Şimdi Ara

Naruto (184. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • bişey olmamıştır kakashi'ye, hinata bile ölmediyse :)

kurbağaya bile yaralı dediler

• Kakashi ve Kurbağa öldü. Boşuna umutlanmayın.

Altyazı nereden bulacağım? O kadar İngilizce öğrendik bir boka yaramıyor. Japonca falan mı öğrensem ne :/
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • Çok kötü çevirmişler İngilizce'ye. I want to make me accept yazıyor. Tam üç cümle kuruluyor o esnada. Bakalım nasıl çevireceğiz. Japonca'mızı ve yaratıcılığımızı konuşturacağız biraz.
    Akşama DivXPlanet'e yüklerim altyazıyı.

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Çok kötü çevirmişler İngilizce'ye. I want to make me accept yazıyor. Tam üç cümle kuruluyor o esnada. Bakalım nasıl çevireceğiz. Japonca'mızı ve yaratıcılığımızı konuşturacağız biraz.
    Akşama DivXPlanet'e yüklerim altyazıyı.

Bekliyoruz

@07BLueDeViL07

Hayır yok hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 15 Temmuz 2010; 17:15:52 >
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • 169'u da çevirin lütfen. Bölümü indirdim ama altyazı yok.
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • 169 haftaya çıkacakmış ama sızdırılmış nasıl sızdırılmışsa artık.

Orijinalden alıntı: Estheim

quote:

Orijinalden alıntı: faust13

2 bölüm olması lazım gibi.
    169 raw var zaten nyaa da.
    biri sub lasın bi zahmet

Ne gibisi, kendin diyosun çıkmış işte 169.Akşama doğru sublanır.

geçen hafta 168 i görmüştüm biyerde yalan oldu ondan temkinliyim
  • Uygurca o spoiler içinde dahi olsa mesajını siler misin, yasak bu konuda mangadan bir şeyler yazmak SPOILER İÇİNDE OLSA BİLE, inatla yazıyorsunuz, spoiler içinde ne yazdığınıza dahi ip ucu vermiyorsunuz...
  • Tamam da spoiler kutusunun içindeki spoiler değil ki! Bölümleri izlemedin mi?
  • 169 izledim şahsen ama Japonca :/ İngilizce altyazı bekliyorum. 168 ile 169 şu an internette mevcut.
  • bana göstersene animenin neresinde geçiyor o dediğin olayların sonuca bağlandığını silmezsen şikayet edeceğim yönetim bilir ne yapacağını.

Orijinalden alıntı: altugaaa

bana göstersene animenin neresinde geçiyor o dediğin olayların sonuca bağlandığını silmezsen şikayet edeceğim yönetim bilir ne yapacağını.

Aç bir daha izle bence bölümleri ? Mangadan spoiler vermiş olsa sabaha kadar ağlardın.

Şikayetlik bir durum yok. Tanrı Pain ile olan dövüşünde kakashi öldü. Kurbağa da Naruto yakalandığı zaman Tanrı Pain'n ona vurmasıyla ölmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 15 Temmuz 2010; 17:45:36 >
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • PM'i aldıysan artık şikayet edebilirsin.
  • @AnotheRDie bana göster al şu sahnelerde o bahsettiğin olay kesin olarak söyleniyor diye... ayrica mesaj uslubu koru.

@AnotheRDie bana göster al şu sahnelerde o bahsettiğin olay kesin olarak söyleniyor diye... ayrica mesaj uslubu koru.

Yersiz suçlamaları bırakırsan mutlu olucam. Naruto 159 17. dakikadan sonrasını izlemeni tavsiye ederim Kakashinin nasıl öldüğünü anlarsın ve Tsunadenin ve Katsuyunun verdiği tepkiyi. Son olarak da Naruto kyubiye dönüşmeden önce ki bölüm de ki o bölümlerin çizimi iğrenç olduğu için Bilgisayarıma indirip izlemediğim için dakika veremiyorum, Tanrı Pain'n bu genjutsuyu zaten biliyorum deyip kurbağaya sapladığı çubuğu hatırlatmak isterim. Yeterince düzgün şekilde dile getirdim sanırım. İyi günler İyi seyirler.
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • ya zaten naruto gelir gelmez kakashinin çakrayı hissedemiyorum köy dışında görevde mi fln diyor.. kakashi dövüşündede gösterdi öldüğünü.. sanki mangadan bir spoilermiş gibi tartışma yapmışsınız.. animede gayet gösterdi kaç kere..

• Senin anlamadığın bunların hiçbirinde sadece anime izleyen adamlar bu sonuçlara kesin varamıyorlar zaten eğlencesi burda olayın, kakashinin gördüklerinin hayal mi yoksa başka bir şey mi biz bilmiyorduk sizin gibiler çıkana kadar, ayrıca o çubuk saplanma sadece kurbağaya mı oldu ? Hinata ? Naruto? ve diğerleri ? Biz yere düştüğünü görüyoruz ondan sonra öldüğüne dair yada yaşadığına dair bir şey söylenmiyor...

quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

@AnotheRDie bana göster al şu sahnelerde o bahsettiğin olay kesin olarak söyleniyor diye... ayrica mesaj uslubu koru.

Yersiz suçlamaları bırakırsan mutlu olucam. Naruto 159 17. dakikadan sonrasını izlemeni tavsiye ederim Kakashinin nasıl öldüğünü anlarsın ve Tsunadenin ve Katsuyunun verdiği tepkiyi. Son olarak da Naruto kyubiye dönüşmeden önce ki bölüm de ki o bölümlerin çizimi iğrenç olduğu için Bilgisayarıma indirip izlemediğim için dakika veremiyorum, Tanrı Pain'n bu genjutsuyu zaten biliyorum deyip kurbağaya sapladığı çubuğu hatırlatmak isterim. Yeterince düzgün şekilde dile getirdim sanırım. İyi günler İyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugaaa -- 15 Temmuz 2010; 18:33:17 >

• Hinata bunlara rağmen ölmediyse, diğerleri de yaşıyorsa şaşırmamak lazım dedim ben sadece. Kurbağa ile Hinata benzer şekilde yaralandılar sonuçta.
  • 168 guzeldi, cizimlerde iyilesme gordum.

169`da cikmis bide ona bakalim, ne olucak !?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.