Şimdi Ara

Naruto (185. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: altugaaa

Senin anlamadığın bunların hiçbirinde sadece anime izleyen adamlar bu sonuçlara kesin varamıyorlar zaten eğlencesi burda olayın, kakashinin gördüklerinin hayal mi yoksa başka bir şey mi biz bilmiyorduk sizin gibiler çıkana kadar, ayrıca o çubuk saplanma sadece kurbağaya mı oldu ? Hinata ? Naruto? ve diğerleri ? Biz yere düştüğünü görüyoruz ondan sonra öldüğüne dair yada yaşadığına dair bir şey söylenmiyor...

quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orijinalden alıntı: altugaaa

@AnotheRDie bana göster al şu sahnelerde o bahsettiğin olay kesin olarak söyleniyor diye... ayrica mesaj uslubu koru.

Yersiz suçlamaları bırakırsan mutlu olucam. Naruto 159 17. dakikadan sonrasını izlemeni tavsiye ederim Kakashinin nasıl öldüğünü anlarsın ve Tsunadenin ve Katsuyunun verdiği tepkiyi. Son olarak da Naruto kyubiye dönüşmeden önce ki bölüm de ki o bölümlerin çizimi iğrenç olduğu için Bilgisayarıma indirip izlemediğim için dakika veremiyorum, Tanrı Pain'n bu genjutsuyu zaten biliyorum deyip kurbağaya sapladığı çubuğu hatırlatmak isterim. Yeterince düzgün şekilde dile getirdim sanırım. İyi günler İyi seyirler.

b]Asıl bunlar anime izleyenlerin çıkaracağı şeyler. Tabii bunlara Kakashini çakrasının hissedilmemesini ekleyebilirsin neyse manga okuyanlar çok daha farklı şeyler gördü. Neyse uzatmamak lazım . İyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 15 Temmuz 2010; 19:49:54 >
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • çıktığına dair bi yerde haber göremedim ben 169 un.. baktığım yerlerde hep 22 si dio.. güncellenmemişmi acaba.. çıktığına dair haber linki varsa atabilirmisin..
  • 169 ben indirdim ve şu an PC'de duruyor. Ancak altyazı bulamadım. Resmi olarak bir yerde yazmıyor çünkü sızdırılmış. Aksiyondan çok konuşma ağırlık bir bölüm ve bir şey anlamadım ben. Öyle kuru kuru izledim. Kısacası bu hafta hem 168 hem de 169 çıktı.

Not: Sızdırılma konusunda hala tartışma var imiş. Biri diyor sızdırıldı diğeri diyor yok kanalda yayınladı. Sonuçta o bölüm gerçekten var çünkü izledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 15 Temmuz 2010; 19:53:33 >
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

169 ben indirdim ve şu an PC'de duruyor. Ancak altyazı bulamadım. Resmi olarak bir yerde yazmıyor çünkü sızdırılmış. Aksiyondan çok konuşma ağırlık bir bölüm ve bir şey anlamadım ben. Öyle kuru kuru izledim. Kısacası bu hafta hem 168 hem de 169 çıktı.

Not: Sızdırılma konusunda hala tartışma var imiş. Biri diyor sızdırıldı diğeri diyor yok kanalda yayınladı. Sonuçta o bölüm gerçekten var çünkü izledim.

Raw var ama sadece ben bakıyorum şu anda. Hinatayı ne güzel çizmişler hocam ya 7.dakikayı aç bak eridim bittim
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Aynen özellikle boynu uzunmuş.

Edepsiz not: Giydiği tişört müdür nedir nasıl bir şey o ya?
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • 168'i az biraz İngilizce var diye dayanamayıp izledim fakat 169'u mamundadan indirdim ama o ne dandik bir görüntüdür siz nerden indiriyorsunuz pm ile atabilirmi biri...

Orijinalden alıntı: Yigit`

168'i az biraz İngilizce var diye dayanamayıp izledim fakat 169'u mamundadan indirdim ama o ne dandik bir görüntüdür siz nerden indiriyorsunuz pm ile atabilirmi biri...

O görüntü Raw olmasından kaynaklanıyor normali düşmedi daha sanırım.
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • manga ne zaman cıkıcak ya deli olucam

japonca mı öğrensem acaba dedim izlerken :)
  • Manga internete düşmesini sağlayan kilit adamın daha önemli bir işi varmış; kız arkadaşına zaman ayırmak. O nedenle geçikmiş.
  • Manga açın kenarda anlamak için

Bu arada
    Nagato'nun bi tekniği daha var.(maksat heyecan yaratmak )

Orijinalden alıntı: gunship

Oha 170.bölümde düşmüş herhalde.

Yavaş düşsün.Pc oyunu mu bu erken düşsün.

Orijinalden alıntı: Estheim

quote:

Orijinalden alıntı: gunship

Oha 170.bölümde düşmüş herhalde.

Yavaş düşsün.Pc oyunu mu bu erken düşsün.

Düştü. Ama linkleri kaldırdılar bazı yerlerde
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Ben 169'u indirdim sabah ama altyazısız. Buna altyazı nereden bulabilirim?
  • 169'un Türkçe'si çıktı ne diyorsunuz.

http://animeindir.com/showthread.php?p=4759#post4759

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 16 Temmuz 2010; 0:44:47 >

Orijinalden alıntı: Espâda

169'un Türkçe'si çıktı ne diyorsunuz.

ibretlik

Babası ile olan diyalog ve Pein'de izlediği taktik çok iyiydi.

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

169'un Türkçe'si çıktı ne diyorsunuz.

Çıktı çıkmasına ama sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.Hiç birşey yokken 2 hafta daha beklicez.

EDİT:: C.R.U.I.S.E.R arkadaşımız altyazıyı divxplanete koymuş.Arşivcilere duyurulur.

169 ile ilgili spoiler :

Süper bir bölümdü.Hele sonda narutonun sennin modu ile kyuubinin gücü birleşince ortaya çıkan göz de ağzım açık kaldı.

Birde sorum var.Sıradaki bölümün adı ne olacak ? Fragmanında narutonun çocukluğu var.

Nagato, nasıl bu hale geldiklerini anlatıyor

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.