka-san
Üyelik tarihi:24 Haziran 2006 - MyAnimeList - GravidiusThe Walking Dead - Fringe - How I Met Your Mother - Prison Break - Heroes - House - Family Guy - Game Of Thrones - SupernaturalLeague Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki