Şimdi Ara

Naruto (198. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • 175 i bugun indiremiyecem ama merak ta var şimdi hangi act başlıyacak acaba

\m/ We Are Metallica Family \m/

Sakın Tıklama
  • Cevabını söylemiyim heyecanı kaçmasın ama 3 bölüm falan Iruka filleri varmış sanırım.

Geçen hafta izlememiştim bu hafta ikisi birden güzel olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 26 Ağustos 2010; 18:06:36 >
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Uff anime bir başka oluyor ya.

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

quote:

Orijinalden alıntı: Ichimaru

Kakashi ölse gram üzülmem.Zamanında Naruto'nun hakkını çok yedi.

Jiraiya yerine Kakashi eğitseydi Sennin Mod'a geçemezdi.O zaman da bu kadar güçlü olamazdı.Böylesi daha iyi oldu.

efsanevi sannin ile kakashiyi karşılaştırmak ha

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan78

quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

@ichimaru peki kakashiyi nasıl geri getirebiliyor ? ( Dediğin gibi bir mantıksızlık var )

@oguzhan78 peki jiraiyayı neden geri getiremiyor. ?

Beliki belli bir zamana veya belli bir yakınlıkta olması gibi bir zorunluluğu vardır.

Bilinen kadarıyla öyle birşey yok. Bilinen şudur, 3. bedenin çıkardığı yaratığın yediği ruhları geri verebiliyor sadece. Jiraiya'yı o yaratık ile ruhunu alarak öldürmedi, savaşta öldü Jiraiya. Ama Shizune'nin ruhunu o yaratık yedi ve o yüzden geri yaşama döndü. Eğer Jiraiya'nın ruhunu da yaratık yutsaydı geri gelirdi. Bu arada 1-2 saat diye birşey yok çünkü Pain Konaha'ya saldırdı ve Naruto gelene kadar toplam 10 dakika geçti manga zamanına göre. Naruto ise 20 dakikada Yahiko'yu öldürdü yani olay toplam yarım saat içinde son buldu ve Nagato'nun yanına gitti.

E iyide Kakashiyi nasıl getirecek ruhunu yemedi ki ?

Anime için ağır spoiler, sonra vay efendim spoiler koyuyorsun falan demeyin isteyen açsın istemeyen açmasın mesuliyeti üstümden atayımda.

Kakashi'yi o getirmiyor zaten. Farkındaysan Kakashi en başından beri ölmedi, çakrasının bittiğini sandı bir nevi baygınlık geçirdi daha doğrusu bilinci kapandı çakrası aşırı düşünce. Daha sonra gaza geliyor aynı Jiraiya gibi ve bilinci açılıyor, kendine geliyor.

175 den spoiler

bu bölümde açık şekilde görüldüki pain geri yolluyor kakashi yi buna ne diyecen?

@Ichimaru

kakashi abimize laf yok
    kraldır karizmadır konohanın narotodan sonra en iyisidir
    narutoya ne yaptı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 26 Ağustos 2010; 22:44:11 >

Naruto yazı fontu.Nereye atıcağınız içinde var.Benim uploadım

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

senju ları merak ettim ama daha çok merak ettiğim akatsuki nolacak niye yeni üye alınmıyor madem yeni alınan yok niye grup kapanmıyor.yada akatsuki biterse nolur acaba seri akatsukiye çok mu bağlı daha dogrusu madaraya madara niye maskesini çıkarmıyo sadece teori uretelim diye mangaka nın yaptığı bişeymi ben halen onun madara olduguna inanmıyorum oda ayrı.

sadece mangada olanlar baksın pek spoiler sayılmaz ama neyse vazgeçtim silmek zor geldi msn açınca kraven seni ekleyip soracam hocam

İşin sırrı zaten maskede, 8 ay ilerdeyiz fakat biz bile bilmiyoruz maskenin arkasında gerçekten kim var Ayrıca Akatsuki zaten Shippuuden'in Villian'ı heralde orada olacak

@faust13

1. torunu zaten. Ama göz olsa bile illa onda açılacak diye birşey yok. Aktif edemiyorda olabilirdi örneğin İtachi 8 yaşında Sharingan'ı aktif edip 3 virgüle çıkmışken Sasuke anca 12 yaşında Sharingan'ı aktif etmiş hatta 13 yaşında 3. virgülü çıkarabilmiştir o da ıkına ıkına..

Sasuke akademiye 12 yaşında mı başladı

Çünkü akademiye başladığı gün ailesi öldürüldü ve gözleri açıldı

Orijinalden alıntı: heyoguzhan

quote:

quote:

senju ları merak ettim ama daha çok merak ettiğim akatsuki nolacak niye yeni üye alınmıyor madem yeni alınan yok niye grup kapanmıyor.yada akatsuki biterse nolur acaba seri akatsukiye çok mu bağlı daha dogrusu madaraya madara niye maskesini çıkarmıyo sadece teori uretelim diye mangaka nın yaptığı bişeymi ben halen onun madara olduguna inanmıyorum oda ayrı.

sadece mangada olanlar baksın pek spoiler sayılmaz ama neyse vazgeçtim silmek zor geldi msn açınca kraven seni ekleyip soracam hocam

İşin sırrı zaten maskede, 8 ay ilerdeyiz fakat biz bile bilmiyoruz maskenin arkasında gerçekten kim var Ayrıca Akatsuki zaten Shippuuden'in Villian'ı heralde orada olacak

@faust13

1. torunu zaten. Ama göz olsa bile illa onda açılacak diye birşey yok. Aktif edemiyorda olabilirdi örneğin İtachi 8 yaşında Sharingan'ı aktif edip 3 virgüle çıkmışken Sasuke anca 12 yaşında Sharingan'ı aktif etmiş hatta 13 yaşında 3. virgülü çıkarabilmiştir o da ıkına ıkına..

12 yaşında mezun oldu akademiye başlamadı. Naruto'dan birkaç gün büyük kendisi oradan hesap et. Ayrıca ailesi öldürülünce gözü falan açılmadı. Sharingan, Haku ile dövüşürken açıldı iki virgül olarak. 3. virgülü yaklaşık 1 seneye yakın süre sonra Naruto ile savaşında açtı.
    175. süperdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

175. bölüm çok güzeldi.
    Filler haftaya mı başlayacak ?

Evet,önümüzdeki perşembe filler giriyor

Edit:Filler girdiği için benim kadar çok sevinen başka bir kaçık var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 28 Ağustos 2010; 4:44:13 >

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü
  • bölüm leblebi gibi geldi hemen bitti ya şu iruka fillerinide toptan yayınlasalar bari kaç bölüm sürecek bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Piece -- 28 Ağustos 2010; 10:48:12 >

Orijinalden alıntı: RoronoaZoro

Yahiko Nagatonun elindeki kunaiyi kendine sapladı.

doğru ya unutmuşum

tahminimce ozaman güçlerini pek kullanamıyordu galiba

bu arada 175 süperdi iki duyguyu aynı anda yaşadım

@SuMMerMaN neresini seviyosun fiillerin yaa

fiiller 2 bölüm ayrıca 176 177

176 Rookie Instructor Iruka
    177 Iruka’s Trials

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • edit yerine alıntı yapmışım gene. Kendi mesajımı şikayet edemiyorum birisi ilk mesajımı şikayet ederse çok memnun kalırım

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: heyoguzhan

quote:

quote:

@faust13

12 yaşında mezun oldu akademiye başlamadı. Naruto'dan birkaç gün büyük kendisi oradan hesap et. Ayrıca ailesi öldürülünce gözü falan açılmadı. Sharingan, Haku ile dövüşürken açıldı iki virgül olarak. 3. virgülü yaklaşık 1 seneye yakın süre sonra Naruto ile savaşında açtı.

tekrar düşün, itachi herkezi öldürüp giderken sasuke dışarı fırlıyor neden yaptın diye ondan sonra itachi kaçarken sasuke baygınlık geçircek gibi oluyor. tek virgüllü sharinganı çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onel -- 28 Ağustos 2010; 16:28:20 >

Ya illaki çelişkili bişeyler oluyo , çok da takılmamak lazım aslında Sonuçta süper bi anime....

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.